Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

hellllooooo!!!
Tutunici dragi, nu prea amtimp azi sa va scriu, dar am intrat putin ca sa va spun ca dimineata am fost la biserica la Sf. Anton si a citit preotul acatistele pentru voi, dup-aia am stat si la icoana facatoare de minuni si m-am rugat si acolo pt voi. Sper sa va fie de ajutor!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

lucialu, m-ai dat gata!!! Eu ti-am spus de mult ca imi face placere sa citesc postarile tale!
Multumesc pentru descriere...sa-ti spun ca mi se pare foarte aproape de adevar? Inutil...cred ca o stii deja, ca prea ai intuit bine... fata si eu una mai astept astfel de insipratii, ca-mi fac bine la moral. Dar, chiar asa, vorba Korei, despre tine nu ne mai spui nimic?

Zenobia multumesc! Sa stii ca eu citesc de cateva ori lectiile tale de engleza, ca mi se par foarte subtile si profunde, asa ca incerc sa le inteleg cum trebuie...multumim!
Eu o sa intru in sedinta intre 14h00-17h00, dar daca reusim sa umplem inca vreo 1 1/2 paginute ca sa ajungem la 20 pagini pana atunci, deschid cu mare placere noul capitol. Daca nu, las onoarea unei alte tutunici, care poate, nu a mai deschis pana acum...Se anunta cineva?

Bluel, si eu sunt de acord cu tine ca puterea rugaciunii trebuie sa ne intareasca si sa ni se alature in demersul nostru atat de important. Poate ne scrii si noua sau ne dai link-ul acatistului citit de ruda ta. Multumim si BINE AI VENIT printre noi!

Ysa, ai grija de tine, sa conduci cu atentie si sa vii cu vesti bune!

Vali , te pup si asteptam vesti bune! Cand incepi monitorizarea?

ADA72, si mie mi se pare cam mare perioada de stimulare. Dupa cum spunea si Kora, dr. Tutunaru nu recomanda mai mult de 2 luni de stimulare, pentru ca se distruge endometrul. Dar eu zic sa te linistesti si sa mergi la consult la dr. T, este cel mai bine si mai sigur. Succes!

Nicole31 este pentru prima data, (cred) la acest subiect, cand cineva imi scrie hotarat "Poate vi se da verde pentru FIV!" (totusi ca am mai vorbit cu Kora despre sansa noastra in niste PM-uri , si asa cum e ea saritoare mi-a dat multe sfaturi ). Si cand am vazut mesajul tau, mi s-a facut inima cat un puricel si mi-am dat seama cum suna. Cat de mult imi doresc eu acum sa putem face macar FIV (de fapt ICSI, in cazul nostru). Te pup si iti multumesc ca ai m-ai pus o caramida pe zidul meu de speranta! Tu ce mai faci?

Bun venit noilor tutunici si multa sanatate tuturor!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Si...lucialu , data viitoare cand voi mai pleca cu avionul, o sa cer un loc la fereastra (de obicei cer la culoar), poate o vad pe barza si ii fur coletul...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Kora si Iyoana nu prea mai am ce sa va spun.Eu consider monitarizarile un alt pas,pe care n-am de gand sa-l fac, tinand cont ca pana acum n-am incercat la liber.Nu incercasem deloc.V-am mai scris.Mai am homeopate de luat, inca fff putine injectii, la care raspund BINE!si altceva nu poci sa va mai spui, ca nu vreau sa dau din casa
In alta ordine de idei, va rog sa nu radeti:se poate pe perioada unui CM la ovulatie, ca ambele ovare sa elibereze cate un ovocit sau la un CM/un ovar/un ovul?Sper sa nu ma omoare practica, ca nu stiu daca am invatat bine toata teoria la categoria simplu si de voie
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, am revenit si eu de la team-building la Sinaia, unde a fost foooarte frumos - aer curat, soare, zapada la 1400...

Marusea, felicitari si sarcina usoara!

alfa_anca, ce bebe mare ai!!!

ana_id , URAAAAAAA, ce ma bucur pentru tineeeee!

Alexia28, sanatate si nu te necaji de endo, exista solutii.

Iyoana, Doamne, ajuta pentru analize!

Zeno, excelente produsele de pe link, zi-ne si de unde sa le cumparam!!!

lucialu, sigur ca se poate, se numeste ovulatei dubla, mie mi s-a intamplat si natural!

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna gagici
am si eu o nelamurire: am fost la eco si am vazut ceea ce se cheama BB(dar de fapt este doar un punctulet.sotu rade de mine si spune ca o sa faca reclamatie la electrica pt ca am inceput sa stralucesc si sigur fur energie de undeva.in fine, am luat-o pe aratura,scuzati,va rog!
intrebrea mea se referea la faptul ca nu mi-a zis nimic de corpul galben, iar punctuletul ala nu a putut sa-l masoare pt ca se vedea dupa cautari.
e ok?
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Bluel, bine ai venit, ma bucur ca il cunosti pe Parintele Adrian, este o persoana f. importanta in viata mea si, chiar daca nu ajung f. des la dansul, e de ajuns sa ma gandesc ca exista si ma linistesc in momentele grele.Este unul dintre preotii care au cu adevarat har de la Dumnezeu!
Ada72, bun venit si tie si sedere cat mai scurta, sa fugim cu toate curand la odisee!
Iyoana, nu stiu exact cand merg la monitorizari, in mod normal trebuie sa astept invazia si sa sun. Depinde cum stau luna asta, daca navalesc uratii la termen sau mai devreme.
Kora, ma bucur ca-ti place melodia lui Chilian, eu as asculta-o non-stop.
Alexela, esti o harnicuta, si multa munca, si la biserica si ai timp si pentru noi!Uite, pt. o fata frumoasa si cu suflet mare.
Lucialu, m-ai omorat cu barza, radeam singura pe infundate, sa nu ma auda sotul meu,esti tare de tot.
ana-id, inca o data felicitari! Ce simpatic e sotul tau cu electrica! eu zic sa stai linistita, bb e f. mic si de aceea nu se vede decat un punctulet.Am cam uitat de la ultima sarcina, dar poate iti dau mai multe amanunte gravidutele noastre.
Eu va pup, sunt franta, am stat cu masina 3 ore in service.Ma pregatesc sa plec la cursuri, in serara asta vin tarziu, asa ca vorbim maine, la un nou capitol.
Pupici tuturor!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Multumesc pt primirea calda. Ma gandesc ca si domnul doctor e la fel de special ca si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Vali_delide, intotdeauna imi fac timp pt prieteni!!!
Si saptamana viitoare, si cat o sa merg eu la Sf. Anton, mereu o sa las si acatistele pt voi.
Multumesc pt si eu va ofer voua

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Diana, e f bine daca a vazut punctuletul! Il masoara data viitoare, stai linistita! Despre corpul galben eu stiam ca apare dupa ovulatie! E prezent si in sarcina, ca eu nu stiam, su nici nu prea le-am auzit pe fetele vorbind despre asta...
Oricum, stai linistita, totul va fi bine!
Lucialu, si eu citesc cu mare placere postarile tale, si de aici, si de la endometrioza! Sper sa iti mai vina inspiratia din cand in cand! Spor la "practica"!
Vali, Iyoana,

Mergi la inceput