ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bebika, fa-ne si noua o recapitulare a simptomelor pe care le-ai avut...sunt si eu curioasa. Ce te-a facut sa presimti totusi ca esti? Care a fost diferenta intre lunile trecute si luna asta? Si alte detalii....

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna
Cine imi poate spune va rog daca este ok dr.Alexandru Anca Florin - cab .part M.Averescu si activ la municipal?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Bebika FELICITARI MAMICOOOO!!! SA DEA DUMNEZEU SA AI O SARCINA USOARA SI UN COPIL SANATOS SI FRUMOS.
Bucura-te si fii sigura ca esti , ca Surecheck este un test f bun care nu da rez. false.
Coco imi pare rau ca esti asa suparata, dar tb sa ai speranta si incredere ca va aparea soarele si in familiile noastre . Dar pana la urma ti-au venit uratii in toata "splendoarea" lor? Stiu ca ieri iti aparuse un firicel de sange pe hartie...
Irlandeza ma bucur ca ti-au venit uratii si poti sa reiei proiectul bebe. Asa am asteptat si eu cu nerabdare ciclul de dupa avort, dar s-a intamplat ca intre timp sa aflu ca am cmv, asa ca...mai vedem cand voi incepe iar prestatul...
Bitza imi pare rau de Z1

-dutzele Anca, Ramo, Ali, Irina, Yasmi, Ade

toate Aspirantele mele Optimiste!!!

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

Fetelor eu mai stau puin in pat ca dupa aia ma duc sa pap ceva
pusici si multumesc de sustinere

poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, irlandeza, imi cer scuze daca va supara intrebarea mea si daca nu vreti nu imi raspundeti : la cate sapt ati avut avortul? ca nu mai tin minte!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

alina, irlandeza, imi cer scuze daca va supara intrebarea mea si daca nu vreti nu imi raspundeti : la cate sapt ati avut avortul? ca nu mai tin minte!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Eu l-am avut la 5 saptamani. Mi-a spus dr. ca a fost oprita din evolutie...Intre timp am aflat de cmv, care ar putea si asta sa cauzeze avortul. Sapt. asta mi-am facut si analiza de aviditate, sa vad dc intr-adevar ar fii fost asta cauza, dar rezultatul il am marti seara. Eu sunt resemnata, ma gandesc ca poate o fii fost o nepotrivire cromozomiala...poate a fost mai bine asa si Dumnezeu imi pregateste si mie un copilas sanatos si frumos...
Hai ca m-ai intrebat ceva...si eu m-am lungit...

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu acum am ajuns la munca.
FELICITARI INCA O DATA BEBIKA, am plecat fericita de acasa dupa vestea ta de la ora 7 si stai linistita, eu am vazut testul si e sigur pozitiv.........
va zic de la inceput sa nu da-ti cu nimic, atunci cand o sa cititi ce am scris...
voi face test miercuri, pt. ca v-am promis si vreau sa ma tin de cuvant, dar am o presimtire ca nu e bebe la mine.
TB azi la 7 scazuse la 37.1 , Z23 si nu stiu, pur si simplu asta simt de aseara.
nu sunt suparata deloc si voi astepta cumintica sa vina ziua de miercuri.
BITZA ma bucur ca au venit invadatorii, asa vei face la timp analizele , sa nu fi suparata da?
ANNE, ALI, ALINA, IRINA, ANCUTA, RAMONA, ALYSH ,YASMI, de fapt pe toate fetele le si le
si pt. cele care urmeaza duminica la test le fag galerie sa vada dublu!!!!

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BEBIKA nu-mi raspunzi si mie la intrebare?

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

Fetelor,am si eu o intrebare pentru cele care au luat duphaston:ati mai avut simtome(gen dureri de sani,dureri de burtica etc)inainte de a veni menstruatia?la mine e prima luna cand iau si nu pot inca sa fac o diferenta.iau cate doua pe zi din z16 pana in z26 si am citit pe prospect ca ajuta si la sindromul premenstrual.as vrea sa ma ajutati si voi cu experienta voastra.
Multumesc!

vine bebe?

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

buna fetelor, nu am mai scris de mult cu nebunia asta de la servici
FELICITARI BEBIKA...chiar felicitari ti s-a implinit visul, sa ai o sarcina usoara si frumoasa

fetelor, eu am trecut cu bine de ovulatzie, dupa un ciclu anovulator si intarziere, luna aceasta am fost ca la carte , outz de 18 mm, monitorizare continua, speram sa se prinda ceva , cu gigeii sotzului care-s mai cu probleme....Branca ursului si vit E m-au ajutat f mult si am scapat de stimulare ovariana cu medicamente ..f tare ma bucur pt asta
oricum chiar daca nu iese nimic luna asta, eu-s optimista, si mai am cateva analize de facut si probabil HSG..Dumnezeu e mare si stiu ca o sa ne ajute si pe noi
IRLANDEZA...spor la proiectul bebe si voiam sa-sti multumesc pt tratamentu de oligoasteno pt sotzu meu...se simte bine, si speram sa fie rezultate

pupici fetelor

asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/Picgp2.png

Mergi la inceput