SI EU VREAU SA INFIEZ UN BEBEU
buna fetelor,va voi spune pe scurt povestea mea.M-am casatorit la 18 ani,dupa 1 an am nascut o fetita,care acum are varsta de 18 ani(ce mamica tanara sunt,nu-i asa?).Din pacate casnicia mea nu a durat decat 2 ani,am divortat.Au tecut anii,am cescut-o impreuna cu parintii mei(Dumnezeu sa-i ierte,au decedat amandoi acum 2 ani).Acum 10 ani m-am recasatorit cu un baiat mai tanar cu 3 ani(in prezent eu am 37,el are 34)De 10 ani decand sunt cu el nu reusesc sa ii daruiesc si lui un copil.O iubeste intradevar si pe fetita mea,dar sunt ocazii in care imi spune ca si-ar dorii tare mult un copilas.Va rog sa ma crede-ti ca imi vine sa mor de necaj.Eu nu stiu ce s-a intamplat cu mine,de ce nu mai pot sa fac un alt copil?de cand am nascut fetita(adica de 18 ani_,eu nu am nici-un avort.sa va spun mai departe,dupa cateva tratamente,acum 1 an (deci dupa 17 ani,de cand am nascut fetita),am ramas gravida,va rog sa ma crede_ti ca eream cea mai fericita.L-am asteptat acasa pe sotul meu cu o sticla de sampanie,ca sa ii spun vestea cea mare.sotul meu erea cel mai fericit numai despre copil vorbea.Si fetita mea erea la fel de fericita.Si s-a intamplat nenorocirea,m-am putut bucura doar 2 luni,nu stiu ce s-a intamplat ca l-am pierdut.Si asa va pot spuna ca intr-an an am avut 3 sarcini,care nu trec mai mult de 2 luni.acum o saptamana l-am auzit pe sotul meu pentru prima data intrebandu-ma daca noi am putea infia un copil,si cat de greu este?va dati seama fetelor,ce a fost in sufletul meu.Mi-a spus ca si-ar dorii sa creasca si el un copil,sa simta si el ca e tata.asa ca m-am hotarat sa va caut pe net ,sa incep si eu sa invat de la voi,cat de greu sau cat de usor este sa infiez ub bebeu?sper ca nu v-am plictisit,va pup pe toate