Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 21
doinabita spune:
Luna, orice mama in locul meu ar fi facut la fel!cateodata simt ca poate as fi putut mai repede si mai bine...dar sunt decat o mama, atat!Te pupam dulce !!!Unde sunt restul fetelor?scot catalogul?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
aidaciolac spune:
Fetelor , si eu am fost sunt si raman pe 1 iunie 1975 nascuta si sunt o geamana sadea.
Somn usor si "La multi ani!" ca asta este luna noastra!
Aida - mama de pisica mica.

Sa ajutam la terapia pentru Ema.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Fetelor , si eu am fost sunt si raman pe 1 iunie 1975 nascuta si sunt o geamana sadea.
inca o gemenuta in 
La multi ani!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:

La multi ani ! Lora si sa ai parte de tot binele din lume, numai impliniri si bucurii, multa sanatate si tot ce-ti mai doresti 
doinabita spune:
La multi ani ![/red] Lora si sa ai parte de tot binele din lume, numai impliniri si bucurii, multa sanatate , fericire !!!
Redati-mi viata!
[red]Putin cu putin se aduna marea...
LoraG76 spune:
'Neata!
Fetelor, multumesc pentru urari! Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Sper sa ne cunoastem mai bine! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
doinabita spune:
Azi dai dovad#259; de inspira#355;ie #351;i ac#355;ionezi inteligent. Cei din jurul t#259;u vor fi impresiona#355;i. Vei descoperi ni#351;te am#259;nunte, pân#259; acum ignorate, care te vor ajuta s#259; iei o decizie important#259;. Este o zi potrivit#259; s#259; faci o mic#259; excursie care te va relaxa #351;i î#355;i va înc#259;rca bateriile. Pân#259; la urm#259;, totul depinde de imagina#355;ia dvs. de cum v#259; ve#355;i distra ast#259;zi.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
gogosar spune:
LA MULTI ANI!!!!!! BIBYROX
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase in viata.
La multi ani si fetelor care s-au sarbatorit in weekend.
Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
Gemenii primesc multe oferte de iesiri, excursii, intalniri. Toate sunt tentante, dar e momentul sa se concentreze asupra relatiei de cuplu. E o perioada propice consolidarii relatiilor, revanselor, momentelor in doi. Profesional, vor avea cateva probleme provocate de o persoana de sex feminin care vrea sa le strice planurile.
Vor avea cateva discutii neplacute legate de bani cu un membru al familiei, dar se vor finaliza asa cu bine, daca stiu sa-si joace bine cartile.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Trebuie sa administrati în asa fel banii încât sa faceti fata mai multor plati în acelasi timp. Sunteti cam împrastiat în afaceri sau cheltuieli si sunteti tentat sa dati toti banii într-o directie, fara sa va pese daca mâine veti avea suma necesara pentru achitarea unei alte facturi. Fiti mai atent cum cheltuiti pentru ca riscul unui dezechilibru este mare, si totul provine din neglijenta cu care umblati cu banii. Nu prea dati dovada de prudenta financiara