Schimbarea locului de munca insarcinata

Schimbarea locului de munca insarcinata | Autor: ade_x

Link direct la acest mesaj

Dragele mele

daca poate cineva sa-mi dea un sfat, va raman recunoscatoare.
sunt pe cale de a accepta un nou loc de munca, dar sunt insarcinata in 15 saptamani. Sa sper, sa nu sper?

daca ati trecut prin asta va rog sa-mi spuneti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

De trecut, nu am trecut prin asa ceva dar....ma gandesc ca..daca cei de la noul loc de munca stiu care este starea ta.......mult succes.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili76 spune:

buna
cred ca cei de la noul loc de munca stiu ca tu esti insarcinata. intrebarea ta era ca daca iti schimbi locul de munca mai beneficiezi de indemnizatie? bebeficiezi, trebuie sa ai 12 luni lucrate neintrerupt pe cartea de munca inainte de nasterea copilului.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu 12 luni lucrate ci 12 luni asigurate. Nu este acelasi lucru. Si prenatalul intra in calcul desi nu se lucreaza in prenatal.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_x spune:

intrebarea mea era daca v-ati confruntat vreodata cu o decizie de felul asta: fiind insarcinata sa aplicati la un alt job si sa fiti pe punctul de a lua acel job. Asta mi se intampla mie acum. In conditii 'normale' n-ar fi nici o problema, insa in conditiile date, nu stiu ce reactie vor avea angajatorii. Am ajuns in faza finala, abia acum le-am spus ca sunt insarcinata si azi ar trebui sa imi faca oferta, daca o vor mai face.
Mi-ar prinde bine niste trucuri - daca exista - prin care sa ma sustin la interviul final...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

eu am trecut prin asta, dar datele problemei erau oarecum diferite, in sensul ca, atunci cand mi-am schimbat locul de munca, eram insarcinata in max. 2 sapt. si habar n-aveam. ce-i drept, cand am demarat procesul cautarii si schimbarii locului de munca, nu eram insarcinata, interviul final a avut loc cu o luna inainte de a incepe munca propriu-zis. a fost destul de naspa pt. ambele parti ca, dupa fix 4 saptamani la noul job, sa-i anunt ca-s insarcinata in 6 saptamani. ideea e ca, daca as fi stiut, cu siguranta n-as mai fi renuntat la vechiul job - la stat, mult mai comod, cu program de lucru "flexibil", bani mai putini ce-i drept, dar cu sef super.
in cazul tau, nu stiu daca noul angajator este dispus sa accepte o persoana care, oricum, mai are de venit la munca doar cateva luni, iar el va trebui sa-si caute om din nou, pe perioada determinata.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu as fi curioasa sa stiu daca ti-au mai facut oferta si daca da, ce firma este?

sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai depinde de natura serviciului, de CV-ul tau si de cat ai de gand sa stai in CIC.
Trucuri nu prea stiu sa fie...oricum, mi se pare destul de sensibil subiectul, si pentru angajator, si pt angajat. In sensul ca asteapta-te sa ti se ofere ceea ce dai.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

daca iti mai fac vreo oferta, merita felicitari, si tu la fel.

unde lucrez eu, desi e companie multinationala, tot devii un fel de paria in momentul cand ramai insarcinata; pe mine m-au intrebat in 2004 cat am de gand sa stau in CIC (de-abia aveam in jur de 20 de saptamani de sarcina).
cand avea copilul 8 luni m-au chemat la servici, (printre "randurile" chemarii eu am citit ca daca nu vin cand ma cheama pot sa nu mai vin deloc);
iar persoana angajata in locul meu, pe perioada "determinata" nu a mai plecat, ci a avansat ... inaintea mea...

multa bafta, sarcina usoara si bb sanatos!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput