Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Va salut si eu in fuga,zilele astea am multa treaba,abia am timp sa trimit cateva e-mailuri...dar slava Domnului week-endul se apropie cu pasi repezi-doar 2 zile

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

asa, asa..tre` sa va cert eu, sa apareti la apel
Lora, ma uit acusi pe pozici..
Luna, spor la munci!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor,
m-am intors din vacanta si sper sa scriu mai des.
va pupic pe toate si pe curand
kris- ce burtica sexi.... te sfatuiesc sa dai mereu cu alifie- eu din pacate din lene nu am facut si m-am trezit cu vergituri de care evident nu mai scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Eu am absenta motivata! Am terminat si ultimul examen din sesiune si pe 25 iunie am licenta.
De bucurie, mi-am luat familia si o zi am petrecut-o in Herastrau, am fost la Muzeul Satului si am remarcat ca ciresele au dat in parg. Am si poze, dar nu le-am descarcat inca.
Maine plecam la padure. Am uitat sa spun ca sotul si-a luat special pentru aceasta mica vacanta libera trei zile libere. Am vrut sa mergem la munte, dar Claudiu a zis ca vrea un parc cu distractii si am schimbat planul.
Va pup si sa auzim numai de bine!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

kris- ce burtica sexi.... te sfatuiesc sa dai mereu cu alifie- eu din pacate din lene nu am facut si m-am trezit cu vergituri de care evident nu mai scap.

Sfat foarte bun si merita aplicata

Eu m-am dat cu sarg cu crema de doua ori pe zi incepand cu luna a 2-a pana la a 6 luna de la nastere-iar burta arata ca si inainte

eva,distractie placuta si spor la invatatura
O zi buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Asa imi place
Buna dimineata
Eva, felicitari pentru examene!spor la invatat pt. licenta!! tinem pumnii! Ce bine venita e iesirea la padure, dupa atata invatat, nu? sa faceti pozici!
Mathilda, bine ai revenit!! Ma dau cu crema de la inceput inca, dar la mine de la slabiri si ingrasari dese am deja pe burtica, jos, vergeturi, din pacate..si pe solduri putin..sunt un monstruletzDar eu ma dau, ca sa nu le inmultesc..
Stiti ceva? Asta noapte am visat ca nascusem o fetita, si o alaptam ..altceva nu mai imi amintesc..
Pupici!
Si sa nu uit..imi sorb capucinno..va poftesc, dragelor!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Kriss, chiar acum beau si eu un cappuccino...doar ca tu l-ai terminat deja...
Mathilda, bine ai revenit! Sa ne povestesti cum a fost vacanta! Sa pui poze!
Eva, felicitari! Frumos gest din partea sotului! Sa faceti multe poze!
Lunna, si eu m-am dat cu crema din abundenta in timpul sarcinii, vergeturi nu am, dar, din pacate, a mai ramas ceva grasime, ca io mi-s spaima frigiderului...
Irina, ce mai faci? Mai lasa munca si mai treci pe la noi!
Ieri noi am umblat bezmetici prin magazine sa-i iau Iustinei sandale si haine de vara...proasta alegere...tre' sa merg in alta tara sa-i iau haine, cred...toate vanzatoarele ma cred nebuna ca nu-mi plac hainele cu inflorituri si briz-brizuri si paiete si margelute stralucitoare...brrr...le urasc! Ma cunosc ca pe-un cal breaz...numai porcarii chinezesti aduc si mai au si pretentia sa-mi placa, cica asa se poarta...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Luna, si eu m-am dat cu crema din abundenta in timpul sarcinii, vergeturi nu am, dar, din pacate, a mai ramas ceva grasime, ca io mi-s spaima frigiderului...

noroc cu sportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, as vrea sa fac un imprumut sa ne cump un apartam. Este cine printre voi care imi poate raspunde la cateva intrebari? Va rog sa imi raspundeti PM dc ma puteti ajuta, ca sa nu va "bruiez" forumul.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lora sarut mana pt ajutor

briza_marii
poze

Mergi la inceput