Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Noi am fost ieri toata ziua plecati prin parc, pe la niste prieteni romani ce au un baietel, in vizita. Am fost si la un magazin mare pt. copii, in parc - tot unul urias - in Viena sunt asa parucri mari si frumoase, cu zeci de leagane si leagane ca lumea, nu in paragina, din fier, neingrijite ca in Ro ci din lemn (sau plastic frumos colorate), iar magazinele de copii sunt uneori pe 2 etaje, de poti sta acolo ore intregi sa te uiti dupa lucrusoare sau alte minuni pt. copii. Asta chiar ca o sa-mi lipseasca in Romania
.
Dana, nu luam cine romantice, ca n-avem cu cine s-o lasam pe Lara. Aseara, dupa ce toata ziua am fost pe drumuri, am mers si la nsite vecini de-ai nostri, care se ocupa de apart. nostru de aici. Am lasat-o pe Lara acasa cu Baby Phonul, si ne-am dus la ei la o sticla de vin.
Azi mergem iar in Prater, parcul ala mare cu tiribombele alea uriase - acolo gasesti de toate: de la masinute si caluti pt. copii mici, pana la trenuri care coboara in viteza la 90 de grade, de zici ca pana aici ti-a fost. Mie mi-e cam frica sa ma dau in ele, vom merge insa in zona verde a Praterului, acolo unde sunt parcuri si pajisti.
Ana cum se mai simte? Ce vaccin a facut?
va las, ca Lara trebuie sa manance
pupici la toate
Adriana si Lara
iully spune:
Buna,imi pare rau ca nu reusesc ca scriu mai multe despre noi.
Dana,se pare ca sunt insarcinata,a aparut a doua liniutza pe doua teste diferite dar nu de intensitatea celei de control.Astept sa se confirme.
Mie mi-e teama de mor de de vaccinul asta pt ca eu stiu un caz clar in care copilul a facut meningita de la el dar cred ca am sa-mi iau inima in dinti si am sa merg si eu sa-l fac desi noi am trecut de 2,5 ani.
noi astazi mergem la socri la tara,sper sa iasa soarele.
Va pupik dulce!!
ianusca spune:
Lunnaeu am glumit cu cele 200 g. Adica nu stiu daca m-am ingrasat vreun pic desi vreau acest lucru.
Din pacate reteta este:
- nu dorm noaptea: are grija Ian;
- la servici super stres, raspundere mare si nu prea am timp sa mananc(daca mi-a trebuit functie....);
- vin acasa il mai scot pe ian la plimbare si mananc mult cand ma intorc, iar seara imi este rau si nu mai pot manca nimic,
Nu recomand la nimeni aceasta reteta!
Oricum am inceput sa iau vitamine.... nu de alta dar ma ajunge Ian la greutate....
ianusca spune:
Copii vostri pana la ce varsta au stat in carut?
Ian nu mai sta deloc si nici macar in tricicleta cu umbreluta...
Ce ma fac ? In brate nu-l pot duce foarte mult, iar de manuta oboseste destul de repede...
ianusca spune:
Am uitat sa va zic , am doua nunti si azi si maine...
s-a dus cu odihna mea si cu planul meu de ingrasare!

mira_m spune:
Petrecere faina, Ianusca!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
ana1980 spune:
Ianusca distractie plcuta. Intradevar, odihna va trebui sa ramana pe alta data, dar macar poate vei reusi sa mananci ceva bun.![]()
Adriana pe oriunde te-ai duce exista avantaje si dezavantaje, asa ca....frumosul il potzi gasi in orice. Dar ai dreptate, este o lipsa acuta de parcuri pt copii.![]()
Laura voi ce mai facetzi? Mai ai timp sa respiri?
Dana mai traiesti?
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Seara buna!
Acum vreo ora am ajuns si noi acasa(numai eu cu Ana ca Paul a mai ramas la tara pana maine iar tata-su mai avea ceva treaba si el),suntem plecati de dimineata,am facut curat pe la soacra-mea,ca ea a fost la serv pana la 19,si acum ca am ajuns acasa am facut si pe la mine
...mai am de sters praful si gata
Ne ducem sa facem baita si dupa aia in pat.
Adriana ce bine ca ai aparut ca ma bagai la banuieli
Tot nu mi-ai zis cand veniti in RO ....astept 

Ana nu stiu ce planuri avem,oricum dimineata al meu se duce pe la tara la fotbal(daca nu ploua) iar eu pe acasa cred,dupa-amiaza nu stiu ce vom face ![]()
Iully
felicitari,din cate stiu eu,a doua liniuta pala arata ca aproape sigur esti insarcinata!Daca asa e,sa fie intr-un ceas bun si sarcina cat mai usoara
!
Si mie imi e frica de vaccinurile astea in general,chiar stateam in cumpana,sa i-l fac sau nu,oricum a fost cel cacacios pana acum,la nici unul nu s-a simtit asa de rau 
Ianusca lasa mai ca e frumos si la nunti,mai bagi o sarba ceva ....papi bine ,te mai distrezi si tu,na!!E mai nasol cand dai banii ![]()
De stat in carut nu mai stiu,cred ca pana la un an si ceva(1 an juma cred),ca apoi a vrut pe jos!
Mira merci frumos,e pe 26 mai,sunt nascuti amandoi in aceeasi zi 
Laura treci la apel!!Pe unde v-ati mai distrat voi?
Am plecat la
!!!!!!
Dana 
Laura25 spune:
Buna!
Noi suntem bine, sanatosi, voiosi ...
Vineri seara am lasat copii la soacra'mea si am rezolvat niste treburi prin casa care nu puteau fi facute cu vizigotii in actiune (am intins si am pozat cablurile de la internet si telefon (am trecut pe RDS), am avut de strans prin casa, m-am uitat la Dansez pt tine in timp ce Sebi prba net-ul, asa ca nu am mai ajus sa scriu pe aici. Sambata am luat copii si am fost cu soacra'mea la cimitir.O gramada de distractie cu Bianca fugind printre morminte, Rares atentind la toate ouale colorate pe care le vedea. A prins un ou de ciocolata invelit in staniol si nu am resit sa i-l iau, asa ca dupa ce l-a incalzit bine in mana, a reusit sa desfaca staniolul
Va dati seama in ce hal arata pe maini, pe bluza de care s-a sters, pe la gura... Ieri am facut numai un pic de pilaf cu peste pt copii, in rest am profitat de ziua libera sa ma joc cu ei. Si ne-am distrat pe cinste! Am reusit sa prind niste momente in filmulete, am sa pun cateva pe net mai tarziu. Acum au adormit si m-am gandit ca ar fi cazul sa va salut, sa nu ma dati la disparuti 
iully 

felicitari! Bravo, uite ca ti s-a implinit dorinta!
Dana ce face Ana? I-a trecut durerea din picior? Mei, daca tu faci curat si la tine si la soacra, faci mancare si stai cu copii, ce face barbatul tau pt tine, daca il lasi sa se duca la fotbal? Esti o super mama si gospodina, dar cred ca ar fi bine sa iti iei liber de la indatoriri macar 2-3 ore si sa faci ceva numai pentru tine. Altfel o sa te scufunzi in butoi din ce in ce mai tare si nu e bine pentru nimeni. Am trecut si eu, dupa cum stii, prin faze depresive, dar pot spune ca ma simt super de cand ma duc la servici, chiar daca muncesc de 2 ori mai mult ca inainte.
Sper ca nu te-am suparat ca m-am bagat iar la dat sfaturi, desi am promis ca nu mai fac
.
Ianusca distractie maxim la nunta! Offf
de ce nu functioneaza si la mine reteta ta? Ca eu cam in acelasi ritm o tin, dar fundul imi creste vazand cu ochii
Ai mei au stat in carut si acu o luna. E drept ca eu ii scot f. rar cu carutul.
Adriana te rog mult, cat te plimbi prin parcurile din Viena fa-ti o idee cam ce jucarii ar merge de pus intr-un loc de joaca si daca vezi asa ceva prin magazine, da un ochi la preturi. Eu am vazut jucarii de astea mari, care s-ar preta la ce vrem noi, numai pe net si la niste scoruri ametitoare. In alta ordine de idei, sper sa va simtiti super in continuare cat stati acolosi sa veniti cu bateriile incarcate, ca aveti de lucru aici!
ana vad ca si voi va plimbati mult, o tineti numai din distractie in distractie. Bravo voua! Eu sunt convinsa ca o sa ii fie tare drag Casandrei de bebelusul care vine, ca ei ii plac copii. o sa ai treaba cu ea sa nu il mai iubeasca asa tare, ca o sa vrea sa-l ia in brate, sa-l hraneasca ![]()
andreutza cum decurge vizita? Te distrezi?
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070415" target="_blank"> filmulete noi
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi