La noi la Galati sa veniti ! (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

'Neata!
Ce spuneti de joi sau vineri la ora 16.00? Locul nu este asa de important, conteaza ca ne vedem. Oare s-au deschis terasele?

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mie imi convine si joi si vineri

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Super Lia ai primit mes?Multumesc pentru urari celor care ne-au felicitat de ziua numelui.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Elena nu am primit. Dar mergi la Mesaje private in Inbox si sigur gasesti mesajul meu . Il mai trimit astazi o data. Si la mine este bine joi sau vineri.

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Ce faceti gagici?
Slabuta miscare, ne intalnim maine pana la urma sau o lasam pe vineri poate reusim sa fim mai multe.....
Laura, pentru tine cand ar fi mai bine, maine sau vineri?
Propune cineva o terasica frumoasa si racoroasa?

Roxana

Mergi la inceput

Stie cineva cam care mai sunt scorurile pentru o nastere naturala?
Eu ma gandeam sa dau 20 euro la infirmiera, 30 la neonatolog si 100 la moasa (o chem de acasa cand ma apuca). Este in regula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Roxi nu cunosc pe nimeni care sa fi nascut recent...habar n-am ce preturi mai sunt !

Vad ca nu suntem prea multe la intalnire...si daca tot m-ati intrebta mai bine ar fi pentru mine vineri ca Daria doarme la mama si n-as avea remuscari ca sta si ma asteapta !

Eliza, Vilma , Cookie ....nu veniti la intalneala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Roxi nici eu nu stiu care mai sunt scorurile, eu am dat acum 2 ani 4 mil la dr, atat tin minte, da stiu ca am dat si la moasa nu mai stiu cat, la neonatolog nu stiu daca am dat , o fi dat gasca de la usa (familia) .... adika sigur au dat cand le-au dus plodul sa il vada.

Deci intalnirea e vineri, la ce ora? si in ce lok?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

NICI NU STIU CUM SA INCEP......
AZI DIMINEATA CAND AM DUS-O PE SHALINI LA GRADI AM AFLAT O VESTE INGROZITOARE!!!!!!!!!!!!
A MURIT IUSTIN NICOLAU!
COLEGUL SHALINEI CARE II LUA CLAMITELE DIN PAR SI RUJUL SI O FACEA SA RADA SI O PUPA PE OBRAJORI.DUMNEZEULE! CE INGROZITOR!
A FOST DUS LA SPITALUL DE PEDIATRIE PENTRU O OPERATIE DE HERNIE SI NU A FOST TESTAT SI A MURIT DIN CAUZA ANESTEZIEI.
DUMNEZEU SA-L OCROTEASCA SUS IN CER! SI SA AIBA GRIJA DE SUFLETUL PARINTILOR LUI!
NU STIU CE SA MAI SPUN! CUVINTELE SUNT ......

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata Galati!

Vai, Vioricace tragic eveniment! Condoleante familiei si putere sa depaseasca aceasta situatie de nedorit! Iustin acum e langa ingerasi.

Eu nu pot veni la intalnire astazi. Poate maine dar numai daca stabiliti de astazi cand si unde. Ce spuneti de vaporul pe faleza "europa" parca-i spune.

Si copii mei sunt in tratament (iarasi!)pentru o bronsita care nu le-a cedat la amoxiclavul prescris de doctorul de familie.

Acum doctorul mi-a spus sa-l tin acasa pe Alex dar saracutul are serbare pe 1 iunie si sincer m-i se pare ca nu-i corect ....nu stiu ce sa fac....de luni cred ca il trimit la gradinita!

pupici

de paky nu mai stie nimeni nimic?

are mama doi baieti

Mergi la inceput