Clubul moldovencelor de peste Prut (43)
Raspunsuri - Pagina 29
Marianca spune:
Buna seara,sau buna dimineata,stiti ca mi-era dor de voi,nustism cum mai repede sa termin tot prin casa ca sa ajung la voi,azi mi-am pus internet mai rapid asa ca no sa va dau pace.
Bine ati revenit Violetik si Veronica, ma gindeam ca in doua zile ramin eu cu Alina pe aici.
La noi astazi a fost o zi incarcata,am fost cu sotul dimineata la magazine dupa cumparaturi pentru vacanta,apoi deameaza am avut oaspeti(Alina cu familia),dupa ameaza iar la cumparaturi,fetele vorbeau despre caruciorul ca umbrela,azi mi-am luat si eu unul nu e chiar ca umbrela dar tot asa se stringe si e mai mic,asa ca sa-l avem si in vacanta,e de 45$,principalul e ca a fost aprobat de Alice,asa ca daca vreti sa-l vedeti e la foto,daca nu am intirziat pentru Karina,ea dorea ceva usurel pentru a lua la Moldova.
Nati,Lilia,multumesc,pina o fotografiam in cupalinic ea mi-o si facut pe pat,m-am asteptat la asa ceva.
Am gasit astazi ceva nou,sau la mine e,niste lipici(nacleiki) care se inclee la minuta sau piciorus unde e mai comod la copil si cind isi schimba culoarea lipiciul stii ca copilul numai tre sa stea la soare ca sa nu-l arda,am luat si nebunii din astea.
Nati, aici cu incaltamintea la copii te imbolnavesti,cind se naste deja e incaltat,Alice are o gramada incaltaminte si imbracaminte din care a crescut si deabea o sa faca 5luni,macar mai fa unul,dar presimt ca voi avea baiat si apoi alte cheltueli.Veronica o nastere cit mai usoara,si un baetel sanatos,oare vine si un batel intre atitea fetite?
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Marianca spune:
Nati,tu deja esti in picioare? harnicuto,sau madam nu-ti da voe sa dormi?
poze
alincic spune:
Hei Natalia,ce matinala esti,woau!!!!
Eu am o intrebare ??????? vvreau sa fac rulada dar cu HALVA ca aceia de la Chisinau.E posibil dupa receta data mai inainte? si cum ar afi mai bine de mestecat halvaua cu untul? mai trebuie ceva de mai adaugat? Cine stie ceva despre aceasta "nebunie gustoasa" va rog sa ma ajutati
Balbina spune:
Mariana, eu in fiecare dimineata ma trezesc la 7, ca sa ne pregatim pentru mers la cresa. Dar uneori il duce tati pe Vlad, in zilele cind eu am de lucru mai mult, si atunci deschid calculatorul mai de dimineata.
Imi place ca ai devenit asa dependenta de clubul moldovencelor, chiar mi-au lipsit dimineata mesajele tale si ale Alinei, de obicei gaseam mai multe dimineata, dar acum am dat tot peste al meu.
Dar vad ca ati avut o zi plina, bravo ca ati petrecut frumos impreuna.
Ce chestie interesanta e cu plasturii aia pentru copii, aici n-am vazut asa ceva. De fapt, ce ma mir eu, in SUA am inteles ca gasesti absolut orice, lumea a inventat acolo cam tot ce se putea inventa. ![]()
Eu tocmai am terminat niste lucrari, asa ca sint deocamdata libera, ma gindesc ce mincare sa fac azi. Ieri am facut kumpir, un fel de mincare turcesc, asa am inteles, dupa reteta de aici. Va recomand, e delicios si nu se face greu, doar ca dureaza pina se coc cartofii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Alincic, n-am facut niciodata nimic cu umplutura cu halva. Dar imi imaginez ca poti pisa halvaua, apoi s-o amesteci cu unt sau cu niste gem, ca sa fie o consistenta ca o crema mai groasa, sa poti unge rulada. Imi amintesc acum, parca erau in comert in copilaria noastra rulade cu halva, asa? Erau f. bune, asa imi aduc aminte.
Am vazut caruciorul lui Alice, e in albumul "Alice 4month". Imi place f. mult cum arata, dar si mai draguta e pasagera. ![]()
Da voi, fetelor, n-aveti somn? Ca stiu ca la voi e trecut de miezul noptii. Sau ati culcat copiii si va relaxati pe net? ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Marianca spune:
Toata ziua am fost pe drumuri si toti au obosit,copii mai mari acum se culca degraba ca saptamina asta au testuri de dat,acea mica e moarta de somn nici nu se aude,dar acel mare a spus ca ii somn,ce tare ma bucur ca nam pus compiuterul la noi in camera,ca asa vroiam eu.Multumesc,Nati de recete,nu te supara dar daca nu-ti este greu cind ai ceva nou baga aici,ca are cine sa le faca si sa te pomeneasca,de bine
.
poze
Marianca spune:
Alina tu acum vreai sa te porai cu astea?
Eu stau pe aici si deabea vad clapele dar imi pare bine ca pot vorbi cu romancile desdedimineata.
Da,asa cum a spus nati il farimi si amesteci cu unt dar nu mult,da "lapte de pasare" e gata ?
poze
alincic spune:
Nuuu, acuma eu ma culc,doar ca vre-o jumate de ora in urma am baut un ceai cu halva si mi-a venit un doooor de rulada mea preferata. Da pticika ramine in vigoare...
Da Nati e cea care o tii minte din copilarie si acum mai este la Chisinau(desi un pic modificata)
Violetik spune:
Neatza! 
Azi o sa am o zi la fel de incarcata cu 2 adunari una linga alta, dar asta e. Cred ca pina luni n-o sa va mai pot scrie caci acasa nu am net. Nu ne-am luat luna asta ca oricum nu foloseam, veneam seara tirziu obositi ambii si nu ne ardea de net.
Alincic, azi e o zi atit de frumoasa ( si la Ciocana), cu soare si verde in jur, doar ca e frig...brrr, e cam soarele asta cu dinti. La noi la 8 erau doar 6 C. Asa ca lume pe alee inca nu prea este, plus ca eri a fost si mai frig si a plouat toata ziua.
Natalia , buna ideea cu Kumpir. Merci mult! Chiar deseara trebuie sa primim oaspeti- prietenii sotului inca de la fac. Si chiar vroiam sa fac ceva deosebit. De fiecare data fac ceva nou. E vorba de un mic siretlic. Toti prietenii sotului inca nu sint casatoriti, toti ezita sa o faca. Si eu de fiecare data incerc sa-i conving sa vada ca viata in doi e mult mai frumoasa.
Ei deja stiu citeva recete si tot spun sotului ca le-au placut mult ba : "cartofi a la Violeta", ba " minipizza a la Violeta", "salata a la Violeta". Nu e ceva nou s-au complicat, doar ca ei nu le stiau.
Eu deobicei cind primesc oaspeti sint f afectata de moment, incerc sa fac totul ideal. Aseara cind mi-a spus ca i-a invitat azi, eu toata seara umblam de ici colea cu gatitul. Sotului ii parea rau deja ca mi-a spus de eri, zicea ca trebuia sa-mi spuna acuma seara. ![]()
Marianca si Alincic, noapte buna!