Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!
Raspunsuri - Pagina 28
sirod spune:
Asa e Anita...belea cu 'picii'!
Azi am o lene de ma doare...mi-am propus sa nu fac nimic!
De fapt abia astept sa ma intilnesc dupa-masa cu Oti sa-mi povesteasca ce si cum e in grupa mare!
sirod spune:
Fetele, cucuietele, GATA, am inceput si noul an scolar.
Oti a venit foarte incintata!A bucurat-o mult reintalnirea cu colegii, s-au jucat, au povestit intimplarile din vacanta, au ris mult...
M-am bucurat...si in acelasi timp ma uitam la puiul meu din grupa mare, ma gindeam cum fuge timpul...
Voi ce stiti de trecerea grupei pregatitoare in cadrul scolii?Ca tare ma 'stringe' problema'.
Multi pupici tuturor.
zozela spune:
Salutare!
Fetelor imi joaca mie feste neuronu' sau noi suntem la pagina 28?!
Doris!Din pacate eu chiar nu stiu ce sa-ti raspund!
Nu am ajuns la gradi-inca![]()
tuturor!!
Ela..
in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
camelia72 spune:
Salut oltencele!
Doris,nu stiu ce sa-ti zic de grupa pregatitoare din cadrul scolii,se auzise ceva de genul asta si anul trecut insa situatia a ramas la fel ca si pana acum!
Azi l-am dus pe Mihai la gradi,era tare nerabdator sa se joace cu copiii si cu muuulte jucarii dar cand am ajuns i s-a "taiat" tot entuziasmul,vreo trei copilasi se intreceau care plange mai tare si mai nervos...!Curajosul meu s-a facut afis pe piciorul meu,ma tinea cu mainile sa nu plec si sa-l las acolo,am profitat de un moment cand s-au dus la masa si am plecat tiptil,nu stiu ce-o fi facut dupa dar educatoarea m-a asigurat sa nu-mi fac griji ca totul va fi ok.Uff,acum astept cu nerabdare sa vina ora 16 sa merg sa-l iau,eu as fi vrut sa nu-l las sa doarma acolo dar d-na ed. m-a sfatuit ca se va obisnui mai usor daca il las din prima zi la program prelungit!
Multa bafta copilasilor scolari si prescolari in noul an!
Feteleee,cine incepe capitol nou?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marumiha spune:
Salutari fetelor !
Bucuria copiilor mici si mari si chiar a parintilor cu copii, din cėte vad si la voi ca si aici, au ėnceput scolile ,gradinitele si cresele pt.prichindei si pitici.Va urez un ėnceput de an linistit la toate si la toti reclama - reclama mascata i.Din pacate s-a terminat vacanta mare....si uite cėt de repede trece timpul....sa fim sanatosi cu totii ,mai buni,mai toleranti.
Va ėmbratisez pe toate!
Poze

zozela spune:
Fetelor mi-am luat inima-n dinti si am deschis capitol nou-AICI!!
Sper sa va placa listutza..am modificat-o putin!
Rog moderatorii sa inchida acest subiect!Multumesc!
Ela..
in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos