Aradence petrecarete (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na fetelor io ma duc la ca sunt franta. Vad maine pozele.

Somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am plecat la somnic, am inchis calculatorul, dar dupa ce am facut un dus, am venit sa vad ce mai spuneti!
Vad ca mai mult dupa 12 noaptea intra fetele pe forum sa se relaxeze!
A zis Alina ceva de Pasarea Colibri. Si mie imi place , dar mi-am amintit de Tudor Gheorghe.Mi s-a sters tot din calculator ca a crapat un hard da avea ceva melodie care mie imi place tare mult . Octombrie se numea si textul spunea , printre altele
"Un liliac nedumerit/De alura ei de domnisoara,/ A-mbatranit s-a vestejit/Si de emotii a-nflorit,/A doua oara."
Tot incerc sa-mi inchipui liliacul emotionat...
Si mai are el faine!
M-a apucat melancolia.M-am molipsit de la Alina23+
Ca tot veni vorba, ce muzica ascultati voi, si bb-i vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

SI eu ma bucur ca-i mai bine Claudiu.
Somnic usor Flavia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by niko_26

Ca tot veni vorba, ce muzica ascultati voi, si bb-i vostri?

si io si copilutzu ascultam NINI NINO DANONINO si toate cutiutele muzicale

Flavia, noapte buna!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si ai mei is la petrecere. Acu l-am sunat pe sot sa faca bine sa-mi aduca copii acasa ca-l. Am fost impreuna pana pe la 9 cand eu am venit acas cu Matia si pe ei i-am lasat ca se distrau prea bine. Va dati seama Alex intre 6 fete.

Mama ce mult ati mai scris astazi. De regula wekendul era sezon mort.

Ada multumim de invitatie. Astazi am avut program incarcat dar alta data ai grija ca s-ar putea sa te trezesti cu noi.

Alina a bine ca mai dai vesti. Scrie si tu ce face burtica ca nu ne plictisesti. Cum adica nu ti se intampla nimic? Pai ti se intampla foarte multe doar ca nu se vad cu ochiul liber. Dar noi astea de aici le stim si cel putin eu cred ca sunt unele din cele mai minunate intamplari din viata asta.

Cristinacsa , sttttt nu ma da de gol cu ochelarii. Pe astia chiar trebuie sa-i aduca iepurasul. Ca de alt cadou nu mai am resurse.

Alina chiar ma temeam azi ca ai sa ma intrebi de ce nu i-am pus lui Matia ochelarii. Am rasuflat usurata cand te-ai dat jos din masina.

Deci pentru tot forumul ATENTIE. Ochelarii sunt SECRET. Nu ma mai ispititi ca si asa abia ma abtin sa nu ii pun pe nas. Azi noapte dupa ce am culcat pruncii mari i-am pus bietului Matia ochelarii de soare sa-l vada si tata-su ce baiat gigel e.

Mai nu le vad bine pe fetele voastre cand a veni vara si si-a scoate al meu bulanele pline de creturi si cu ochelari de soare pe nas.

Apropo, Gabi am cerut-o de nora pe Ioana. Cum sa inerpretez tacerea ta. Adeca faceti mofturi?

Maria rubi nu te mai stresa ca deja le-am rezolvat.Cheltuirea banilor in orice forma de prezentare ar fi nu constituie pentru mine o problema. Hehe atat grija sa am eu pe lume. Ceea ce va doresc si voua

Clau la multi ani pentru Raul sa-ti traiasca, sa creasca mare si cuminte ca frumos e deja.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA multi ani, tuturor florilor de pe lumea asta (si mie ca doar i-s o floare intre flori)

La multi ani, copiltz mic si scump! Sa mi te tina Dumnezeu sanatos, ca de restu ne ocupam noi

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

In primul rand:

La multi ani Raul! Sa cresti mare si sanatos si sa o bucuri pe mami!

La multi ani floricelelor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Flavia pupici multi lui Bogdi bolnavior. Si tie noapte buna cu treziri cat mai putine.

Nico noi acum ascultam maxim Diligenta cu papusi a lui Tudor Gheorghe.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Na ca mi-au venit petrecaretii . Acu pot si eu sa ma duc la culcare. Noapte buna.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca am fost data disparuta, dimineata n-am apucat sa intru decat devreme de tot si atunci apele nu erau inca tulburi iar apoi am plecat la Timi si ne-am intors tarziu. Pana am culcat pruncii...
S-a scris o gramada si am vazut si motivul.

Ilory, mesajele tale sunt jugnitoare ptr toti. In primul rand nu mai scrie cu majuscule, asta echivaleaza pe net cu a tipa. Naspa, nu? Apoi, Ada ti-a raspuns cat se poate de civilizat, tu in schimb ai avut replici demne de tarabele din piata.
Eu sunt proalaptat, la subiectul asta se poate spune ca am cea mai mare experienta la alaptat (1 an si 9 luni la Vladut si deja peste 10 luni la Timeea si sper sa nu ma opresc prea curand) daca era sa ma iau dupa ineptii babesti de genul celor enuntate de tine ca adevaruri absolute si verificate renuntam dupa cateva zile. Lapte stricat nu exista. Alea sunt basme. Culoare difera fct de concentratia de grasimi (mai mica la inceputul fiecarui supt/muls ptr a potili setea, atunci laptele e cu o tenta albastrui/verzuie) si mai bogat in grasimi la sfarsitul suptului cand e alb-galbui. Coloratia laptelui poate fi influentata si de ce papa mama, ai mancat spanac ai mari sanse sa ai un laptic spre verde. Singurul caz cand laptele e stricat ca sa spun asa e in mastita cu abces (puroi). Bebe nu are de unde sa stie ce e bine ptr el, o mama da. Alaptatul e cel mai bun lucru care i se poate intampla unei mame si copilului ei e dificil de multe ori dar merita orice efort ca sa-l mentii. Asa ca da,am s-o sustin pe Alina pana nu mai pot! Te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si exprimarea si daca esti dispusa sa te integrezi in subiect te mai asteptam. Altfel, lasa-ne, lasa-ne...
Ai dreptate, scrie in unele carti sa picuri cateva pic de lapte inainte de alaptat, dar nu ptr ca e ala chioara si nehranitor ci ptr ca sa cureti mamelonul, (laptele are substante antiseptice) si ca sa inlaturi acele cateva picaturi care au venit in contact cu aerul si pot fi contaminate cu microbi. Precautie care mie mi se pare exagerata si eventual utila in primele saptamani. Laptele apos de la inceput e mai mult decat acele cateva picaturi.

Clau, ma bucur ca Clau ii mai bine. Cum a fost la Mac? Esti multumita?

Alina, deci ciclul a fost buba. Sa inteleg ca acum esti mai bine cu laptele, nu?

Miha, secretul e bine pazit aici. Vladut a primit trenuletul si Timi chipurile tablita, ajunge ptr Pasti. Mai primesc de ziua lor.

Cum am ajuns pe forum? Pe google, normal. De acolo la copilasi de mai-iunie 2004 unde m-a racolat Alina33 .

Alina.a, pupici pe burtica dulce!

Flavia, n-o fost rozeola la Bogdan (roseola infantum, febra de trei zile)? In diaree da-i linistita san, e cel mai bun tratament, laptele de mama contine factori antiinfectiosi si care stimuleaza refacerea intestinului. Daca are varsaturi violente, atunci se recomanda pauza digestiva si doar rehidratare cu solutii orale. De asemenea la sugarii profund deshidratati de diarei severe sunt mai eficiente solutiile de rehidratare si dupa o scurta pauza sanul. Altfel, sanul e baza, NU se intrerupe alaptatul in diaree!

Ildy, ce mai face frumuselul tau? Ce mai papa? Mai da-mi idei, please!

Ioana, perfect de acord cu tine!

Gabi, Ioana dintoasa mica, pup-o mama pe ea!

Hai ca v-am facut capul calendar! Pupci si noapte buna!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput