Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Nora spune:
quote:Merci Mihaela
Originally posted by mihaela_spechtquote:
Originally posted by Nora
Bonjourica de la vecini!
Am intrat un piculet la subiectul vostru sa va intreb daca stie cineva ceva de "Germanwings"! E o companie aeriana low-cost cu sediul central in Koln si care are, de curand, zboruri la Bucuresti.
Eu plec duminica in tara cu ei si ma gandeam ca mi-ar fi de folos ceva informatii in plus. Despre aeroport, despre companie, etc
Merci frumos!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ai aiciadresa pleaca din aeroportul köln-bonn.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
, stiam adresa. Ma intereseau mai degraba experiente personale. Anyway, vad eu duminicaNora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
misha-germ spune:
http://actualitatea.net/index.php?_init=art.view&cat_load=SOCIETATE&art_key=13503
poate va ajuta stirea asta pt cele care au facut carnetul in tara
va pup pe toate..dar vad ca nu prea sunteti active, avenit vara la noi si va inteleg, ca nu e vreme de stat in casa
miha
zuzunaki spune:
Nora,
stai pe pace,Germanwings e o companie destul de ok.Eu am mers de multe ori cu ei pe diferite rute.Chiar sapt trecuta am fost in Ro tot cu ei si nu am avut nici o problema.
Fetele,chiar vroiam sa va zic_:am fost pana la urma in Ro doar o saptamana ca luni incep scarbiciul.Cu Germanwings-ul fuse ok,dar aeroportul Baneasa...........
E groaznic!Cand am coborat dina avion,nici urma de vreun carut pentru bagaje.Si nu ca as fi eu fitoasa,dar aveam 3 valize imense,carut cu o bucata copil,maxi cosi cu cealalta bucata copil si 2 x rucsac.Bine ca n-am fost singura,si a mers si sotul ca nu razbeam.O imbulzeala de nedescris,nu puteai sa respiri,iar la intoarcere ,cele 2 porti de imbarcare arhipline
.Sa va mai zic si de valize ca din cala erau aruncate direct pe asa-zisa pista...uf..ne-au stricat si carutul,desteptii de pe Baneasa evident,acum nu se mai pliaza decat f greu si folosindu-ne de cheie
Il baga in renovare(aeroportul=)din mai pana in iulie,asa ca aterizari/plecari cu Germanwings se vor redirectiona pe Henri Coanda-Otopeni-aviz amatorilor.
Cam asta...in Ro...a fost bine doar cu familia...in rest...nu e nimic schimbat,cu toata intrarea noastra in UE.Trist...
Va pup si sa va bucurati de vremea faina!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by laura - andreea
Multumesc frumos, Aschiutza!!!!und
Laura
Europe is the best!
Zäpfchen!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
mihaela_specht spune:
buna dimineata
pt toata
gasca.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Nora spune:
Merci frumos Zuzunaki
.
Va urez o zi frumoasa, sa va bucurati de minunea asta de vreme
(cat mai tine). La noi, in capitala Ioropii
, nu cred ca a mai fost o primavara asa frumoasa de multisor. Noi am gradinarit saptamanile astea si acum 2 zile am pus semintele de iarba si stropim in fiecare zi de doua ori ca de plouat nu ploua!!! Ce chestie...
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
tzuchi spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri! Am citit din urma, foarte utile discutiile voastre cu privire la
, am reusit sa gasesc lista de medici din KA.
Dana merci de urare
!
Lili_ka
; am sa revin pe pm cu intrebari.
Am o intrebare cu privire la apa, ca am vazut ca e dura, dupa ce am fiert apa au precipitat o gramada de carbonati, voi folositi apa asa cum e ptr baut si gatit sau aveti filtru la bucatarie?
Unde pot gasi tampoane ptr sani, ca mi se termina rezerva si nu am vazut in supermarket, imi curg sanii rau cand mi-e lumea mai draga tasnesc ca stropitorile!
si o zi frumoasa!
zuzunaki spune:
tuchi,
cu apa ...o folosesc pt mancare dar de baut noi bem dintotdeauna numai apa plata.
Tampoane pt sani gasesti la dm(ti le recomand pe acelea din in (parca),le poti spala si refolosi,sunt f bune,am avut si eu)si la Schlecker.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
roxy spune:
buna la toata lumea.As dori si eu sa va intreb poate stie cineva cum si unde este mai bine sa fac o asigurare privata pentru pensii.Poate aveti deja informatii sau doar ati auzit, mi-ar prinde tare bine daca m-ati ajuta cum sa caut si ce anume sa aleg.Multumesc mult.
roxy

sunt in saptamana 23
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
tinatache spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
tuchi,
cu apa ...o folosesc pt mancare dar de baut noi bem dintotdeauna numai apa plata.
in urma unui test multe ape minerale/plate au iesit mai proaste decat cea de la chiuveta. Ca fiind buna a iesit cea de la Aldi, atat am retinut. Aici (München) apa de la chiuveta e f buna.
Weekend placut! e o vreme superba la noi. Stiti cumva daca asta a fost tot sau mai avem parte de o tura de frig pana vina vara de-a binelea?
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/