Romanii din Marea Britanie (13)
Raspunsuri - Pagina 27
ella_64 spune:
Motanik, multumesc pentru link. Eu nu am avut timp sa vad stirile de azi. Este infiorator cum pot gandi oamenii astia. Cat de spalati pe creier sunt de fac asemenea fapte? Si oare cum pot dormi noaptea?
motanik spune:
Anamaria, suntem aproape. Eu sunt in Walthasmtow.
Ella, am inteles ca in masina erau 60l benzina, canistre de gaz si f multe cuie, politia a declarat ca ar fi fost carnagiu daca ar fi explodat. Soferul ar fi fugit dupa ce a busit masina, e cel mai cautat personaj din UK in momentul de fatza.
--------------------
Andra
Gabitza P. spune:
Nu stiu cum de a fost eviat carnagiul asta, dar este mare lucru! Dumnezeu stie ce s-ar fi intamplat!
ella, motanik, dar cum se face cu testul asta? se da inainte de a depune aplicatia pentru IRL?
ella_64 spune:
Gabitza, ai dreptate ar fi fost un adevarat carnagiu. Am auzit in treacat aseara la stiri ca au descoperit o a doua masina care ar fi trebuit sa explodeze.
In privinta testului, el trebuie sustinut inainte de a depune actele pentru ILR si conteaza si pentru aplicatia pentru cetatenie. Ai voie sa il repeti pana il iei, dar daca il pici de trei sau patru ori te obliga si la un test de limba engleza.
DarkBendis spune:
Azi dupa-amiaza o masina (Jeep Cherokee) in flacari a "intrat" in Aeroportul International Glasgow, din fericire nu a ajuns in terminal. Doi barbati (din masina) au fost arestati ...dupa ce au fost imobilizati de politie, lucratori din aeroport si public (nu neaparat in aceasta ordine), fiind foarte agresivi... unul dintre ei se afla in stare grava la spital (arsuri)... conform BBC News avea la el "a suspect device"...Nimeni altcineva nu a fost ranit, dar aeroportul e inca inchis, toate zborurile suspendate. Seful Departamentului de Politie Strathclyde a declarat ca incidentul e legat de cele doua din Londra.
Tot la BBC News chiar acum aud ca "that suspect device" era "a suicide belt" ... Vai si amar!!!!
Primul atac terorist din Scotia ![]()
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ella_64 spune:
Bendis, parca este epidemie. Intai Londra, acum Glasgow. Tot azi a mai fost un atac cu o masina capcana in Ibiza. Nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia.
Bine macar ca in Glasgow nu au fost raniti decat cei doi teroristi. Sa ma ierte Dumnezeu, dar nici macar nu imi este mila de ei.
motanik spune:
Am stat numai cu ochii pe stiri zilele astea.
Fetelor, evitati aglomeratiile si transportul in comun daca e posibil. Nemernicii sunt pusi pe fapte.
Inteleg ca au fost arestate 5 persoane, toate Middle Eastern origin.
--------------------
Andra
ella_64 spune:
Si doua se pare ca erau medici. Cum poti sa fii medic si sa te gandesti sa omori oameni? Cred ca sunt din spita lui Mengele.
motanik spune:
Eu am citit ca unul era doctor, din cei doi arestati dupa incidentul din Glasgow, o femeie si un barbat.
Concertul pt Diana l-ati vazut?
--------------------
Andra
ella_64 spune:
Da, mi-a placut foarte mult si cred ca a fost modul cel mai bun de a o comemora pe Diana. Interesant ca Charles nu a scos un cuvant. E adevarat ca erau divortati, dar a fost mama mostenitorului tronului...
Explozia din Lancashire este un simplu accident?