Vremuri mai bune pt. mamicile cu sal mari???!!!
http://www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html
Stiti pe unde exista actul normativ despre care se vorbeste in articol ???
Raspunsuri
ligia13 spune:
quote:
Initial creeata de geniest
http://www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html
Stiti pe unde exista actul normativ despre care se vorbeste in articol ???
e lege, e proiect de lege, e zvon?
Eu si Raducu (22.04.2005)
geniest spune:
Pai asta intreb si eu.......
In articol zice ca a fost votat de Guvern martea trecuta....
Cunoscatorii intr-ale mersului actelor normative sunt rugati sa intervina....
irina.c. spune:
si se anuleaza chestia cu 6+2 milioane?sau alocatia copilului ramane 2 mil. si se da in plus pe langa cei 85%?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
ina78 spune:
Suna bine... dar pina acum n-am mi vazut si auzit nicaieri... dar sper sa fie adevarata.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Androix spune:
Nu cred ca se va reveni la 85% din salariu. Nu va imbatati cu apa rece. Cine a scris articolul habar n-are pe ce lume traieste, nici metoda actuala de calcul n-o cunoaste M-as mira in conditiile astea sa stie cu certitudine ce va fi.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Ioana75 spune:
Si eu am scris autorului. M-am uitat si pe site-ul guvernului la toate hotaririle luate in ultimile 3 saptamini, si nu apare nimic pe aceasta tema.
Imi amintesc ca si anul trecut aparuse acest zvon prin presa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
matahut spune:
Mi se pare ciudat...La asa o veste ar fi trebuit sa vuiasca presa, dar...eu una nu am auzit NIMIC. Sper sa nu fie alarma falsa, dar prea suna bine ca sa fie adevarat. Putem spera ca e o manevra electorala. Asa am avea ceva sanse
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
dianad spune:
Cum pot fi 192 de voturi pentru la un cabinet de cel mult 25 de ministri? Poate e vorba de senat sau camera deputatilor,DianaD & Alexandru
herra spune:
nu mi se pare posibil.
credeti ca ar face fata sistemul romanesc de asigurari sociale?
de curand (anul trecut, parca) s-au schimbat fondurile din care se platesc indemnizatiile, si acum sa o ia de la capat?!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)