Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Felicitari, Marusea!Sarcina usoara!
Kora, asteptam nerabdatoare dezlegarea misterului si sa aflam o noua !
Iyoana, drum bun si intoarcere grabnica pe meleagurile noastre!
La mine, ca si in cazul Zenobiei, ovulatia pica chiar in perioada sarbatorilor, asa ca , desi m-am programat, nu sunt sigura ca voi merge, fiinca am hotarat impreuna cu sotul sa plecam din Bucuresti. Asa ca luna asta prestam dupa bunul plac.De luna viitoare vreau sa il rog pe domnul dr. sa iau legatura cu dr. Matei si sa incep analizele pentru FIV, ca nu mai vreau sa mai las timpul sa treaca, mai ales ca e aproape clar ca nu mai am ce astepta.
Numai bine si un sfarsit de saptamana minunat va doresc tuturor, dragele mele!
Ana
ana-alexia spune:
Bine v-am gasit, fetelor!
Si eu sunt pacienta dr.T, din septembrie 2006, monitorizata, laparoscopiata, cu diagnostic endometrioza ovar stang; pana in prezent nu am avut nici o sarcina; am 4 ani si 3 luni de asteptari. Sotul: astenoteratozoospermie moderata.
Zenobia, te rog sa ma treci si pe mine in lista tutunareselor, viitoare gravidutze. Multumesc anticipat!
In prezent sunt la al doilea ciclu dupa laparo ( in ambele cicluri am facut monitorizari).
Avand endometrioza, aveam de ales intre tratamentul specific (dipheriline cred) si o perioada de asteptare (BB).Am ales sa am intai BB, cu voia lui Doamne-Doamne cat mai repede sper , si la endometrioza ma voi gandi alta data ( daca va mai fi cazul ).
Sa aveti un weekend frumos si plin de bucurii! BB-ei cat mai repede si mai multi!
Si sa vina barza acolo unde trebuie sa vina zilele acestea!
Iyoana spune:
Buna seara!
iata-ma ajunsa si pe meleagurile natale, sanatoasa si bucuroasa sa regasesc lucrurile si oamenii dragi mie!
Va multumesc tutror pentru gandurile frumoase!
BUN VENIT noilor tutunici MLaura,Ana_Alexia,ladyxe, sa va ajute Dumnezeu si Tutu sa deveniti cat mai repede gravidute, bafta la laparoscopie pentru cele dintre voi care se pregatesc pentru aceasta interventie si numai bine!
Alexia, asteptam vestile cele bune de la laparo!
Alexela, tot la dr. Ciurel la Sp. Panduri am mers si noi, daca doresti iti pot da nr. lui de telefon. Dar vezi daca are cumva un cabinet, ca la spital este balamucul de pe lume, este cumplit! In rest, doctorica este ok! Bafta!
O sa merg la culcare acum ca sunt un pic obosita dupa calatorie, nu inainte de a va dori o seara calduroasa si un week-end excelent!
Lucialu, Kora, Vali_delide,Zenobia,Alexia,Machus,Maria08,Merdan,Ioanatugs,Ana_p,Alfa_Anca,Marusea,Teo,Claucia,Felicia,Orchis,Alexela....TOATE tutunicile va si va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
iyoana
ysa26 spune:
Marusea Felicitariiiii !!!!!
Kora se apropie ziua cea mare, mult succes iti doresc, sunt alaturi de tine.
Alexia iti tin pumnii pt maine.
Alexela imi pare rau ca spermocultura nu a iesit prea bine, dar cu multa rabdare si incredere va fi totul bine.
Azi am fost la monitorizare, valorile mele E=8,7 ; OS=27,1 si ne-a recomandat , iar duminica dimineata ma duc la Elias, mi-a zis k e de garda.Or fi bune valorile?
Mi-am facut programare pt laparo 27 iunie, posibil si histero. Pt cele interesate,histeroscopul a sosit,il are deja in dotare. Din discutia cu T mi-a spus k ma va programa mai repede de data initiala, pt k va incepe sa faca mai multe laparo pe zi.Asta e lucru foarte bun.
A mai fost cineva azi la cabinet, intre orele 13-15?
Va ofer cate o pt fiecare, mai ales k duminica sunt Floriile. Va pup pe toate
felicia_ spune:
Alexia, sa stii ca maine dimineata ma voi trezi mai devreme decat de obicei, si o sa iti tin pumnii!
ana_id spune:
dragele mele..am descoperit o comoara.nu va pot explica, nici macar eu nu stiu cum ci doar ca probabil o sa-mi iau o mare papara de la dr.T dar adevarul e ca nu mi-a pasat.asa cum spusesem nu mi-a mai pasat.m-am bucurat de fiecare zi, am fost in parc, mi-am facut coronite de flori, am facut dragoste asa cm trebuie nu programat si azi .2 linii.
mor si invii in fiecare secunda
nu pot sa spun mai mult pt ca nu stiu asa ca nu pot decat sa-i multumesc lui DD pentru ca m-a ajutat si pe mine sa revin la viata
va pupic
diana
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Alexia28 tin pumnii stransi pentru maine si abia astept sa-mi spui ca totul e bine!
Marusea FELICITARI!
Iyoana multumesc!
Pup toate tutunicile....
lucialu spune:
Fetelor!!!!ALO!ALO!ALARMA TUTUNICI!!!Voi nu vedeti ce-a scris Ana_id???
am citit de 3 ori sa fiu sigura ca vad bine, ca mi-s mai obo, dar e adevarat DIANA sau Ana_id tocmai a scris ca are 2 LINIUTE!!!
FELICITARI din TOATA INIMA!!!
Sa mergi sa-ti faci si sangele si sa ai grija de tine!!!
BRAVO!!!Inca o fata a REUSIT!!!
PS:OARE SE IA?!!
WEEKEND PLACUT!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
felicia_ spune:
Diana, fata draga, FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI! Desi afara e urat si eu trebuie sa ma apuc de curatenie, mi-a i inveselit ziua! M bucur nestpus de mult pt tin si sper ca de tdata aceasta sa fie totul bine!