FIV 112

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by cellu

nl] Buna fetelor, as vrea sa ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor FIV.
Sunt la primul FIV, am facut injectia cu Diphereline in z21 si astept cele 7 zile.
As vrea sa intreb, daca este mai bine sa-mi vina CM sau nu? tb sa incep administrarea cu Puregon apoi.
Stie cineva, ceva ? N-am gasit inca pe forum despre asta

PS sunt nou-membru, asa ca va rog sa scuzati stangaciile

Cellu bine ai venit . Eu nu stiu sa te ajut cu un raspuns dar sunt sigura ca fetele te vor ajuta. (mesajele tale sunt moderate si de aceea apar mai tarziu)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Fetelor - va multzumesc din suflet de urari .Sa va dea DD la toate mult norok si multa multa fericire si sa ne ajute pe toate sa devenim mamici sau gravidutze in anul asta.
Cellu -pai daca ai inceput in Z21 (cred ca ai luat AC in timpul asta) iti va veni ciclul peste cateva zile , cel putin asa am avut si eu ,si e bine ca asa elimini endometrul vechi inainte de a incepe stimularea.Te pup si iti urez bafta.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor, am uitat sa va spun, m-am programat la dr. pe 13 Aprilie. Ma duc sa discut schema de sustinere si sa vad ce tratament imi da pentru ET. Abia astept! Totul e sa fac rost si de Injectoare pana atunci.
Cris, nu uit sa o intreb. O sa aflu si daca e in tara in perioada in care ne intereseaza pe noi.
Andrada, iti trimit mailul mintenas.
Madalina28, ne auzim dupa Pasti, nu?
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

GALUSCUTA LA MULTI ANI SI CEA MAI MARE DORINTA A TA SA SE IMPLINEASCA!!!

AndraO iti doresc ca luna mai sa fie cea norocoasa si sa ai bebele pe care il doresti,mult succes !

Tin pumnii pt Pussi si Delia care sunt in asteptare!!!Bafta fetelor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Cellu bine ai venit printre noi si iti doresc sa reusesti cu acest FIV si la odisee!Va trebui sa iti vina CM si apoi vei incepe stimularea.Te trec pe listuta de martie-aprilie, e ok?Spune-ne te rog unde si cu cine faci FIV si daca vrei povesteste-ne ce probleme de infertilitate aveti.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

galuscuta!!LA MULTI ANI SI UN BEBE IN BRATE LA IMPLINIREA CELOR 32 DE ANI!!
MIRELUSeu am facut FIV-urile la o distanta de 3 luni, depinde de organism, varsta, primul tratament.E foarte important ca intre cele 2 sa bei multe lichide ca sa elimini toxinele..si hormonii suplimentari...mie mi-a zis dr. inainte sa incep a doua stimulare ca am ovarele ca la inceput si ca asta se datoreaza si lichidelor..eu beau cam 2 l/zi normal.Cu FSH nu te stresa, eu stiu ca si la FSH de 20 se incepe stimularea..cand am timp iti trimit un PM pe tema asta
sheriBebesuntem bineVoi??
CrisMultumim!
aldo o sa-ti facem si noi galerie!!!
Kora AMR cat???
Anto maine incepem galeria pentru tine Azi ne antrenam
PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

miki-miki progesteronul produs de Streuli nu este numai de uz veterinar ,exista si de uz uman produs de aceeasi companie,altfel nu s-ar vinde in farmacii umane sa fim seriosi!

Uite aici un link cu tot ce se poate stii despre acest medicament si toate formele lui comerciale de uz uman:
http://www.umm.edu/altmed/drugs/106800.htm

La sfarsitul paginii printre forme si denumiri apare si Progesteron-Streuli(CH)

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

GALUSCUTA,LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA,FERICITA SI LA ANUL SA-TI TI IN BRATE BEBELUSUL MULT DORIT !!!
CELLU ce cantitate avea Dipherelinul?Inainte de a incepe stimularea cu puregon treb sa-ti vina CM si ar trebiu sa faci o echo in Z2 sau 3.Da-ne mai multe detalii unde faci si cu ce dr,varsta si motivul infertilitati.Bafta multa in continuare!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Pussi eu acu' astept "rusii" ...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora sa dea DD sa fie ultimii pentru 9 luni! Tu nu faci inhibare?? ai luat doar AC??

PUSSI

Mergi la inceput