Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ioanatugs, ce presimtiri ai?!?!?!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Va dragele mele.
Alexia iti tin pumnii pt sambata.
Iyoana vineri ma duc la monitorizare si vreau sa-i cer lui T sa ma programeze pt laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zeno felicitari pentru cap.nou! Fetelor ati avut o idee excelenta!Arata extra!
Va doresc si eu, cu ocazia noului capitol multe vesti bune despre berze si burtici!
N-am sa spun imi pare rau...pentru Alexela si alte fete aflate in aceeasi situatie.Am sa spun, ce a fost a trecut, ce va fi conteaza!Bafta mare![
Vali eu inteleg.Eu te sustin in continuare.Cand esti pregatita ai galerie antifumat
Va pup si va doresc o seara excelenta!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvilihome spune:

buna fetelor e prima oara cand scriu pt ca pana acum nu prea am facut nimic ,dar acum am intrat in paine ca sa zic asa adica am facut laparo cu dr t si sant f bucuroasa .dar bineinteles ca nu m am descurcat cu bine pt ca de fel sunt cam ametita si am uitat ce mi au spus cand am plecat din spital.acum varog din suflet mult mult de tot sa ma ajutati cu un sfat pt ca sant proaspat laparoscopiata si speriata ca nu stiu daca mai fac rost de rezultat si mi e teama ca ma duc la domnul doctor si cearta.sa va povestesc disperata plec acasa am auzit ca prin vis ca dr bogdan mi a zis ca rezultatul mi l iau cand vin la fire peste sapte zile.se poate asa ceva sau am visat si cumva risc sa se piarda rezultatul meu?acum sant acasa bine merci multumita ca am facut laparo dar tot stresata ca ...varog daca a ti mai auzit de situatii ca asta la muriti ma si pe mine ca sa ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexela deocamdata nu am presimtiri, doar sper sa fie bine, multumesc de intrebare!
Claucia ce face fata frumoasa cu burtica???
Alexia28 tin pumnii stransi pentru sambata, dar mai vorbim noi pina atunci..
Lucialu eu te cautam pe la endo si tu esti aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Zeno, multumim pentru noul capitol! Sa fie cu noroc si sa ploua cu burtici! Pana la urma nu poti sta deoparte, ai? Tot te duci la monitorizare? Doamne ajuta!
Alexia, bafta multa la laparo sambata, sa vii cu rezultat beton!
Iyoana, fata plimbareata (mi s-a promis si mie o excursie la Paris in vara asta !)!
Acum pot sa va spun planul de bataie, pentru ca tocmai am venit de la cabinet. Am hotarat sa nu fac Diphereline, pentru ca Tutu mi-a garantat ca 1 an am scapat de endo, si deci am sanse sa raman natural, mai ales ca sunt inca tinerica !Prefer sa mai fac o laparo peste 1 an (desi nu cred ca o sa fie asa de negru... ). In concluzie sunt super incantata si optimista! Mi-a recomandat hrana vie si multa relaxare la creieras. A, si sa nu uit, fetele care asteapta histeroscopul, va anunt oficial ca este deja in vama, mie mi-a aratat deocamdata sonda, care este subtirica subtirea, cat o andrea. Abia astept sa ma histeroscopiez si eu, ca laparoscopia am bifat-o.
Mai fetelor, voi stiti de un aparat dotat cu casti pentru monitorizarea batailor inimioarei lui BB, care s-ar gasi in farmacii? Am apucat sa vad ceva intr-o emisiune a Oanei Cuzino, dar nu am inteles exact daca se gaseste si la noi.
Va pupic pe toate si va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Iyoana, bine ar fi sa ai gura aurita! Dar cum de ai reusit sa scrii asa ceva? Kora, trebuia sa o lasi , sa ma burur si eu de o felicitare, desi nemeritata! Desii probabul as fi zis ca a mai a parut o tutnica cu acelasi nume ca mine :P
Nicole, e f bun planul, mai ales e f bine ca esti optimista!
Pupici si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Zeno mersi mult pt raspunsul tau. Mai ajutat ffff. mult. Deja mi-am creionat in minte planul de actiune. Cat despre laparo sunt sigura k este singura solutie,cel putin asa aflu ce nu e in regula cu mine. In mai se fac 3 ani de cand lucram la proiectul bb si-mi este greu sa vad cum trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felicia, pur si simplu puteam sa jur ca esti graviduta , parca si vedeam postarile cu tine ...Ori sunt eu total , ori am vreo presimtire...Nu am vrut sa las postarea, mi-a fost teama sa nu te superi....

Ysa, tin pumnii sa fie bine la monitorizare si sa reusesti sa te programezi pentru laparo. de fapt, trebuie sa insisti sa te programeze, macar vezi daca e ceva acolo care nu merge.

Nicole, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine! Eu zic ca este cea mai buna decizie pe care puteai sa o iei...O sa vezi ca acum bebe vine siiiiiguuuuur!!!

Cred ca e timpul sa ma culc si eu, ca vad ca bantui singurica pe forum la ora asta...

Noapte buna dragi tutunici!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

mvilihomestai linistita ca ai inteles bine,rezultatul ti-l iei cind te duci sa iti scoata firele....numai bine

Mergi la inceput