Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 4
doinabita spune:
Sunteti mult prea modest si va mira cand cei din anturaj se mandresc cu faptul ca va cunosc. Va incanta atitudinea persoanei iubite.
Luna, si noi speram sa fie bine, caci ar fi groaznic daca am reprograma, inca un an si ceva de sperante , de asteptari!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
olim spune:
salutare tuturor
noi azi avem 8 saptamani si intram in saptamana a 9-a.Deocamdata este destul de bine, uneori mai vomit si mie rau, dar nu foarte des si asta ma bucura
, in test destul de bine.
va doresc o zi frumoasa si un wek placut

doina
sigur totul va fii bine.
va pup pe toate

+8
doinabita spune:
Olim, e mai greu in primele luni, apoi trec gretuirile, pofte ai?sper ca pana la urma la noi sa se rezolve, nu stiu ce sa mai fac cateodata...
Reusiti sa aduceti zambetul pe buzele celor care va viziteaza pentru a va informa ca inca nu va pot da banii inapoi.
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Vei avea parte de o zi interesanta pentru ca te asteapta o surpriza de proportii, care iti va umple buzunarele sau sufletul, dupa caz. Evita, pe cat este posibil, orice deplasare care nu este neaparat necesara in aceasta zi
Redati-mi viata!
Luna75 spune:
Foarte linista pe la noi.
Vad ca a disparut si Tzuni.
Sper ca va simtiti bine.
Horoscopul de azi nu suna promitator,insa sper sa avem o zi buna
Este o zi cu o īncarcatura emotionala negativa greu de suportat, generata ori de certuri dure, ori de un gest incorect sau mārsav. Nici sanatatea nu e la cote normale, apar simptome ciudate undeva prin organism, care va īngrijoreaza peste masura. Īntālnirea cu o persoana de care v#259; temeti are efecte grave asupra psihicului dv., si poate cauza criza de nervi, de lacrimi, de panica...
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
doinabita spune:
Va simtiti puternic si considerati ca va puteti lipsi de ajutorul celorlalti. Lansati opinii si sunteti nevoit sa le 'retrageti'
Redati-mi viata!
olim spune:
salutare tuturor
va doresc sa aveti parte de o saptamana frumoasa si o zi buna, chiar daca horoscopul de azi e asa urat

+8
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Luna, n-am disparut, doar ca trec printr-o faza de...lene acuta! ![]()
Dar va citesc zilnic.
Va pup pe toate!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, pe unde umblati de suntem pe pagina 4
si nici un horosop pe azi
17 aprilie 2007
La locul de munca, s-ar putea sa īntāmpinati dificultati care va indispun. Nu este cazul sa va īngrijorati. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor.
Dupa-amiaza sunteti decis sa faceti schimbari īn camin. Familia este de acord cu initiativele dumneavoastra si va ajuta.
o zi buna tuturor
+8
Tzuni spune:
Nu face nici un fel de intelegeri. S-ar putea sa te trezesti cu mainile goale daca te astepti ca cineva sa lucreze cu tine cinstit. Nu-ti impartasi ideile daca nu ti-ai luat masuri de protectie.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos