Sofer foarte incepator si foarte fricos

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Am fost pe autostrada!!!
N-a fost greu deloc si nici nu m-am ratacit.
Cred ca am o problema cu spatiile deschise si ca frica mea de autostrada e legata si de acele "noduri " ramificate cu poduri suprapuse ce apar din loc in loc.E destul de usor sa te inscrii pe banda gresita si sa o iei pe un drum de unde numai dupa alti cativa km sa te poti intoarce asta daca ai si norocul sa te inscrii pt banda justa la urmatorul nod stradal.
Una peste alta tot in aglomeratie ma simt mai bine.
Aici participantii la trafic sunt foarte indisciplinati.Inveti la scala de soferi regulile si apoi , cand intri in trafic, trebuie sa le uiti complet si sa le inveti pe cele din "teren".
De exemplu sa semnalizeze ca o iau la stanga sau la dreapta pt majoritatea e un "optional", motociclistii ce circula in tot decursul anului au regulile lor nescrise (depasesc pe toate partile in orice imprejurare si n-ai decat sa ai grija tu de ei ca in mod sigur lor nu le pasa de regulile de circulatie).
Accidentele cauzate de motociclisti sunt in numar extrem de ridicat, pietonii au intotdeauna dreptate chiar daca au trecut pe rosu sau in loc nepermis, vei gasi peste tot masini parcate in dublu/triplu rand ,pt ca proprietarii n-au de gand sa faca nici 10 m pe jos, asa ca lasa masinile unde la place chiar cu riscul amenzilor,ce sa mai vorbim de limitele de viteza, acele limitari sunt pt "blonde" zic marea majoritate si desigur nu sunt respectate, s.a.m.d.

Mergi la inceput