Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Test de personalitate:

http://dna.imagini.net/friends/

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna seara!

Intru si eu sa o felicit pe Marusea FELICITARI, sarcina usoara si un bebe frumos!!!!Esti un adevarat exemplu pentru fetele laparoscopiate!!!! Atata sa ai grija de tine si de bebe! Pune Utrogestan si vorbeste cu Tutu sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii!

Zenobia, mama, ai mana buna, ce sa mai zic!!! poate dai cu subesmnatul pe listuta de , ce zici???????

Kora, cred ca au inceput deja injectiile din frigider sa salte in sus de bucurie te pup si tin pumnii!!! Felicitari pentru cele 11 luni de casnicie!!!! Sa fiti fericiti si sa va binecuvanteze Dumnezeu fericirea cu un bebelus, doi, trei.... frumosi si sanatosi!

Vali, Ysa, Alexia, Teo, Mihavasoi, Felicia, Claucia, Ioanatugs, Madlen fetele!!

Lucialu, Frantuzie salutata din partea ta, sa traiti!

Merdan, ti-a venit CM-ul pana la urma?

Ralu_t, tot raul spre bine: ai vazut ce ai avut, vei face tratamentul care trebuie si gata...vine bebe! Refacere usoara!

Fetelor, lipsesc un pic din front..pardon, forum, ca imi fac bagajele...maine plec acasa!!!

iyoana

Mergi la inceput

Lauravoinicu, ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine! Sanatate multa si multa bafta sa termini cu bine, de data asta, tratemntul de FIV!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Iyoana, sa dea Dumnezeu sa fie asa! Dar nu tine de mana mea sa ploua cu gravidute, ci de Tutu, care vad ca incepe sa aiba mana din ce in ce mai buna! Sa dea Dumnezeu sa aiba pentru fiecare dintre noi. Drum bun inapoi acasa!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zenobia, asa este, tine si de Tutu...
Multumesc!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Somn usor, dragi tutunici!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvilihome spune:

koramult succes i ti doresc si sant sigura ca vei reusi.de mult timp te urmaresc si ma bucur ca mai ai putin .mult timp am sperat ca poate nu e adevarat ce citeam pe site mai din urma,cum ca dr t nu face fiv.apoi cand te am auzit pe tine ca vei face cu el m am bucurat enorm pt tine si mi am dat seama ca pana la urma daca reusesc vreodata sa fac rost de asemenea suma de bani am o sansa sa fac asta cu dr t.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Iyoana, drum bun maine si zbor usor!
Kora, la multe, multe luni si multi, multi ani impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Koramulti ani feiciti alaturi de sotul tau si cind veti aniversa un an sa sarbatoriti si un beta hCG de valoare mare
Zenorelaxare placuta maine la "tirg"
TUTUROR FETELOR NUMAI BINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

MARUSEA FELICITARI DIN TOATA INIMA!
SA AI PARTE DE SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS,FRUMOS SI VOIOS!!!
Alexela asa ma gandesc si eu.Tare emotionanta experienta ta si multumesc ca ne-ai impartasit-o!Deci la tine sa inteleg ca scrie in stele de PATRU?Te-ai aranjat daca se probeaza chestia!Eu zic ca totusi cel putin unul se va aranja, ai sa vezi!
Iyoana multumesc!Dar daca tot esti prin tara amorezilor,de ce nu iei tu cumva(in bagaj,la pachet) pe sotiorul tau, ca poate iese un pui de francofon si rezolvi si chestia asta.Stii cum:combinand utilul cu placutul!
Zeno,Nicole,Kora,Vali,Ralu,gravidute, aspirante va salut si noapte buna!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput