FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetelor, stiu ca pentru toate trebuie sa facem galerie in egala masura, dar eu ma refeream la cele in timpul tratamentului si pe ultima 100 de metri, dupa ET...nu am vrut sa uit pe nimeni

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicule si taticul zice ca-s doi..din care unul fetita...eu vreau sa fie sanatosi, atat!! Si sa-i duc cu bine la capat!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussilicilor, mancam morcovi, telina, mar si gulie, toate rase si crude...deh trebuie sa fac ceva cu grasimile astea in plus ...ce zici ti-am facut pofta?

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

FELICITARI PUSSI sa dea DD sa ai o sarcina usoara si sa fi o mamica fericita , si sa ai bebici sanatosi si , voinici si frumosi. Vezi cu voia lui DD toate se pot si trebuie sa ne incredem in EL. m abucur pt tine de mi-au dat si lacrimile
Gabita sa stii ca m-am bucurat prea devreme , azi noapte mi-a fost un rau ca doar al un pas am fost de urgente. Nu stiu ce am sa fac cu Bromcriptina dar cred ca am sa trec pe Dostinex. Nu stiu de am sa fac bine, dar nic asa nu mai pot. Ti ai reusit sa faci tratamentul pina la capat?
Va pup pe toate sio zi superba

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocoleta spune:

IOANAp76 trebuie sa fac testul abia pe 13 aprilie dar am niste intepaturi si dureri de burta ca la CM.PANA atunci astept nerabdatoare si cu ajutorul vostru voi reusi.Sa-i tinem pumnii verisoarei mele daria.acum va las ca ma pregatesc sa plec la serviciu ca sunt schimbul 2 si va mai scriu diseara.Va pup pe toate si va doresc sa fitiMOCO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda hai capul sus. O zi mai rea una mai buna, sunt sigura de asta. Eu nu am facut tratament pentru prolactina asa ca nu stiu ce sa iti zic.
Pussi ma bucur ca sunteti satui. Si eu sper sa fie doi bebei la tine in burtik.
Ioana sa ai bafta la echo pe 11.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mika nu vrem papa de la tine..poate mai tarziu ne schimbam gusturile..acum suntem cu laptic, carnita si strugurei..de cioco nici sa auzim...
magdamultumim
gabitule poate ne vedem cand mergem la eco..la Szeged

Pe mine ma cam doare burtica ca la Cm, am luat no-spa si din nou program de patut...o sa raman la pat cat va fi necesar!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi ar fi super si de data asta am si barfi, ca intre fete .
Eu sunt super incantata . Mi-am luat analizele hormonale din ziua 2 si.....surpriza FSH-9 si LH-8. Supeeeeerrrrrr....
Cand am fost data trecuta la clinica erau FSH-17 si LH-12. Muuult mai bine nu ?
Na, na, na....
Pupici la toate feteleeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, odihna cat mai multa ca e cea mai buna. Si fara efort, deloc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-ka, Andicu, Liana, Magda, ZoRi, Auburn
Mary1977 ti-am trmis e-mail.
Pussi ce faci, cum esti? sper ca stai cuminte in pat.
Gabitu ma bucur ca ti-au iesit mai bine analizele hormonale.
Mocoleta iti doresc succes!
Ileana, Mirabela11 de cand nu v-am mai vazut....
Steliana
pentru toate

Mergi la inceput