ajutati-ma va rog!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!Mamicapaulei,inteleg momentele grele prin care treci.La fel de bine cum inteleg ca barbatul cu care stai te-a cunoscut cand aveai deja primul copil si-ti stia situatia.Daca te-a acceptat asa si ati conceput inca un copil, inseamna ca e un barbat si un tata bun, asa cum poate fi si pentru primul copil, chiar daca biologic nu e al lui.In fond, unde-i unul, incape si al doilea.Cred ca a ajut o scapare de moment si pe parcurs isi va da seama ca acel copil nu are nicio vina ca a venit pe lume si tatal lui nu l-a vrut.Iar daca tu esti cu alt barbat iar copilul e al tau, automat si copilul va fi tot a al lui, indiferent daca vrea sau nu.Te-a luat pe tine, cu tot ce ai avut.

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicapaulei spune:

corect mariana
pana acum am facut tot posibilul sa nu simta situatia nu a stie pana acum tot ce s-a intamplat cu el
nici nu vreau sa-i spun vreodata el trebuie sa fie fericit si sa creasca intr-o atmosfera potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Din punctul meu de vedere e ceva fals ....imi este greu sa cred ca al tau sot il va accepta usor pe baiat(chiar daca in fata ta isi da silinta),poti insa sa faci in asa fel incat sa ii scoti in evidenta calitatile lui si sa ii zici vorbe ceva "ficior'tu" ,"copii nostri",poti sa deschizi un subiect de genul "cred ca ar fi timpul ca ai nostri copii sa aiba acelasi nume de familie",poate in felul asta ii demonstrezi faptul ca aveti intradevar o familie

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

noutati
tata a murit pe 27 iulie 2007 , asta dupa ce ne revazusem si impacasem s-a stins de cancer pulmonar
mama a murit pe 13 august la doua luni dupa ce a fost diagnosticata tot cu cancer pulmonar
a fost un an crucial am infruntat multe.. sunt ok acum
baiatul evident a ramas cu noi acum atmosfera din casa e ok intradevar merge la aftherscool asta pt ca si eu muncesc acum
fetita e f bine la inceputul lunii ii vom petrece ziua de nastere

Mergi la inceput

nu 2007 scuze
2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamicapaulei

noutati
tata a murit pe 27 iulie 2007 , asta dupa ce ne revazusem si impacasem s-a stins de cancer pulmonar
mama a murit pe 13 august la doua luni dupa ce a fost diagnosticata tot cu cancer pulmonar
a fost un an crucial am infruntat multe.. sunt ok acum
baiatul evident a ramas cu noi acum atmosfera din casa e ok intradevar merge la aftherscool asta pt ca si eu muncesc acum
fetita e f bine la inceputul lunii ii vom petrece ziua de nastere

mary

Oh, Mary! Condoleante. Imi pare rau sa aud vestile rele, dar ma bucura cele bune. Poate incet-incet totul va fi bine.
Te pup si un an nou mai bun va dorim!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput