Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Si eu azi pe aici. Aseara au adormit gazele pe la 23, asa ca am picat odata cu ei.

Adriana din ce stiu eu acum, in we ala nu avem nimic planificat.

Spuneti-mi si mie de gardi asta a lui Ouatu: de la ce varsta primeste copii, e program de 4 ore sau de 8? Trebuie dusi acolo la Ursuleti?

Lora sanatate multa!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna!
Si eu azi pe aici. Aseara au adormit gazele pe la 23, asa ca am picat odata cu ei.

Adriana din ce stiu eu acum, in we ala nu avem nimic planificat.

Spuneti-mi si mie de gardi asta a lui Ouatu: de la ce varsta primeste copii, e program de 4 ore sau de 8? Trebuie dusi acolo la Ursuleti?

Lora sanatate multa!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mah da' tu cum de bagabondezi pe net ???

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana am fost la Grup Soft pe la 10 si am stat de vorba cu baietii ce si cum o sa fac, dar nu aveau un calculator pregatit pt mine, asa ca pe la 12 m-au trimis acasa si incep de maine mai serios lucrul. Mi-au dat un CD cu niste chestii pe care sa ma uit, dar nu prea am chef acum .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Lunna in metro era cam naspa.destul de multa lume si mie nu mi-a placut ca am vrut sa iau iepurasi de cioco de la heidi si erau doar 2 crapati, in rest mai erau chestii de ciocolata dar de la alte firme de care nu am auzit. si eu nu ea de la orice firma no name
in schimb in sell gross am gasit un raft plin cu produse heidi, parca erau putin mai scumpe dar erau si iepurasi, si oua, f fain.
si mult mai lejer

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gata, fii-mea doarme deja. A trecut si ziua de azi. Mai e maine si ...
Dana, dupa-amiaza mi-am mai revenit. Am fost 3 ore in parcul din Copou. E super parcul asta, cu alei, cu leagane, mult mai curat decat cele de cartier ... daca n-ar fi leaganele alea de proasta calitate si neingrijite ar putea concura cu succes cu orice parc din Viena. Cred ca ii voi simti lipsa in Piatra, ca am inteles ca acolo nu e nici unl ca-n Copou

Andreutza, Sellgros e tot in Bacau? In Piatra nu exisat decat Kaufland. mai stiti sa deschida si altele?

Ana, stiu ce vrei sa spui. Si mie mi se intampla la fel. Unii oameni imi sunt simpatici din prima, altii nu-mi plac deloc. Eu insa citisesc in internet ca gradi asta e condusa de Aurora Ouatu- sotul ce treaba are aici?

Laura, o zi de lucru cat mai buna!
Pana la cat ai program acum? Mai reusesti sa iesi cu cei mici afara, dupa ce vii de la servici?

Lora, ce faci? Nu ne uita si mai zi-ne ce faci!

Carmen, daca stii mai multe de gradi asta sau altele particulare, spune-mi si mie. Merci!

o noapte linistita
Adriana si Lara

Mergi la inceput

salutare!
fetelor nu a mers siteul azi oare de ce?
ce urat mi-a fost fara voi.ce mai faceti?
mi-e mi-a fost cam somn azi si pe la 17 am sa plec acasa sa mai fac si eu ceva treaba desi nu am chef deloc.
am vb cu laura azi si va saluta. a zis ca nu se simte f bine din cauza racelii. maine ii vine mobila pe care si-a comandat-o asa ca are o gramada de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Salutare la toata lumea. mai dar mult mai scrieti, de abia mai pot sa va urmaresc.
Am avut o saptamana foarte incarcata, am ajuns acasa doar pe la 6-7, mai faceam ceva orin casa si nu mai aveam timp sa intru pe net.
In sfarsit am primit decizia de economist. Atributiile au inceput sa curga pe banda rulanta, in schimb salariul a crescut invers proportional. Dar asta e . E bine si atat, deocamdata.
Laura ma bucur tare mult pentru tine ca s-au asezat lucrurile si esti multumita.
Andreutza da e Andrada. E poza de la ziua ei din septembrie. M-au intrebat daca vreau sa o puna acolo si le-am zis ca da, de ce nu?

Dupa Pasti plecam in Italia. Azi am umblat pentru Cardul european de sanatate. Au fost niste incurcaturi cu casa de asigurari a sotului dar sper sa se rezolve.
Noi ne pregatim sa iesim un pic afara ca nu am vazut orasul de cand au dat drumul la luminite si am auzit ca e frumos tare.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Criss felicitari pt functie !

Adriana la ce ora plecati??Drum bun si sa ajungeti cu bine,vreau sa-ti zic ca la noi ninge !!!

Andreea am vazut ca nu a mers situl,se mai intampla,si mie mi-a fost urat dar am avut activitate ...vreau sa va spun ca am si pictat ieri si cred ca nici azi nu scap

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna dimineata

Dana, si aici ploua. Si eu care vroiam s-o trimit pe Lara afara cu tanti. Poate se opreseste, macar sa iasa un pic, sa fac in liniste ce am de facut.
Avem avion la 14:25, insa trebuie sa fim mai devreme in aeroport.

pupici
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Neata fetele!
a venit iarna la noi, ati vazut?
Adriana iti doresc un paste cat mai fericit si mai frumos si drum bun!sa ne vedem cu bine in noua ta casa!pupici si de la Lora!
fetelor cum stati cu pregatirile de paste?

http://tt.lilypie.com/exC2p3.png

Mergi la inceput