Multumesc pentru raspunsuri.
lara_c
E cam greu sa am alti copii pentru ca la ultima nastere am recurs la sterilizare (popular "legat trompele"), in plus, ambele nasteri au fost prin cezariana, iar o a treia, e sub semnul intrebarii.
Abia in ultimul rand spun ca am un serviciu foarte solicitant care uneori nu-mi lasa timp nici pentru 2 copii, daramite 3.
E complicat.Poate ar trebui sa am in vedere ca si el sa aiba deja copii din alta relatie, nu stiu.
Crisseis, vad ca a trecut deja ceva timp de la prima ta postare. Te rog, daca vrei si poti, sa ne scrii daca s-a schimbat ceva de atunci incoace.
Nu am citit toate paginile, asa incat ceea ce voi scrie poate a mai fost spus.
Exista candidati SIGURI la postul de sot al tau si tata al copiilor tai: barbatii care nu pot avea, ei insisi, copii. In ultima vreme, sunt tot mai multi... Multi dintre ei pot fi oameni buni, sufletisti, sensibili (este dificil pentru un barbat sa admita ca are probleme de fertilitate), se pot dedica total unei familii daca isi doresc sa aiba o familie traditionala (cu copii). Pentru ei, a se casatori cu o femeie care are deja copii poate reprezenta acel compromis pe care il doresc sa-l faca pentru a avea "un rost" in viata.
"Norocul ii ajuta pe cei indrazneti" - o gandire pozitiva ajuta intotdeauna la identificarea "norocului" Iti doresc sincer mult noroc!
Pe foarte scurt- nu s-a schimbat mai nimic. Va trebui sa fac putina ordine in viata mea personala.