Casnicutze sexy ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha si pe mine m-a miscat ce ai scris,e greu sa pierzi pe cineva drag!
Liana, ce faci ?ai vreun sarbatorit?
Unde este Bianca?
Eu am dormit in dupa amiaza aceasta, eram frantad dupa munca de ieri, ma dor inca mainile si picioarele cred ca am facut febra musculara...dar sunt bucuroasa ca am terminat curatenia.Dan e in oras cu baietii, Dana e si ea la plimbare, barbatul se uita la meci, iar eu bantui pe aici pe net...Voi ce faceti?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

James Bond

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

... uauuuuuuuuuuuu, ce ginerica beton am

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, l-am vazut si eu pe ginerica al tau!e frumos foc!!!!!!!cu ochelarii...e smecher mare!Isabella ce face?
Fetelor unde sunteti?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi dupa amiaza m-am vopsit si mi-a iesit o culoare de pechinez turbat. Barbata-miu zice ca m-a batut Dumnezeu ca m-am vopsit in zi de sarbatoare.
De nervi mi-am prajit niste seminte.dar nici de astea n-am avut parte ca mi le-a mancat fii-miu.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Miha, cum e nuanta asta?nu iti sta bine?mai prajeste niste seminte si trimite-mi si mie!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Miha, cum e nuanta asta?nu iti sta bine?mai prajeste niste seminte si trimite-mi si mie!

Nu cred ca se poate defini... Culoarea vantului turbat amestecat cu praf de cosmos...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Miha si fata mea s-a vopsit ieri, pe cutie era nuanta ciocolatiu si i-a iesit un roscat inchis in unele locuri, in altele pe la tample blond roscat, dar e un amestec misto,ii sta bine!pana sa se usuce parul era nervoasa foc, dar cand s-a uscat i-a placut.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noapte somnoroasa sexoaselor!!!!!!!!

Eu

Mergi la inceput

Noapte buna floricelelor!

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

In primul rand la multi ani Floricelelor, Floricilor si Florinilor vostri. Uite o floare speciala pt Camelia.

In al doilea rand am facut fetelor ieri o tarta cu piersici de va bateti copii. Doritoarelor, asta e reteta
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12504
e atat de buna si de frageda de mori. Apoi nu e super dulce si eu am facut-o cu piersici din compot

Miha nu ma speria ca si eu mi-am programat ca azi ma vopsesc. Fain piciul tau. Si al meu are ochelari exact marimea lui dar ii tine pe ochi doar cand plange de soare ce e.

Nu stiu cum naiba fac eu cu Pastile astea ca eu lucru vineri pana la 5. Toata saptamana am program turbat, asa ca pregatirile vor fi fooooooooarte scurte. Curat fac in fiecare saptamana destul de amanuntit, dar cu mancarea si ouale frate ce fac? Sper sa vina niste prieteni pe la noi de sarbatori....

Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput