Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

+Fetelor daca plecati din Iasi, drum bun si petrecere frumoasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multu gabi, nu mi-as fi imaginat vreodata ca doua scoli/gradinite sa aiba acelasi numar;)) si io`st cuc, far` de cupii da` miine ma duc la ei
vacanta placuta celor care pleaca in vacanta

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by adi69

Avem liber cateva zile si nu stiu ce program sa rfac.Voi pe unde plecati? As vrea sa mergem undeva sa stam peste noapte,dar nu prea departe ca nu mai vreau sa stau mult timp in masina,m-a terminat drumul la Ploiesti.As pleca spre Suceava,sa vedem Cetatea,stiti vre-o cazare rezonabila in zona?

Adriana

ma iei si pe mine la Suceava?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabrielaG

Deci una este gradinita nr 3 cu program normal(scurt) si este in Tatarasi si alta este gradinita cu program prelungit nr 3, care este pe Bd Socola, dupa casa sindicatelor, mergi si e imediat pe strada la drerapta unde e si biserica Sf. Nicolae cred.

bravo mie! Am vrut sa ajut si mai tare am incurcat treburile pe aici! Na, sa se stie ca am aparut... Fac prostii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, dar n-ai incurcat nimic...ai spus ceea ce ai gasit ca informatie...uite de la mine pentru ca esti intotdeauna draguta si ne dai multe informatii utile si ne ajuti cum poti . Si mie mi se pare aiurea numerotarea asta cu acelasi nr pt gradinitele cu program normal si pentru cele cu program prelungit.Eu le stiu pentru ca am avut tangenta si la multe dintre ele chiar am fost sa le vad pe "viu".
Vacanta placuta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ma durea capul de dimineata... Copilul ca de obicei a venit sa ma doftoriceasca ... cu pupici... Mi-a trecut, sincer mai ales dupa converstaia cu ele:
Copilul: Mami, nimeni nu te iubeste cat esti de frumoasa! Nimeni nu stie! Doar eu stiu! Doar eu te iubesc asa mult!

Sincer, nu ma mai doare decat inima cand ma uit la el si ma gandesc ca mogaldeata asta mica si atat de draga creste in lumea asta nebuna-nebuna...

Zilele trecute manca o ciocolata mica... ii spun, 'da-mi si mie o gurita' - eu nu mananc dulciuri de obicei. Se duce si imi aduce una intreaga si ii spun ca nu vreau decat de la el. Si ii dau si un pupic pt asta. Se intoarce f serios la mine: 'mami, daca te pup mai vrei ciocolata?'

Pa va las cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Hello!

Am cam pierdut firul, nu prea mai stiu ce mai faceti, dar sper ca sunteti bine cu totii/toate.

Ta targ am facut si o tombola, extragerea a avut loc acolo, duminica la pranz, dar castigatoarea nu era prezenta, asa ca am sunat-o ulterior. Numele nu imi spunea nimic, asa ca mi-am "luat" o voce oficiala si am anuntat-o pe d-na care a raspuns la telefon, ce si cum a castigat. Nu mica mi-a fost surpriza cand am aflat ca e Ioana de pe forum... Ma bucur si il astept pe Andrei o luna intreaga la vara!...

In rest, ce sa va zic, la circ n-am fost si nici in alta parte. Sotul vrea sa iesim putin din oras zilele astea, eu nu stiu ce sa zic, nu prea am chef, am o groaza de lucruri de facut...

Vacanta placuta atat celor care plecati cat si celor care ramaneti in Iasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am fost 2 zile la manastirile din Moldova, Agapia, Varatec, Voronet... a fost foarte fain. bine ca ne-am intors aseara, pt ca a inceput sa ploua azi.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen,multam pt informatie o pastrez bine,poate alta data.acum n-am mai reusit sa plecam,sotul a trebuit sa mearga la lucru azi.
Am fost in schimb la pescuit sambata,la iazul Copilasi,pe langa Trei IAzuri.A fost frumos ..chiar daca n-am prins peste..:)

Raluca,te iau..:) ai treaba la Suceava?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi69
Raluca,te iau..:) ai treaba la Suceava?
Adriana

cam asa ceva, se apropie ziua nasului!

Mergi la inceput