superficialitate!?
Raspunsuri - Pagina 2

Anca Wish spune:
Ada, in "plimbarile" mele pe la dr. am intalnit si astfel de dr.
E frustrant, stiu, ca de fiecare data cand te duci sa te apuci sa povestesti ce ti-a dat sa iei si sa-i amintesti toata istoria ta.
Cand eram mai maica si mai fraiera si am ajuns la un astfel de dr., am facut 8 luni stimulare, pentru ca, dragul de el, de fiecare data cand mergeam imi tot dadea sa mai iau. Si eu luam constiincioasa. Norocul meu a fost ca nu am facut chisturi sau vreo alta minune.
Parerea mea e sa-ti schimbi dr. asta daca nu ai o incredere orbeasca in ea.
Si daca titlul subiectului e "superfiacilitate" ei bine, da, cred ca e superficiala.
Suntem tinere acum si varsta de ajuta, dar trebuie sa constientizam ca toate medicamentele pe care le luam (orbeste) uneori din marea noastra dorinta de a avea un bebe, ne pot dauna mai tarziu.
Sanatate multa iti doresc si sa ti se implineasca visul cat mai curand.

ADA72 spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri. Mi-ar fi placut sa intre si o tutunica sa ne zica dom doctor cum procedeaza. Acum sunt tare indoita, ar urma luna viitoare sa fac HSG cu ea...Inca ma rog ca macar unul din cei 3 foliculi sa dea rod sa nu mai ajung..

Liana30 spune:
ADA tutu oricum procedeaza diferit fata de dc taadica el macar noteaza..
baftaaaaa multaaa!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica

ADA72 spune:
Am uitat sa va spun ca sfatuita de o prietena am pus de-un grafic cu tot ce am facut de 5 luni incoace si cu el ma voi prezenta la fiecare intalnire de acum incolo. Sa vedem daca ii da de gandit. Una peste alta ma ajuta si pe mine, ca in timp mai intervine si uitarea si poate cand ma voi duce la alt medic sa-i zic clar ce si cum.
pupici si sa va distrati de Florii!

gudinde spune:
Ada,
Cum adica ai facut 3 luni de stimulare si mai urmeaza 3?
TREBUIE sa urmeze o pauza. Stimularile se fac maximul 3 luni consecutive dupa care obligatoriu pauza caci iti distrugi endometrul. Si fara endometru suficient de gros poti sa ai tu si foliculi si ovulatie si tot ce trebuie ca embrionul nu are unde sa se nideze.
Sincer te joci cu focul. Fa pauza oricat de lung s-ar uita dr la tine. Ca in fond e sanatatea ta!
Si mie personal mi se par putine 2 ecografii mai ales la o stimulare puternica cu menogon. Ca sa nu mai vorbim ca de stimulare menogon + closty chiar nu am mai auzit. Ori faci stimulare usoara cu closty, ori stimulare puternica cu menogon. Dar de combinat ... eu nu am auzit.