Romanii din Marea Britanie (13)
Raspunsuri - Pagina 24
ella_64 spune:
Motanik, noi avem fix si broadband de la Virgin. Platim cam 30 pe luna fara convorbiri. Mi se pare mult, dar nu avem ce face; doi ani de zile suntem blocati cu serviciile lor. Am vazut ca Sky are niste preturi mai bune la un pachet de fix, internet si tv. Ceva in jur de 26 de lire. Trebuie vazute si conditiile. Problema la noi cu Virgin este ca nu ne trimit factura, asa incat trebuie sa sunam noi si sa le aducem aminte.Pana acum am tot dat telefoane, dar luna asta m-am saturat. Am trecut de jumatatea lunii si noi nu am primit inca factura. Noroc ca am trecut pe direct debit asa incat suntem siguri ca macar platim ce avem de plata. Am facut asta cand am vazut ca ne incaseaza 5 lire numai pentru ca plateam prin banca. Intr-un fel am fost obligati la plata prin direct debit. Nu mi se pare corect, dar nu ai cu cine sa vorbesti. Cand vad cum se intinde Virgin peste tot si in ce mod agresiv, nu ma mira modul cum se comporta cu clientii.
Sfatul meu este sa te uiti la oferta Sky. Mie mi se pare mai convenabila decat Virgin. Nu vad de ce ai plati 30 de lire pe un serviciu care te poate costa mai putin. In general pe noi factura la telefon ne duce la 35-40 de lire pe luna, abonamentul si convorbirile.
motanik spune:
Ella, pachetul Sky costa intr-adevar 26 lire pe luna, dar trebuie sa ai linie BT si mai costa si ea 11 lire, deci pachetul lor duce la 37 pe luna.
La Virgin, pachetul tel fix si internet costa doar 20 lire pe luna (cu o taxa de instalare de 25 lire dar daca dai comanda pe net primesti o reducere de 10 lire, asadar instalarea costa doar 15).
Daca adaugi si televizor, atunci costa 30 lire.
Din ce citesc eu la tine costa 30 numai telefon si net?
Si de ce sunteti blocati 2 ani cu ei? Contractul este de 12 luni, dupa care poti intrerupe oricand cu notice de o luna.
--------------------
Andra
ella_64 spune:
Motanik, noi avem o oferta mai veche, din octombrie 2006, cand Virgin nu preluase inca NTL. Practic noi am avut instalate serviciile de catre NTL si acesta a fost preluat apoi de Virgin. Si contractul nostru asta prevede: sa pastram oferta asta timp de 2 ani. Oferta despre care vorbesti tu este intr-adevar mai buna decat cea de la Sky si mult mai buna decat ce avem noi, dar pana la sfarsitul contractului nu avem ce face. Pe noi ne-a adus BT intr-o situatie atat de ingrozitoare incat nu am avut ce face si a trebuit sa luam ce era atunci pe piata. Singura alternativa mai rezonabila era aceasta a NTL nu numai in privinta serviciilor dar si a timpului de instalare. Pana sa fie preluati de Virgin, NTL a fost o companie foarte serioasa. Am avut-o si in Cambridge si am fost foarte multumiti cu ei.
In fine, acum asteptam ori sa ne mutam in alta casa, ori sa treaca cei doi ani obligatorii, depinde ce se intampla mai repede (cum zic englezii)
.
anamaria13 spune:
Puteti incerca serviciu Talk Talk. Se plateste £10 pe luna-abonament la telefon, convorbirile sunt gratis(depinde si de oras) si internetul este Gratuit, intra in cei £10. 
motanik spune:
Anamaria, bine ai venit! 
Am bagat un ochi la Talk Talk acum dar nu gasesc oferta de care spui tu, decat daca nu cumva e vorba despre Talk3 International Plan + Free Broadband, dar aia e 20 lire pe luna si ma tem ca e nevoie sa ai si linie BT in casa.
Da-ne mai multe detalii, te rog.
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Motanik felicitari pt casa! Vai de ne-am muta si noi odata ca sincer ma urc pe pereti de stres nerabdare nervi etc.
Si eu ma tot uit la oferte din astea net, tel si tv si sincer nu stiu ce sa aleg, casa unde ne mutam e tot la virgin media dar noi ne-am cam obisnuit cu sky-ul si as vrea tot sky parca. Nici eu nu stiu care ar fi cea mai potrivita. Pe site-ul de la sky ei compara pachetle si cu ofertele concurentei si par mai ieftine intradevar, atata ca ei au asta cu bt line-ul de 11 lire.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
motanik spune:
Mada 
Si Virginul pe site mentioneaza ca ei nu au hidden fees, spre deosebire de Sky.
Nu stiu ce sa aleg nici eu, inclin spre Virgin dar mai am o saptamana timp de gandire.
--------------------
Andra
anamaria13 spune:
Buna! sper sa puteti gasi la linkul de mai jos informatiile de care aveti nevoie:
http://www.talktalk.co.uk/talktalk/servlet/gben-home-Home
motanik spune:
Anamaria, tu ai oferta asta de la ei?
Pe site eu am gasit numai cum am zis mai inainte, 10.50 + 8.99 pt primele 3 luni si apoi 10.50 + 9.99 pana la finele contractului. Modemul vine gratis.
--------------------
Andra
Luna1 spune:
Motanik eu am internet telefon si tv de la virgin si sunt super multumita, de un an nu am avut niciodata probleme cu internetul, programele sunt ok la tv, plus ca au optiunea catorva episoade gratuite pe care le vezi cand vrei, cum vrei, fara reclame, poti derula, pune pauza, etc, plus ai lista de on demand unde cu app 2 lire poti inchiria film (au o lista super) si poti sa-l vezi 24 ore. Mie mi se par super ok.
Felicitari pt casa.
Luna
32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!