Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, fetele!

NINA, vacanta minunabila!

HELLENE, acum ma uit la poze

o zi faina sa aveti!

P.S.
Dolce, noi pe la 15 ne-am intors acasasi abia atunci am vazut mesajul tau...Cum fu in parc? io una m-am topit de cald, noroc ca Bia a dormit in carucior..ca nu mai aveam energie de alergat dupa ea

sper sa revin mai pe seara

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena sa va fie de bine botezul, ma bucur tare mult ca gabitza a fost cumintica...ref ursuletzul pe care l-a revendicat georgica...asa e intre frati(asa zice alex al meu)...ah ce-mi plac pozele,cel mai mult imi place ultima poza in care zambeste...imi vine sa o mananc pe printesica
noi suntem bine, profitam cat mai mult de vremea frumoasa
pupici tuturor scorpiutelor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am ajuns, fetelor.dimineata la 4.sunt terminata.nu am facut decat un somn.am foarteeeeeeeeeeeee multe poze.va pup pe toate si intru cand am timp sa va povestesc si sa pun si poze.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

adriana, bine ati venit acasa, abia astept poze si sa ne pove cum a fostcum a rezistat razvanel pe drum?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Odihneste-te Adriana si povesteste cu poze la noi, sa vedem excursie frumoasa si intalnire intre surori!

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata doamnele,

Adriana,bine ati revenit acasa!Baga mare la somn si recuperare din cauza oboselii si cand esti gata hai la pove si sa ne arati si poze!

Fetelor,la Timisoara sunt deja,la ora asta 08.15...cred ca 27-28 de grade...e canicula si suntem doar la jumatatea lunii Mai.

Elena,mey...ma uitam la poze si,ca sa fiu carcotasa,ma intrebam eu asa,shugubatz,in mintea mea:"ce sta femeia asta la usa bisericii?o fi dat-o popa afara ca a fluierat?!"Nah,si p-orma mi-o picat,bey,fisa(a naibii fisa ca era de aluminiu)ca nu-ti citise pomelnicele alea....sau cum le-o zice...Ce sa spun?!E o minune Gabitza,iar ginerelu meu....iui!un frumos si seamana cu mamitzica lui!Chiar am remarcat cat de bine arati,cuscrissima draga!Abia astept sa va cunosc!

Fetele dragele,va doresc o zi excelenta si mai vorbim...Aaaaaaa,sa nu uit:diseara ma intalnesc cu Nina la gara,sa merem la Buzias...va pove eu ce si cum,poate maine.Na pusi acum!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

salutare scorpiutze,
eu nu ma simt prea ok ca m-au invadat rusii dar bine ca-i o chestie trecatoare
va pup sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata, eu pot sa scriu si noaptea... asa ca nu stiu ce sa spun, e dimineata sau amiaza!
Cuscra, sa o pupi pe Nina, ureaza-i petrecere utila la Buzias si relaxare pentru Cristina si ea si am sa o sun cand ma lasa buburuza si bondarelul meu! Auzi, pana arat eu bine... mai este cale lunga (asta in cazul ca voi mai arata vreodata). N-em vedea si ne-om evalua!
Monica, eu zic ca e bine ca te-au invadat! Uite asa te si parasesc, fuga fuga!
Noe, Laurici, vad ca voi va intalniti la suete cu fetele, bravos. Nu vreau sa ma gandesc cum e in Bucuresti, Timisoara sau in sud, la noi este cald, insa rezonabil, ca iesim indata pe afara.
va pup pe toate, ma cheama datoriile!
O zi buna, fara canicula insuportabila, Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

buna seara scorpiutelor, mai da' ce liniste-i pe-aici, abia v-am gasit pe pag 4...ce faceti, care pe unde va ascundeti de caldurile astea?
va pup, sa aveti o noapte linistita

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor,

In primul rand va transmit multe salutari si pupici la toate de la Nina.Au ajuns cu bine la destinatie,marti noaptea.
Eu sunt acasa acum,Luana e bolnava,cu febra mare si pe antibiotic din cauza amigdalelor.Am incercat aseara sa ii dau antibioticul,dar varsa tot...
Ieri am fugit de la munca ,ne-a sunat de la gradi ca Luana bolea la cabinetul medical....asa ca pana luni stau acasa cu mandra.
Va pup si va doresc numai bine.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput