Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 24
Tzuni spune:
Pozitia ta in societate se va imbunatati daca te implici in activitatile comunitatii. Inteligenta ta si sarmul tau ii va convinge si pe ceilalti sa-ti urmeze calea.
Sunt aici! la cafea 
Doina, te-ai trezit? 
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
La multi ani gemanutzelor de astazi 
1974- Cat
1978- inaioana
1981- elly_b
1982- mihaela_amalia - Ascendent Gemeni
1977- baicualina
1969- andruscka
Mihaela_amalia, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si niciodata trista! La multi ani, draga mea! 

Fii agresiv la serviciu daca vrei sa promovezi. Daca iti joci cartile cum trebuie vei avea de castigat. Nu-ti neglija obligatiile familiare pentru ca altfel partenerul tau se va supara.
URGENT
Tzuni
LoraG76 spune:
'Neata!
"La multi ani" fetelor nascute astazi!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
mihaela amalia spune:

Sa curga sampania pentru toata lumea 
Tzuni multumesc de urari 

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
doinabita spune:
Multumim pentru sampanie!!!
Prin diplomatie exemplara, reusiti sa scapati de angajamentele prea putin promitatoare din punct de vedere financiar. Cu timpul totul se va lamuri.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
YLARI spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Vai , mie mi se potriveste la marele fix!
A venit mama , tata si sora de la Constanta si stau pana marti dimineata - sigur ca stau la mine.
Maine vine fam cumnatei ...
Hello !
Cine ma trece si pe mine in listuta ?
Sunt pe 01 iunie 1975.
Weekend placut!
Aida - mama de pisica mica.
WOW!!!!! EU SUNT PE 01.06.1976!!!!! Pupici la toate gemenele!!!! VREAU SI EU PE LISTA, PLEASE.........
YLARI
Tzuni spune:
Evenimentele sociale care implică colegii pot să va avantajeze sau nu ... Nu dati ocazia ivirii unor conflicte si pastrati-va părerile pentru dvs. Analizati-va bugetul inainte de a deschide portofelul.
La Multi Ani gemanutelor de astazi! 
1974- LUCIA MIRELA
1979- sinzi_ana
1981- lacri
1977- adlemi
1983- danna2002
1984- andreea trend
URGENT
Tzuni
Luna75 spune:
din
Romania
Va doresc toate cele bune si sa va simtiti cum ma simt eu acasa 
si La multi ani ! la toate gemenutele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei de maine
Suferiti din dragoste, dar nu vreti sa-i aratati celui drag ce se petrece în interiorul dv., considerând ca e mai bine sa nu afle. V-a ranit, v-a jignit, dar ar trebui sa nu puneti la suflet pentru ca nici nu si-a dat seama ce efect a avut asupra dv. Daca tineti totul ascuns, fara sa vi se citeasca supararea pe fata, de unde sa stie ce simtiti? Lasati-l sa înteleaga ca sa-si poata repara, cumva, greseala. Iertati si uitati...
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.