implinim 2 ani si serbam la MC nu prea avem copii
Buna mamicilor
La multi ani tuturor Floriilor
mai avem putin si serbam ziua de nastere a baietelului nostru in varsta de 2 anisori si ne-am gandit sa i-o aniversam la MC Donald's
Daca stiti ceva de asa aniversari va rog sa i-mi scrieti
au acolo si clown>?
am uitat sa intreb, + avem si lipsa copii pe langa noi nuprea sunt copii si cul el este mic ,,,
ce sa fac?
sa invit dupa forum DC? petrecere este de 1 ora si 30 min,
sanatate
Raspunsuri
Alex2 spune:
Am participat impreuna ci fiul meu de 2 ani de 2 ori la aniversarea prietenilor lui la McDonald`s. Mergi inainte sa faci rezervare, discuti meniul, daca vrei prestabilit, sau preferential ales de fiecare invitat (fiind mici e mai bine sa aiba la fel toti, sa nu pofteasca ce are altul, si sa alegi tu), au si tort, si fetele de acolo se ocupa de ei, ii supravegheaza, ii ajuta sa manance, au arsenal de jucarii, muzica, fac fotografii, primesc si diplome, mici cadouri. Rezervarea se plateste in plus fata de meniu, dar se merita. Petrecerea e pe o durata de 2 ore, nu stiu daca poti rezerva mai mult, timp in care copii manaca, se joaca, danseaza. Ptr varsta asta e suficient de fapt. Nu stiu insa de clown, cei de care aminteam ca am fost nu au avut. Probabil e optional, si poate se plateste si clown-ul, cel mai bine e sa mergi si sa stabilesti cu ei. La varsta mica, invitatii probabil vor fi insotiti de parinti, ptr care te gandesti daca vei comanda ceva, eventual cafea/suc, sau meniu si ptr ei.
Cat despre invitati-copii, stiu cum, eu i-am tinut ziua fiului meu la restaurant tocmai fiindca invitatii erau adulti. Nu ai prietene cu copii, vecine? Cred ca este important sa fie alaturi de puiut persoane cunoscute, indragite, nu sa fie doar la numar.
La multi ani si distractie placuta!
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
ionelaf spune:
i-ti multumesc mult chiar azi am facut rezervare prin tel. la Dristor au un tramvai care este personalizat pentru petreceri party copii
Noi stam aici de putin timp si acum in jurul nostru sunt vecine invarsta m-am gandit sa mergem la parc dar ghinion se renoveaza:( se aproie ziua si nus tiu ce sa fac
Ai dreptate trebuie copii cunoscuti dar in situatia care nu avem, m-am gandit ca trebuie sa apelez la aceasta ideie.
El e comunicativ chiar am in plan sa-l dau la gradinita deoarece plange dupa copii cand iesim afara dar prob urmataore este ca e foarte sensibil si unii copii i-mi pare rau sa o spun dar sunt agresivi poate ii invata parintii ori instinctul lor nu stiu
ma bucur ca mi-ai raspuns si ca mi-ai impartasit experienta ta si a baietelului tau la MC
Sarbatori fericite