Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumim pt urari. Iliutza este foarte fericit. Eu, chiar daca imi doream altceva, tot fericita sunt. Stie Dumnezeu mai bine ca mine de ce este asa. Sunt multumita ca este sanatoasa, totul este in regula s se dezvolta normal.

Ianusca icoane ceva mai deosebite de cumparat am vazut la Putna. In muzeul lor, la intrare au si icoana de vanzare de diferite marimi, lucrate in lemn sau cu metal. Am vazut s la Voronetz, dar sincer aici nu prea am stat sa ma uit la ele. Dar stiu ca sunt la parter in Petrodava, numai ca ar trebui sfintzite(cei la care le dai au habar de asta?)

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata!Da-ti si mie ceva sa ma trezesc ca iar mi-e somn!deloc nu ma ajuta vremea asta!
ana, felicitari!sa fie sanatoasa!
mi-au ingheta ideile in creier, asa ca vb mai tarziu!
o zi buna!

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ianusca, in blocul de la Euroconfort - ca acolo am gasit apartament.
Lora, de incaput, om incapea, acum nu ma baga la idei cu "Nu ti-e mila de cum o sa arate casa ta dupa?" - ca eu ma bazez ca aveti copii cuminti. Sotul stie, n-a zis nimic - ce putea sa mai zic, daca am tabarat pe capul lui - glumesc
Laura, eu ma gandeam sa veniti doar voi cu copiii, insa nu am nimic impotriva sa vina si jumatatile - daca si de ele e nevoie. Deci, Andreutza, sunteti amandoi bine veniti
Ana, sa fie sanatoasa mica printesa! Chiar, vorba Laurei cum faci cu mancarea Anei cand sunteti plecati atatea ore pe drum? Ca si eu sunt cam stresata cu mancarea pt. Lara

va las, ca trage Lara de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Haha...Adriana, pai chiar e cazul sa intri la idei, sa stii...stateam aseara si ma gandeam la asta...dupa ar trebui sa venim a doua zi singure sa te ajutam la curatenie...pai gandeste-te si tu...cat de cuminti pot fi cativa strumfi la un loc? Se iau unul dupa altul...eu initial ma gandeam ca venim fara copii, dar si asa e dificil, ca unele mamici n-au cu cine sa-i lase, nu? Deci...roaga-te sa ramana peretii pe care-i construieste acum proprietarul la locul lor...sau macar sa ramana aceeasi culoare, nu?
Fetelor, eu cat era Iustina mai mica ii luam mancare de acasa, in geanta frigorifica, daca dura mai mult drumul...ca nu puteam sa-i dau orice sa manance atunci. Dar acum e usor, mananca la restaurant, ii dau comanda de ce stiu ca ii place. Noi daca facem un drum mai lung, de ex., si nu stim unde sa oprim sa mancam, oprim la benzinarii - OMV sau Rompetrol, nu altceva. Acolo macar stiu ca e curat si mancarea e buna. Decat sa dau bani la un restaurant unde nu stiu cum se gateste, sa risc, acolo stiu sigur cum e mancarea (au acelasi meniu pt. toata tara). Si Iustinei chiar ii place la restaurant, e incantata. Chiar e comica uneori ca cere bani sa se duca la restaurant...oare mai tarziu ce ma asteapta?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana daca va fi frumos poti sa faci in aer liber undeva,la o iarba verde ceva,eu zic ca nu are rost sa te complici acasa!

Lora e de coma fii-ta,cine stie ce te asteapta ,dar lasa ca Iustina e cuminte

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Felicitari, Ana pentru fetita! Sa fie sanatoasa si nastere usoara! Ce mi-e dor si mie de burtik si sincer as mai vrea un copil dar simt ca inca nu e momentul.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Lora si Ianusca,multumesc frumos!!
Ana,felicitari pentru a doua fetita si sarcina usoara in continuare!Sa-ti traiasca amandoua printesele si sa te bucuri de ele!!
Burtica mea e bine,zic eu,desi inca n-am ajuns la ecograf!deocamdata ma simt ok.Cristian ma pupa pe burta si imi face mai-mai.
Luni mi-am luat inima in dinti si am mers la vaccin.A fost totul in regula pana a doua zi cand a inceput cu maraielile,buba-buba,asa ca n-am mai plecat la bucuresti.Mi-am luat sapt asta concediu medical ca sa-l pot supraveghea.oricum deja a inceput sa mearga prin casa chiar dc isi taraie piciorul.Oricum la ce frica imi era,mi-am luat de-o grija.
Va doresc o intalneala perfecta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ma scuzati Ca intru peste voi..eu sunt mai din nord un pic, din suceava...dar am vazut ultimul mesaj al lui IULLY...mai fata draga..pai sa aflu eu de pe DC ca esti gravi?? FELICITAAAARI!!! IN CATE SAPT ESTI?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

megbeng, bine ai venit pe la noi! Poti trece oricand pe-aici! Chiar, daca esti din Suceava, atunci cunosti zona manastirilor. Am vrea si noi sa ajungem la vara, chiar daca suntem moldoveni, uite ca pe acolo nu am ajuns inca, din pacate... Poate ne recomanzi o pensiune intr-un loc mai pitoresc, ceva...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Iully, si eu trebuie sa merg cu Iustina pentru vaccinul de la 2 ani si 6 luni si mi-e teama putin ca o sa tipe si o sa faca urat cu siguranta...sper ca o sa fie bine.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput