ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (79)
Raspunsuri - Pagina 28
bebika spune:
va pup pe toate ca plec imediat acasa
pupici
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
numeioana spune:
bebika, felicitari pt cele 2 liniute! Fuguta la odisee!
Laura, si eu astept CM sa incep tratamentul pentru metroanexita. O sa fac Polidin cu Gentamicina injectabil 5 zile in per. ciclului. Iau si Zinnat si supozitoare cu Indometacin, tot in astea 5 zile.
In paralel (am inceput deja) fac tratament pt chisturi (am am o gramada pe ambele ovare) cu extracte de mladite de zmeur si muguri de coacaz negru + elixir din fructe de soc. Sper sa dispara cele mici si sa se mai micsoreze cele mari. (unul are 5,5 cm!!)
Bafta aspirantelor si sarcina usoara viitoarelor mamici!
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
irlandeza spune:
[quoteIrlandeza ma bucur ca ti-au venit uratii si poti sa reiei proiectul bebe. Asa am asteptat si eu cu nerabdare ciclul de dupa avort, dar s-a intamplat ca intre timp sa aflu ca am cmv, asa ca...mai vedem cand voi incepe iar prestatul...
[/quote]
Imi pare rau scumpo. Dar lasa ca te faci tu bine si apoi o sa ramai din prima.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
alina, irlandeza, imi cer scuze daca va supara intrebarea mea si daca nu vreti nu imi raspundeti : la cate sapt ati avut avortul? ca nu mai tin minte!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Primul la 6 sapt., al doilea la 9 sapt.
Sarcina usoara in continuare si nu te gandi la prostii, da ?
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Baby
Monica , ma bucur ca se simte bine dupa tratament, si sigur rezultatele nu o sa intarzie sa apara. Si spor la treaba.
Noi 2 singurei
roxx spune:
buna, fetelor!
bebika : felicitari! sarcina ushoara si bb sanatos!
ma simt aiurea. ar fi trebuit sa-mi vina cm pe 28 dar nu a aparut decat ceva f putin rozaliu si foarte putin cantitativ.
o fi ceva? maine as face un test. sanii ma dor si putin burta. si azi am fost ametita.
vreau si eu un
asteptandu-l pe bebe
roxana
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
bebika, felicitari pt cele 2 liniute! Fuguta la odisee!
Laura, si eu astept CM sa incep tratamentul pentru metroanexita. O sa fac Polidin cu Gentamicina injectabil 5 zile in per. ciclului. Iau si Zinnat si supozitoare cu Indometacin, tot in astea 5 zile.
In paralel (am inceput deja) fac tratament pt chisturi (am am o gramada pe ambele ovare) cu extracte de mladite de zmeur si muguri de coacaz negru + elixir din fructe de soc. Sper sa dispara cele mici si sa se mai micsoreze cele mari. (unul are 5,5 cm!!)
Bafta aspirantelor si sarcina usoara viitoarelor mamici!
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
O sa te ajute mult aceste extracte. Si eu am avut chisturi si mi-au trecut. Dupa ce am luat aceste tincturi.Eu am luat si extract de arin alb, acolo scrie ca-i pt. fibrom si altele, dar eu l-am luat.
Noi 2 singurei
baby_r7 spune:
IRLANDEZA te si eu si spor la treaba luna viitoare...
ROXX pai inseamna ca maine ne da-i o veste buna?
TEO
AYLLA, IUCA, MARIA, UNDERQUEEN
LA TOATE FETELE CU TESTE VA TIN PUMNII STARNSI SA FIE POZITIVE!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA