inseminare artificiala

inseminare artificiala | Autor: foj

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
am si eu tot felul de intrebari in ceea ce priveste IA si cei din jurul meu nu ma prea pot lamuri.Am un baietel de 7 ani si jumatate si de 1 an incercam fara succes sa-l facem si pe al doilea.Dupa luni de incercari ne-am dat seama ca ceva nu e in regula si am consultat un dr.din Cluj.Am facut toate analizele la sange, histosalpingografie, spermograma, s-aurmarit la eco.folicului, mucoasa , uterull, absolut tot a fost de nota 10 ***.A urmat testul postcoital la 13 ore de la contact si totul s-a spulberat.Acesta a iesit negativ(3/camp0.Se pare ca in situatia asta singura solutie a ramas IA.In ziua 12 a CM mi s-a facut un eco vaginal unde folicului s-a vazut a fi 25 mm.In aceasata zi 12 la ora 20 am facut un Pregil de 5000 si in ziua 14 dimineta IA .Acum sunt in ceea de-a 6 zi de la inseminare.Azi dineata am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Ce-mi puteti spune din experienta voastra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bine ai venit pe
Din experienta pot sa zic ca este mult prea devreme pentru testul de sarcina, intre zilele 7-10 de la inseminare ar putea avea loc implantarea. Poti sa faci testul incepand cu ziua 11.
Bafta sa fie cu , uite si si subiectul unde se discuta despre inseminare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97184
Sedere placuta prin zona

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput