Intrebare - cutie nisip

Intrebare - cutie nisip | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna Buburuzo,

Imi poti da si mie te rog frumos mai multe detalii despre Cutia de nisip "Castel" de la Little Tikes? Ma intereseaza dimensiunile, greutatea si daca o comand daca transportul este gratuit. Si orice alte detalii mai ai despre ea... Sper ca nu-i foarte mica.
Si numai de la Little Tikes exista cutii de nisip? Precizez ca noi vrem neaparat cu capac.

Si daca tot te-am deranjat te mai intreb ceva: exista un sterilizator electric de biberoane de la Chicco, de 4-5 biberoane, pe care nu il vad la voi pe site; e vreo sansa sa apara in viitorul apropiat? Avem o colega care a nascut si vrem sa i-l luam cadou fix pe ala, si ma gandeam daca tot comand cutia de nisip sa impusc 2 iepuri o data...ce zici?

Multumesc anticipat pentru timpul acordat (na ca fac si versuri acum ).

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

1. www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=424" target="_blank">Cutia pentru nisip "Castel" cu capac are urmatoarele caracteristici:
- greutate 8.42kg
- capacitate pana la 90 kg nisip
- diametru ~ 120 cm
- inaltime ~ 30 cm
Momentan avem nisipare numai de la Little Tikes, dar cautam si alte variante pentru oferta de sezon.

2. Despre sterilizatorul Chicco revin cu informatii repede-repede. Bine?

Mergi la inceput

Gata, am primit informatiile pentru Sterilizatorul Chicco 084_CC_65886 - nu este inca introdus in magazin (este in oferta noua pe care abia ma primit-o) dar poate fi comandat telefonic la 031.104.7303 la pretul 250 RON. Daca vrei, iti pot trimite imaginile si documentatia pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Trimite, trimite.
Deci pot sa comand sterilizatorul la voi cu 250 RON?

Crezi ca o sa aduceti si nisipare mai ieftine si cu diametru mai mare, dar sa fie neaparat cu capac (fac pisicile kk si pipi in el altfel)? Sa mai astept oare? Asta "Castel" mi se pare scumput, desi e cel mai ieftin pe care l-am gasit, culmea... E doar un plastic cu capac, pana la urma, de ce or fi asa scumpe ???

Ei, multumesc de raspuns si asptept sfatul tau daca sa-l iau pe asta - "Castel" - acum sau sa mai astept un pic. Ma bazez ca nu ma "aburesti" .

A, si cum e cu transportul? E gratuit sau nu (ma intereseaza si la sterilizator si la nisipar)?

EDIT: mai am o intrebare - nisiparul e gri sau albastru?

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

1. Da, poti comanda sterilizatorul si telefonic - transportul gratuit in Bucuresti; ambalare speciala daca vreti.
Trimite-mi adresa de mail pe PM, te rog.

2. O sa ma uit maine prin oferte sa vad daca apare ceva nou la capitolul nisipare cu capac. Modelul "Castel" este gris-antracit, nu stiu daca sunt si alte culori, tot maine voi afla.

Mergi la inceput