Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 25
KoraPop spune:
simonette cu placere si astept sa ne anunti cum a fost prima vizita la Tutu!Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Kora, draga mea, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, esti foarte draguta si mereu pe faza! Sa dea Dumnezeu sa se intample asa, si iti intorc urarile inzecit! Chiar m-au emotionat vorbele tale...
Simonette, cu multa placere! Vad ca ne-ai gasit deja, pe noi pacientele optimiste, aspirante si gravidute, ale dr. Tutunaru si am vazut ca fetele ti-au si raspuns deja. Iti doresc integrare usoara in grupul nostru, o sa gasesti aici numai fete sufletiste si saritoare, care te vor ajuta la greu si te vor sustine la bine! Sa vezi ce galerii stim sa facem....
iyoana
rox_dox spune:
buna fetele...
sar si eu de la aspirante si la voi aici...
am tot auzit de-a lungul perioadei de cand ne straduim sa concepem un bebe de acest domn dr Tutunaru.
Si cum am vazut ca exista un subiect aici cu referire la dumnealui...si cum fetele din Galati cu care mai dialoghez mi-au raspuns la intrebarea "care e cel mai bun dr din Galati" cu .."trenul spre Bucuresti"...am hotarat sa ma interesez si eu despre cum as putea face sa ajung la acest dr.
Asa ca va rog cine are putina rabdare si cu mine sa-mi povesteasca si mie cate ceva despre domnul dr Tutunaru si despre modalitatea de a ajunge la dumnealui...daca exista vreuna.
va multumesc fetele!
pupici!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
machus spune:
Rox_dox Bine ai venit!
Dr T este medic la sp. Elias si are si un cabinet particular pe Str. Sandu Aldea. Acesta e nr. pt programari la cabinetul lui dr. T:0720099299.
Eu personal am mare incredere in el si sper sa reusesc sa-mi implinesc visul.
Tu de cand incerci? Ai ceva probleme identificate pana acum?
KoraPop spune:
rox dox bine ai venit printre noi,vad ca deja machus ti-a raspuns la intrebare asa ca eu iti urez sedere cat mai scurta la aspirante si la odisee!Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
rox_dox spune:
saru'mana fetele...
probleme identificate pana acum: doar uterul retrovers si dereglari ale Cm aparute in ultimele luni..noi de straduim de anul trecut..mai avem un pik si facem anul
dar ma deranjeaza dr care iti spun sa te duci acasa sa mai astepti sa treaca timpul...dc? daca eu vreau sa imi fac investigatii acum si sa vad ce nu-i in regula...? poate in timpul cat as fi stat acasa cum ma sfatuiesc dumnealor..descopar problema si o si rezolv...decat sa stau acasa pe canapea sa astept sa treaca 1 an 2..cum zic ei..
acum mi-am facut analizele de Z3...si astept sa vad ce sa va mai intampla.
voi ce stiti? se ajung greu tare la domnul dr? adik e super ocupat?
pupici!
Nunta noastra!
Zenobia spune:
Rox, o programare o obtii cam dupa doua, trei saptamani din momentul in care ii dai telefon. Pentru o laparo astepti vreo 2-4 luni. De cate ori te duci la consult cam astepti ce-i drept. Dar merita.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
maria08 spune:
Intru si eu sa toate fetele!!!
Kora: Au venit rushii? Mai e asa putin si vei pleca la odisee!!!
Fetelor, eu plec maine sau miercuri la Moldova si nu am net acolo! Sa nu ma dati disparuta .....ma intorc miecuri, dupa Paste!
O zi buna tuturor!
rox_dox spune:
mersi zenobia...
astept sa treaca pastele si sa termin si cu dozarile astea hormonale..
si apoi sa vedem cum facem poate ajungem si pe la bucuresti!
pupici!
Nunta noastra!