ii putem schimba?(pe parteneri)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
flaviutza spune:
magnolia , ia d'aici ceva relaxant..
http://www.youtube.com/watch?v=vy_S8Thkqog
http://www.youtube.com/watch?v=fGPZkPT7SFs
gata,a trecut cinismul?
[url=http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/]Alexia 02.05.2004(filmulete)[/url]/
filofteia spune:
Sigur nu se schimba!
Ce se poate intampla insa este sa renunte la lupta si sa lase de la el... unul lasa intr-o parte, altul in alta... dar nu se schimba.
In ce ma priveste... eu am stat intai cu barbatul meu 3 ani si apoi am spus da ne putem casatorii, ca vom trece peste toate... si sa stiti ca asa este.
flaviutza spune:
io in schimb am cautat sa se potriveasca de la inceput ..da' am cautat, nu gluma :) (nu va imaginati aici ca am cautat...asa: ,mai mul asa :
...)
[url=http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/]Alexia 02.05.2004(filmulete)[/url]/
magnolia spune:
Daca-i ordin de la imparatie...-JOS CINISMUL!!!
Ma fac calugarita , ascult muzica , nu urasc barbatii -ci imi sunt indiferenti , nu mai schimb pe nimeni...
- ci ma accept si pe mine , asa cum sunt
...trai , nineaca!( citez din Creanga
)
magnolia spune:
Si eu am cautat asa..., si am gasit ceea ce am...poate , daca as fi cautat asa...
, as fi gasit acelasi lucru..., ceea ce ma face sa -mi para rau ca nu am cautat si asa...
.Respectul este mai important decat aspectele anterior vizualizate...
![](images/user_man.png)
Alex2 spune:
Acceptarea e o cerinta de baza intr-o relatie, dar daca e greu sa pretindem a ne schimba partenera/partenerul, sigur il putem influenta in bine, si putem sa-o/l ajutam spre aceasta schimbare.
Dar vice-versa? Partenerul are sanse sa va schimbe pe voi?
Pe mine partenera mea actuala m-a schimbat enorm de mult in bine, dar, prin influenta ei, nimic impus.
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Luna1 spune:
Da de ce sa-l schimb maica? Cand l-am luat si mi-a cazut la inimioara l-am iubit pentru ce era.
Nu, clar nu poti sa-l schimbi si decat sa incerci mai bine urmaresti exemplele de mai sus si il schimbi cu altul. La fel poate face si el.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
![](images/user_man.png)
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by magnolia
Cica era un barbat care , desi intentiona sa se casatoreasca , nu reusea sa-si gaseasca o partenera de viata , anii treceau , iar la intrebarile prietenilor raspundea mereu ca el cauta "femeia perfecta". "Si , pana acum , de atatia ani , nu ai gasit-o?"- il intreaba , la un moment dat , un prieten..."Ba da , intr-un final , am gasit-o!"."Si atunci , de ce nu v-ati casatorit"-intreaba , nedumerit , prietenul..."Pentru ca si ea cauta barbatul perfect..."
Mda, tare adevarat, nu?
![](alcool.gif)
Suntem atat de multumiti de noi incat uitam ca nu suntem perfecti, atunci cand ne analizam partenerul. De asta se spune sa vezi si barna din ochiul tau. El/ea, e "asa si asa", si "asa si pe dincolo", dar "eu"? Eu sunt perfect/a sa cer perfectiunea? Ce-ar fi sa incep schimbarea cu mine? Sau mai bine acceptarea partenerului...
![](icon_smile_big.gif)
(Da, scriu toate astea acum, dar, din pacate lectia asta a fost poate cea mai dura lectie pe care mi-a dat-o viata.)
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Da de ce sa-l schimb maica? Cand l-am luat si mi-a cazut la inimioara l-am iubit pentru ce era.
Nu, clar nu poti sa-l schimbi si decat sa incerci mai bine urmaresti exemplele de mai sus si il schimbi cu altul. La fel poate face si el.
Luna20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
eu am dat doar tema de gandire (mi-am amintit de aceste lucruri, cuvintele pe care le-am spus mai sus citind postarile recente ale fetelor in genul "nu-mi plac la el cutare si cutare -chestiuni destul de grave- insa il iubesc si lupt pt el)
In cazul meu, doar schimbari minore am / as incerca sa fac...gen du gunoiul dimineata, fa si tu oleaca ordine in sertar..
pana acum nimic major...ca mi-am invatat lectia demult,demult :)
Alexia 02.05.2004(filmulete)