vacanta in turcia
Raspunsuri - Pagina 7
anya spune:
Taxa de aeroport e teoretic hotarata de aeroport, nu? Atunci de ce diferta de la agentie la alta?
madau spune:
Teolinda il intreb maine si te tin la curent cu detaliile despre Delphin...o sa ma uit acum si la BARUT, suna bine din ce povestesti tu![]()
Ref la problema cu taxele de avion...prefer sa dau mai mult dar sa merg cu Taromul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Hello!
Eu atata m-am invartit in stilul meu caracteristic, incat de la vacanta in Grecia am ajuns la vacanta in Turcia.
Imi place Hotelul Saphir, Alanya. A fost cineva acolo? Stiti cum e? La fel de mult imi plac si hotelurile Riva Costa si Riva Zena - Kemer. Nu ma pot decide. Vreun sfat???
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki pe mine nu ma incanta tare mult hotelurile din Alanya ptr ca-s foarte departe de aeroport..60-70 km, ce dracu fac eu cu Miru atata drum?
. De aia am ales Lara sau Belek, ca-s mai aproape.
Teolinda hai ca te stersez acum, daca tot ai laudat BARUT-ul...ma intereseaza asa: au patuturi ptr bebelusi, scaune de masa in restaurant, mancare ceva ptr bb???? Camerele cum sunt, mari, mici, cada/dus? Cate restaurante sunt, poti manca la toate pe baza de rezervare, sau doar o data pe sejur la unul din ele? Ceva parculet sau distractii ptr bb?
Scuze daca te-am zapacit

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anya spune:
Noki, Alania e departe de aeroport iar Kemer-ul are un munte in spate si dupamiaza nu mai e soare pe plaja. Pt mers cu pitici mici e mai bine, cum zice si Madau, lara-Kundu sau Belek si mai adaug eu Bodrum, dar cu atentie , ca nu toate hotelurile au plaja cu nisip.
Buchon, inteleg ca ai agentie? Pot sa te exploatez
? Avantaj reciproc. Da-mi si mie o oferta personalizata, pleasee.
diana2004 spune:
anya ,mersi de informatie !
Cei de la Kusadasi mi se par mai omenosi la pret , deocamdata ne-am orientat spre Bodrum ,Kemer sau Kusadasi din cauza preturilor pt copii care in celelalte statiuni sint cam mari .
A fost cineva in statiunile de mai sus ? Pe care sa o aleg
?
diana2004 spune:
anya ,gind la gind ,parca la Bodrum ma trage si pe mine ata .
buchon ,si eu vreau oferta , 7 nopti cu avion ,all ,4-5 stele ,o familie cu copil de 5 ani si o familie fara copil .Plaja privata si cu nisip .
madau spune:
Io oscilez intre 3 hoteluri, toate in Lara-Kundu...DELPHIN PALACE, BARUT sau CONCORDE. Pe care sa-l aleg???

Madau si