Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 9
ana1980 spune:
Criss uite ca bai acum apuc as intru. Dar pana pe la 3 tot am sa mai am ceva de lucru. Nu stiu cum sa facem.
Eu am tot trebaluit, dar mai am ceva de facut. Acum dorm si tata si Casandra. Azi noapte a fost cam alba, asa ca suntem obositzi cu totzii. Casandra a nimerit acum 2 zile intrun butoi cu apa de ploaie si cred ca asta e cauza. Nu e chiar racita, dar a fost cum e mai rau: un pic de raceala cu nas infundat si din cauza asta nici nu si-a gasit linistea sa doarma. Eu mai sterg oglinda, prin bucatarie si dupa ce se vor trezi sa mai dau cu aspiratorul si gata.
Oricum am sa urez de pe acum
Paste Fericit ! alaturi de cei dragi. Dumnezeu sa va aduca lumina in suflete si in case, sa va bucuratzi de toate bunatatile la care ati muncit si sa ne vedem sanatosi la urmatoarea intaneala.![]()
Voi mai intra mai in colo
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii 
Dana 
ionella3003 spune:
Dragele mele,
Va urez un Paste fericit, plin de liniste si binecuvantare alaturi de cei dragi!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
Hristos a Inviat! Paste fericit si petrecere frumoasa,insa aveti grija cate oua mancati ![]()

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Hristos a inviat!!
Ce fac fetele,cum ati petrecut?Ne-am adunat si noi pe acasa,dar maine dimineata o luam din nou din loc,mergem la munte la bunici!!
Sa aveti o seara frumoasa!
Dana 
ana1980 spune:
Hristoa a inviat !
Noi ieri am fost pe la parintzi si pana la Durau. Azi mergem pe la bunici si poate mai ajungem si pe la unii din parintzi...Voi cum va descurcatzi cu impartitul pe la parintzi? asa sa nu se supere nici unii![]()
Dana multumim de urari dar e ceva trecator. Deja e ok.
pt toata familia si 

pt tine.
Ana
si
Casandra
crissandrada spune:
Hristos a inviat, va spunem si noi. Noi ieri am foat la parintii mei si apoi prin parc, la gradina zoo si acasa. Andrada la 20.00 deja dormea. Azi suntem sigurele ca sotul e la servici dar iesim pe afara si mai mergem noi pe undeva.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
ana1980 spune:
Iuuuuhhhuuu !!!!! Mey, dar vad ca va plimbati, nu gluma...![]()
Si noi ne-am plimbat, dar pana la urma uite ca am ajuns acasa. Casandra se simte foarte bine. Acum este obosita si cred ca la 21 va dormi(mergem la culcare).
Ana
si
Casandra