Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 12
aurora56 spune:
luna ,azi e duminica si abia astept sa mergem la drum (la Constanta) asa ca horoscopul tau e binevenit .Astept inca sa se hortarasca sotul sa ne urnim odata de acasa...
poze1
poza2
doinabita spune:
Astazi sunt de asteptat unele vizite din partea rudelor apropiate pe care nu le-ai mai vazut de foarte mult timp. Un prieten pe care l-ai ajutat in trecut intr-o problema financiara iti aduce la cunostiinta o veste placuta legata de bani
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Luna75 spune:
Tzuni,nici un semn de viata?
nimic despre Thailanda?
Sunt foarte curioasa ce ti-a placut cel mai mult si de asemenea daca te-a socat/mirat ceva la ei? si cel mai important daca ai prins vreo ploaie din alea cu tunete si fulgere de crezi ca e sfarsitul lumii.
De caldura nici nu intreb...
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Tzuni spune:
Neata!
Azi e prima zi de munca dupa vacanta si o sa-mi fac timp sa pun poze.
Am prins si ploaie si vreme buna, dar furtuna nu. A fost superb totul: tara, oamenii, mancarea....totul. Mi-a parut rau ca m-am intors...
o saptamana frumoasa!
Intotdeauna este curios si nu-ti este teama sa pui intrebari. In felul acesta poate ca vei afla ceva nou. Tocmai cand credeai ca ai inceput sa cunosti pe cineva, vei constata ca s-a schimbat. Cu alte cuvinte s-ar putea sa primesti un raspuns pe care nu-l asteptai.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Luna, nu avem horoscopul saptamanii? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa si o saptamana buna sa aveti toate
tzuni
bine ai revenit in lumea reala
va pup pe toate
+12
Luna75 spune:
Tzuni,ti-am vazut pozele .Sunt superbe!
Am retrait cu ele amintiri placute -vizita de la Marele Palat,intruchiparile a zeci si zeci de Budhe mari si mici de la fiecare colt de strada,superbele gradini tropicale,vegetatie luxurianta,ferme cu crocodili,serpi,aglomeratia de pe strazi,tonetele cu fructe exotice si mancaruri ieftine,a peste mirositoare,femeile cu ten de opal si ochii ultrasclipitori...si sa nu mai continui
Am vazut ca ai fost si la mare-poza de pe vaporas seamana foarte mult cu drumul spre Koh-Lahn,o mica insula de langa Pattaya
Ai calatorit cu Thai airways ?
Iata si horoscopul saptamanii
Saptamana Gemenilor va fi una excelenta sub raport financiar. Chiar daca nu vor avea chiar acum buzunarele pline, proiectele lor menite sa le aduca mai multi bani vor incepe sa se concretizeze. In dragoste, ii asteapta o perioada plina de pasiune, propuneri picante si momente intense.
Cei care au avut necazuri recent vor primi un semn ca lucrurile se indreapta spre bine.
olim spune:
tzuni
, super faine pozele
Asteptam sa ne scrii si peripetiile, ca sigur ai avut parte de ele
o seara faina tuturor
+12
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
tzuni, super faine pozele
Asteptam sa ne scrii si peripetiile, ca sigur ai avut parte de ele
bine spus! si eu asteptIata si horoscopul zilei
Puneti umarul la treaba, împreuna cu familia, pentru a va atinge un tel. Poate e vorba de acumularea unei sume de bani în timp scurt sau de planuri cât se poate de detaliate cu privire la un eveniment ce va priveste pe toti în egala masura. Eforturile dv. sunt îmbratisate si de ceilalti, si când vedeti ca sunteti sustinut, aveti curaj sa mergeti si mai sus, si mai departe, cu si mai mult entuziasm!