Patric are aproape 8 ani. In iarna am observat ca a facut burtica... nu prea mare dar parca coastele i-ar fi ramas mai micute si s-a dus burtica in fata. Doctorita ne-a recomandat innot, dar din pacate nu avem cum sa ajungem cu el in alt oras la bazin de innot si la noi nu este bazin in oras.
Ce fel de exercitii ar trebui sa faca ca sa i se dezvolte un pic musculatura pieptului si sa le faca cu placere mai ales?
Multumesc
DanaR
Din ce povestesti tu,copilul pare sa aiba lordoza si trebuie dus la o sala de gimnastica medicala si(sau) la un medic sportiv!
Ozi face inot zilnic de 2 ani si...are burtica. Nu mananca paine mai mult de 2 feliute/zi si dulciuri extrem de moderat (si nu zilnic). Am observat insa ca gimnastica "la saltea" (programul il avem de la un instructor de gim medicala) o ajuta asa ca ii dam bice.
Ma speriati spuneti-mi mai multe. O sa mai caut sa vad ce e aceea lordoza. Nu stiu daca la noi in oras exista un loc unde sa se faca gim.medicala. Ma voi interesa.
DanaR
Nu e chiar de speriat ,e ceva frecvent aceasta lordoza,data de pozitiile vicioase din banca etc,oricum se remediaza si in alta ordine de idei asta a fost doar o parere,poate nici n-are ,trebuie sa-l vada un medic reumatolog,daca sportiv n-aveti care sa-l examineze pe viu,nu din vorbe!