Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 32
doinabita spune:
Ai atat de multa energie incat pur si simplu simti nevoia sa-ti umpli permanent timpul cu ceva. Si cum lumea nu este disponibila la orice ora sa vorbeasca cu tine, te simti nevoit sa gasesti o activitate pe care sa o practici singur. Este un moment bun sa te apuci de un sport.
Fetelor, unde sunteti?
Doina Bita
doinabita spune:
Se anunta o zi frumoasa, plina de tot felul de intalniri. Esti solicitat in legatura cu un proiect al unor prieteni, care-ti cer sa colaborezi cu ei. Entuziasmul si pasiunea cu care participi te ajuta sa castigi increderea tuturor
Doina Bita
doinabita spune:
Faci tot ce-ti sta in putere pentru a depasi o situatie neplacuta in mijlocul familiei. Esti primul care sare in ajutorul celorlalti si te pricepi ca nimeni altul sa calmezi si sa explici.
Doina Bita
doinabita spune:
Aveti surpriza de a descoperi ca toti cei din anturaj va cunosc viata intima in amanuntime. Situatii cam penibile.
Unde sunteti????Nu mai scrieti de loc????
Doina Bita
blackgirl0 spune:
Uite doina, incerc sa scriu si eu. Sunt atat de inconstanta in actiuni si postari (o fi de la zodie?!
)...
Horoscopul pe saptamana aceasta, asa cum l-am gasit!
Se pot scrie poeme si romane-fluviu despre energia tip argint-viu dar si despre inconsistenta zodiei tale. Esti intr-o astfel de perioada in care actioneaza dualitatea, bipolaritatea zodiei. De exemplu: un geaman vrea la biblioteca sa-si termine lucrarea, celalalt vrea pe tarmul marii sa se uite la ... valuri! Ceea ce nu te serveste prea mult in organizarea vietii tale. Sau mai curand in dezorganizarea ei. Din nou, de neevitat, luxul devine o necesitate cotidiana pentru tine. Cheltuiesti mult si aiurea si apoi te miri ca ai portofelul ca un fotomodel, adica... nud! O scapare ar fi sa-ti iei un concediu medical pentru depresie nervoasa sau comportament pervers in grup (saracul Andre Sirota!) si sa te ascunzi intr-o cabana in creierii muntilor cu cateva carti bune si o sticla de coniac (marca inregistrata) vechi, frantuzesc
Imi surade, nu spun nu, sa fac mai tot ce apare scris aici, da' de unde urmatoarele: concediu, bani, depresie nervoasa?! 
Doina, off topic, cum merge fizioterapia cu Dan? Au aparut ceva semne de imbunatatire? Desi nu am postat, v-am tot citit topicul de pe Umanitare! Multa putere, si inca ma mai mir de unde atat forta intr-un om! 
doinabita spune:
Blackgirl semne au aparut , misca incheietura de la mana dreapta, nu o simte dar comanda ...si o misca.Acum lupt sa reusesc sa cumpar aparate de recuperare caci ii sunt vitale, iar sotul meu nu este paralel cu ceea ce trebuie sa faca cu Dan si-a cumaparat din primavara carti si s-a pregatit dar ne lipsesc aparatele si sunt scumpe.Puterea?cred ca vine din faptul ca suntem doi in unul:gemeni!
Te pup!Oare unde sunt fetele?
Doina Bita
doinabita spune:
Simtiti nevoia unor schimbari majore pe care insa nu aveti cum sa le puneti in practica, pentru ca va lipsesc fondurile.
Fetelor deschide-ti capitol nou...ca eu nu stiu cum ???
Doina Bita