recomandare aspirator - anti par de caine

recomandare aspirator - anti par de caine | Autor: arleena

Link direct la acest mesaj

am o problema de cate ori vin cu copilu in vizita la ai mei din cauza parului de caine. avem un brack german cu par scurt si mai mult sta in casa decat afara. peste tot e par de caine si aspiratorul, un electrolux la 2000W nu face fata. parca de cand a mai imbatranit cattelul lasa si mai mult par si mama e exasperata plus ca nici nu mai vede asa bine ca inainte. asa ca astept recomandare unui aspirator bun sau orice alta metoda antipar de caine........ahhh, inafara exterminarii cainelui

stau tot stresata sa nu bage par in gurita copilul. e inca la faza mers in 4 labe si mi-e frica de parul scurt si tepos al catelului care e peste tot

astept cu nerabdare raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Ptr multe alte probleme eu ti-as recomda aspiratorul cu apa, era la subforumul ptr casa un subiect, unde mi-am dat si eu cu parerea. Mie mi se pare net superior fata de un aspirator normal.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nu stiu ce sa recomand fiindca nici un aspirator oricat de performant ar fi nu aspira tot parul de pe covoare. De ramas tot o sa ramana pe covor si o sa ia pe manute. Pe gresie sau parchet este usor de aspirat si nu ai nevoie de performanta.

Am fetita de 10 luni si o cockerita. Incerc sa o trimez si sa o perii atunci cand am timp. Parintii tai pot face asta zilnic(daca timpul le permite), mai ales ca acum se schimba blana. In acest mod se elimina cea mai mare cantitate de par ce poate cadea prin casa.
Eu curat covorul(doar in camera fetitei am covor) in fiecare zi cu o perie.

Apoi: pot merge la veterinar sa-i dea vitamine(daca parul cade din motive medicale si nu e schimbarea de anotimp).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am luat in vizor un aspirator cu filtrare prin apa, dar nu sunt inca ferm convinsa ca are efetul scontat asupra parului de caine. de aceea astept raspunsul unor parinti care au si catel si aspirator din asta.
ma mai gandeam si la un aspirator care are si functie de suflat abur. are cineva din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Inainte sa luati aspiratorul asigura-te ca ai tai il perie pe catel, undeva in balcon si ia tot surplusul de par (aste de vreao 2 ori pe zi). Stiu ca ii cade mult la aceasta rasa si poate fi periculos daca il inghite copilul sau chiar un om mare si mai ales daca are boala care da chistul hidatic.
Succes cu trimatul (sau periatul)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

probleme medicale nu are catelul(tata e medic veterinar) si il duc in fiecare an la vaccin si control cand pare ceva suspect. de periat il perie in fiecare zi dimineata si spre seara. e drept ca nu ii mai fac baie asa de des ca vara. din cate am vazut cainii cu par scurt sunt mai problematici cu caderea parului ca-l lasa peste tot si mie mi se pare mai periculos decat cel lung ca e mai usor de inghitit

am uitat sa va spun ca in timpul saptamnii sta si catelul(tot brack) lui frate-mio la ai mei deci treaba se dubleaza.....

chiar nu este vreun aaspirator miraculos s-o ajute pe mama??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by codruta_grg

Inainte sa luati aspiratorul asigura-te ca ai tai il perie pe catel, undeva in balcon si ia tot surplusul de par (aste de vreao 2 ori pe zi). Stiu ca ii cade mult la aceasta rasa si poate fi periculos daca il inghite copilul sau chiar un om mare si mai ales daca are boala care da chistul hidatic.
Succes cu trimatul (sau periatul)

asa crestem noi

parintii mei stau la casa si trimatul are loc in curte cand isi fumeaza tata tigara. plus ca e betonata curtea si dupa operatiune aduna parul deci ala nu mai ajunge in casa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Daca stau la casa, mai ales ca vine vara, sa nu-l mai lase in casa.
Zic io, care am 2 pudeli si nu i-as scoate din casa pt nimik in lume.
bine ca stiu ca tatal tau e medic veterinar, sa te sun cand e ceva

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aspiratorul cu filtrare prin apa e bun ca nu returneaza prful inapoi in camera, dar nu inseamna ca trage mai bine. Tot puterea motorului conteaza.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi avem din cel cu filtrare prin 9 filtre, printre care si prin apa. Si intr-adevar conteaza puterea motorului. Filtrele isi fac treaba excelent. Nu ramine micron de par in urma. Iar puterea e asa de mare, incit era sa scot si ghemul de firaraie din prize. De abia am apucat sa inchid inainte sa se smulga toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna, draga mea
uite, la cirese nu mai ajung, da macar aici iti raspund. eu sunt foarte multumita de aspiratorul pe care l-am luat, acel hoover. o sa ma uit sa vad ce model e, nu mai retin.
asa cum ti-au spus mai sus, aspiratorul cu apa e f bun intr-un mediu cu mult praf, nu il mai intoarce pe la evacuare. la par nu vad de ce ar prezenta un avantaj fata de alte aspiratoare.
cat despre puterea unui aspirator, nu conteaza cei 2000W, acela e consumul, puterea de aspirare e alta, de ex 375W la 2000W consum. trebuie sa te uiti, caci nu e neaparat proportionala.
eu ti-as recomanda vitamine pentru blana, periat -da pe asta il faci, o manusa din aceea care aduna de pe suprafete textile, caci pe jos trage bine si aspiratorul si.. nu da cu roshii, o doza mai mare de relaxare. si nancy lasa par la greu, strang intr-una da e clar ca nu reusesc sa indepartez tot. nu-ti mai spun ca se infige fiica-mea cu manutele in blana ei si iese cu pumnul plin (i-am explicat ca ce prinde imi da mie, sa i-l dam inapoi catelului...)
oricum, sunt convinsa ca stii, sensibilitatea la parul de animal e sau nu e. daca o fiinta are predispozitie pentru chisturi hidatice, pai o sa le faca si din tramvai, daca nu.. se elimina (la fel ca pamantul si nisipul din parc, pe care deja il adunam pe maini..)
ca sa mai scad cantitatea de roshii ce vor zbura spre mine de la alti cititori, nu sugerez sa ne hranim copiii cu par de caine, eu sustin doar ca e bine sa luam toate masurile de precautie, apoi sa nu ne mai stresam suplimentar. howgh

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput