sindrom antifosfolipidic
Am ramas insarcinata de 4 ori si am pierdut de fiacare data sarcina. Acum am ajuns la prof. Ancar, care a descoperit ca am uter infantil, col uterin scurt, ovare polichistice si probabil si sindrom antifosfolipidic, analiza pentru care trebuie sa merg la Fundeni sa fac aceasta analiza la dr. Uscatescu. Care ar fi tarifele ? Necesita internare aceasta analiza? In cat timp se dau rezultatele? Imi doresc atat de mult sa reusesc !!!
Va multumesc
@
Raspunsuri
bubulina1 spune:
Cu trimiterea de la Ancar mergi la Fundeni si nu te costa teoretic nimic. Daca vrei tu sa dai ceva, e absolut OK.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Tia spune:
nu te costa nimic, analizele se fac din sange, dimineata, rezultatul este gata in cateva zile. daca iti ies pozitive, te-as sfatui sa le repeti si in alta parte, la Cantacuzino, de ex.
daca ai timp cauta prin subiecte mai vechi (si arhiva) s-a mai discutat despre acest lucru.
bafta, sa auzim de 
Ralluca spune:
Buna,
Pentru recoltare la Fundeni trebuie sa ajungi devreme - 7-7:30. Rezultatul il ai a doua zi.
In afara de ce se face la Fundeni, iata cum spune un 'guru' in domeniul sarcinilor cu probleme ca se diagnosticheaza sindromul antifosfolipidic: "din punct de vedere al acestui sindrom, diagnosticul se pune (...) daca se intrunesc cel putin un criteriu clinic (avort spontan in luna mica, moarte fetala in luna mare) impreuna cu cel putin unul de laborator: anticorpi anticardiolipina (a caror valoare maxima admisa este 10), anticorpi anti beta2 microglobulina I sau anticoagulantul lupic".. Acestea se pot face la Cantacuziono si Coltea.
Multa sanatate iti doresc si sa ai bebele pe care ti-l doresti!
Raluca
moniqueion spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rog!
Am si eu o problema si trebuie sa ajung la hematologie, dar...tot la Dr. Uscatescu. Ciudat mi se pare ca medicul meu chiar insista sa merg acolo si nu in alta parte, ceea ce ma face sa cred ca e ceva putred la mijloc cu Fundeni-ul...
Stiu ca parerile sunt impartite, dar...ce sa fac?
Chiar am nevoie de un sfat, oricare ar fi el!
Va multumesc mult.
criss_85 spune:
pai mergi la fundeni daca acolo ti-a recomandat medicul ginecolog.si eu am pierdut 2 sarcini,una in luna 2 si una in luna 7,iar medicul ginecolog tot acolo ma trimite, la dr Uscatescu.Am auzit ca e cea mai buna din tara in aceste probleme.eu inca nu am ajuns la dumneaei,probabil voi merge dupa Paste.Am luat legatura cu dr Uscatescu prin e-mail, i-am explicat situatia mea si ma asteapta,mi-a spus 2 lucruri importante:pana ajung la ea sa nu iau antiinflamatoare si sa nu fiu la menstra.ti-am spus si tie pt a tine cont de zilele in care te vei duce.
eu zic ca daca ai incredere in medicul tau ginecolog trebuie sa mergi pe mana lui si sa faci ceea ce iti recomanda.oricum,nu ai nimic de pierdut acum,mergi,iti recolteaza sange,vezi rezultatul,daca nu esti multumita mai ceri o parere...
moniqueion spune:
Multumesc mult pt. sfat si raspuns. Esti f. amabila.
Eu am luat-o invers: m-am dus la Cantacuzino, este totusi Institut si nu cred ca au cum sa fie gresite analizele, apoi o sa ma duc si la Dr. Uscatescu si compar.
La Cantacuzino era f. multa lume de dimineata , ceea ce mi-a dat o incredere in corectitudinea analizelor. Culmea e ca, pur si simplu intamplator, acolo era cineva care-si facuse analize la Fundeni si...era f. nemultumita de analize, pe care le comparase cu Synevo si venise aici pt. confirmare.
Astept acum.
Multumesc mult.
11_dye spune:
Buna dimineata!
La Fundeni ai avantajul ca nu platesti nimic, te duci cu trimitere de la medicul de familie. Si eu am fost acolo de 2 ori si NU m-as mai duce ever.
Altenative - cu plata - Coltea, Cantacuzino, Synevo, Medsana (in ordinea preturilor)
Cred ca se pot face analizele pentru trombofilii si la Institutul de Hematologie si in alte clinici private.
Bafta orice alegere ati face!
moniqueion spune:
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns. Pe mine inca din denumire ma sperie Fundeni-ul, asa ca ...o s-o las dupa Cantacuzino.
La Coltea am fost , dar lasa totul de dorit ca organizare etc, chiar si cu banii in mana. Am stat pe la cozi, am asteptat si tot nimic n-am rezolvat.
Cel mai prost spital in care am fost e Coltea. Pacat!
Ely29 spune:
Hello,
Cele care deja si-au facut analizele la Coltea si Cantacuzino, ne spuneti si noua cat costa?