La noi la Galati sa veniti ! (33)
Raspunsuri - Pagina 21
roxicucu spune:
'Neata!
Ce spuneti de joi sau vineri la ora 16.00? Locul nu este asa de important, conteaza ca ne vedem. Oare s-au deschis terasele?
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu
puiut85j spune:
Super Lia ai primit mes?Multumesc pentru urari celor care ne-au felicitat de ziua numelui.
elena
super-lia spune:
Elena nu am primit. Dar mergi la Mesaje private in Inbox si sigur gasesti mesajul meu . Il mai trimit astazi o data. Si la mine este bine joi sau vineri.
are mama doi baieti
roxicucu spune:
Ce faceti gagici?
Slabuta miscare, ne intalnim maine pana la urma sau o lasam pe vineri poate reusim sa fim mai multe.....
Laura, pentru tine cand ar fi mai bine, maine sau vineri?
Propune cineva o terasica frumoasa si racoroasa?
Roxana
roxicucu spune:
Stie cineva cam care mai sunt scorurile pentru o nastere naturala?
Eu ma gandeam sa dau 20 euro la infirmiera, 30 la neonatolog si 100 la moasa (o chem de acasa cand ma apuca). Este in regula?
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Roxi nu cunosc pe nimeni care sa fi nascut recent...habar n-am ce preturi mai sunt !
Vad ca nu suntem prea multe la intalnire...si daca tot m-ati intrebta mai bine ar fi pentru mine vineri ca Daria doarme la mama si n-as avea remuscari ca sta si ma asteapta !
Eliza, Vilma , Cookie ....nu veniti la intalneala ?
alinam spune:
neata!
Roxi nici eu nu stiu care mai sunt scorurile, eu am dat acum 2 ani 4 mil la dr, atat tin minte, da stiu ca am dat si la moasa nu mai stiu cat, la neonatolog nu stiu daca am dat , o fi dat gasca de la usa (familia) .... adika sigur au dat cand le-au dus plodul sa il vada.
Deci intalnirea e vineri, la ce ora? si in ce lok?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
viorica avram spune:
NICI NU STIU CUM SA INCEP......

AZI DIMINEATA CAND AM DUS-O PE SHALINI LA GRADI AM AFLAT O VESTE INGROZITOARE!!!!!!!!!!!!
A MURIT IUSTIN NICOLAU!

COLEGUL SHALINEI CARE II LUA CLAMITELE DIN PAR SI RUJUL SI O FACEA SA RADA SI O PUPA PE OBRAJORI.DUMNEZEULE! CE INGROZITOR!
A FOST DUS LA SPITALUL DE PEDIATRIE PENTRU O OPERATIE DE HERNIE SI NU A FOST TESTAT SI A MURIT DIN CAUZA ANESTEZIEI.
DUMNEZEU SA-L OCROTEASCA SUS IN CER! SI SA AIBA GRIJA DE SUFLETUL PARINTILOR LUI!
NU STIU CE SA MAI SPUN! CUVINTELE SUNT ......
Viorica
poze
super-lia spune:
Buna dimineata Galati!
Vai, Vioricace tragic eveniment! Condoleante familiei si putere sa depaseasca aceasta situatie de nedorit! Iustin acum e langa ingerasi.
Eu nu pot veni la intalnire astazi. Poate maine dar numai daca stabiliti de astazi cand si unde. Ce spuneti de vaporul pe faleza "europa" parca-i spune.
Si copii mei sunt in tratament (iarasi!)pentru o bronsita care nu le-a cedat la amoxiclavul prescris de doctorul de familie. ![]()
Acum doctorul mi-a spus sa-l tin acasa pe Alex dar saracutul are serbare pe 1 iunie si sincer m-i se pare ca nu-i corect ....nu stiu ce sa fac....de luni cred ca il trimit la gradinita!
pupici
de paky nu mai stie nimeni nimic?
are mama doi baieti