Buna fetelor
am si eu tot felul de intrebari in ceea ce priveste IA si cei din jurul meu nu ma prea pot lamuri.Am un baietel de 7 ani si jumatate si de 1 an incercam fara succes sa-l facem si pe al doilea.Dupa luni de incercari ne-am dat seama ca ceva nu e in regula si am consultat un dr.din Cluj.Am facut toate analizele la sange, histosalpingografie, spermograma, s-aurmarit la eco.folicului, mucoasa , uterull, absolut tot a fost de nota 10 ***.A urmat testul postcoital la 13 ore de la contact si totul s-a spulberat.Acesta a iesit negativ(3/camp0.Se pare ca in situatia asta singura solutie a ramas IA.In ziua 12 a CM mi s-a facut un eco vaginal unde folicului s-a vazut a fi 25 mm.In aceasata zi 12 la ora 20 am facut un Pregil de 5000 si in ziua 14 dimineta IA .Acum sunt in ceea de-a 6 zi de la inseminare.Azi dineata am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Ce-mi puteti spune din experienta voastra?
Bine ai venit pe
Din experienta pot sa zic ca este mult prea devreme pentru testul de sarcina, intre zilele 7-10 de la inseminare ar putea avea loc implantarea. Poti sa faci testul incepand cu ziua 11.
Bafta sa fie cu , uite si si subiectul unde se discuta despre inseminare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97184
Sedere placuta prin zona
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!