Aradence petrecarete (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by llory

am facut un album dar nu stiu cum sa pun link-ul aici?
ce tre sa fac?

hai sa iti spun calea cea mai simpla : selectezi adresa albumului din browser, cu click dreapta selectezi copy si dupa care dai paste aici tot cu click drepata.
nemary, eu duminica trecuta am vazut pentru prima data meastar si am rams interzisa cand am vazut cine a iesit. Nui stiu cum voteaza publicul, sau are pila tipa ce a ramas la companiile de telefonie...a mai si iesit pe locul 3 la final. oricum am ramas dezamagita. Da eu nu inteleg ce rol mai are juriul daca tot publicul e ala care decide?!
Acum clar o sa castige Brigita duelul, dar eu sincer pe Catalin il vad castigand Megastarul.
Ioana popcorn zici?M-am distrat tare cand am citit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si mie imi place cel mai mult Brigita! Cred ca merita sa castige pt. ca ea canta cel mai bine si are prezenta scenica super ok!

Eu tot cu curatzenia...si cu Iulia mea cea neastamparata!

Alina, Flavia...pupici piticilor vostri cu febra! Sa le treaca si sa fie bine!

Gabi...ce fain ca-i ies mai multi dintzishori o data, sa nu se necajeasca prea tare!

Clau...chiar asa, ce face Claudiu, e mai bine, are ceva tratament?

Miha...epuizata zici? Mai stiu pe cineva! Toata ziua mi-e somn...si nu sunt gravida! Doar ca Vladutz continua sa se trezeasca devreme dimineatza!

Ce gatitzi de Paste? Si cum va distratzi vopsind ouale cu copiii? Ca eu anul trecut am luat acuarele si carioci speciale de la Billa...si m-am "porcit" cu Iulia. Am lasat-o sa isi faca de cap cu cateva oua!A fost super.

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi...chiar ca nici eu nu intzeleg cum a iesit aia care are voce atat de buna...si a ramas "stramba" fara voce! Asta e...zice lumea ca aia are mai multi bani!

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Da,fetelor,ati vazut si juriul cat e de mirat de voturile publicului,oricum la rezultate se arata doar procentajul nu si numarul de voturi,care cine stie cat e...si treaba cu parintii si neamurile care voteaza la greu probabil ca e adevarata. Apai ce sa mai zicem ca au iesit din concurs fete cu voci bune,in schimb a ramas "minunea" de Kamelia.
La Prima se cauta Super-Nanny.Nu candideaza nimeni?Bietii parinti,dupa ce cativa ani buni i-a durut in paispe de educatia copilului,pe urma nu mai stiu de unde sa se adune si cheama pe altii sa repare ce au stricat ei.Ehe...unde nu e cap...vai de picioare!

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, despre dr. Simedrea am numai cuvinte de lauda. A fost prima nastere la mine, grea, 14 ore travaliu, copil mare 3850g, am fost la un pas de cezariana de urgenta...dar totul a decurs bine, de aceea i-am dat 150 euro. Daca as fii putut, i-as fii dat mai mult, atat de multumita am fost. La moasa, 1 milion, la anestezist 50 euro.
In rest...portarii au fost spaguiti la greu. Nu am dat nici un ban la asistente, infirmiere, neonatolog...le-am zambit si le-am vorbit frumos si a fost suficient.
Coditiile...nu e hotel de lux, dar saloanele sunt curate, baia si dusurile la fel, caldura,...paturile sunt cam incomode, dar daca stai putin acolo e ok.
Nu stiu ce sa-ti mai spun, intreaba-ma si iti raspund.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llory spune:

sper sa reusesc sa va trimit un album de la botezu micutului nostru print, of... dar nu ma lasa sa dau PASTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Cred ca e ceva molipsitor, Alexandra a venit ieri cu febra de la gradi, azi noapte a fost destul de nasol, acu e mai bine.
Alina, Flavia, sanatate puiutilor.
llory, bine ai venit.
Eu nu ma uit la Megastar, asa ca nu stiu despre ce e vorba...
Gabi, chiar ca e harnicuta Ioana cu dintisorii.
Merg sa ma mai uit pe poze...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Bine ati venit ,fetelor noi:Anca si Ilory .
Ioana am tras si eu in sfarsit cu ochiul la pozele voastre, foarte scumpici flacaii tai si tandrii.Dar eu tot ca flamandu' la ce-i sta gandu' , tot nu-mi vine sa cred cum "pica" Alesio de somn , e ceva de neinteles pt mine.
Ada ti-ai gasit rochie pana la urma , nu mai stiu ce ziceai .
Alina fain tarcul , am uita sa-ti spun data trecuta.Il aveti de la Dragos?Mie nu-mi vine sa cred ca am trecut de 2 ani tot cu patul tarc .Ma gandeam ca-l voi folosi pe post de tarc si-i voi lua de lemn pe la 7-8 luni.
Pupici copilasilor cu febra:Alexandra si Bogdanel.

Azi am fost la ZOOcenter sau cum il cheama , Mel a fost fascinata, i-a povestit lui Ovi ca a vazut :catel cu liba mov si balena, vroia sa zica rechin .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Maria, mersi de informatii, ii voi spune colegei mele.
Ea intreba daca exista o taxa obligatorie pentru nastere?

Sunt suparata rau ca nu am lapte si Adelina nu prea manca mancarica ziua, probabil cum e bolnavioara si ar mai suge, nici acum seara n-am avut mai nimic, 40 ml a supt. Am incercat si azi biberon de nu stiu cate ori si nu vrea nicicum.
Pe mine nu ma doboara asa usor problemele, dar acum ma simt tare neputincioasa. Am incercat sa ma mulg cu pompa, nu vine decat cativa stropi, cand suge ea nu simt ca vine lapte, plange saracuta si se uita la mine, cand s-a culcat am linistit-o cu suzeta, probabil nu-i era foarte foame ca mancase niste cereale(nu multe), dar ar fi supt ca tot isi intorcea capsorul spre mine. Nu stiu ce sa mai fac. Cum se poate sa scada laptele asa dintr-o data?!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutare guralivelor
Tocmai vorbeam cu Flavia pe mesenger ce mult ati scris ca noi, astea cu absente nu apucam sa mai gatam de citit
scurt si la obiect
1. Clau e spre bine, s-a mai dezumflat piciorul, dar inca mult timp va fi pe tratament. N-am inceput ceva tratament mai tare asteptam pana dupa Paste ca sa poata sa bea si el macar o berica.
2. Raul mi-a facut bubele pe fond alergic, asa ca mi-a dat doar ceva unguent. Apoi am fost cu el la Laser (am avut trimitere de la pediatra) la doctorita Gordos (sau ceva de genu), sa vedem daca nu e altceva la mij,oc de nu scapam de tuse si nas infundat. Alta plasa de medicamente. Mi-a zis ca nu e nimic grav, e doar o "codita" de raceala.
daca veniti acum la mine e mai rau ca la farmacie
3. de dimineata m-am apucat de curatenie si in afara de mobila de bucatarie am terminat tot...geamuri, perdele, sters, adunat, strans, spalat....tot tot tot...ptiuu ptiuu, da acum sunt franta
Cam astea sunt stirile de pe frontu de vest

Gabi, ce vitezomani sunt dintii Ioanei! Pupam cumintenia de copil

Cristina, sanatate maxima Alexandrei!

Alina, acum am citit ce ai scris. Nu-mi place deloc mesajul tau, se simte ca esti suparata. daca tu nu esti cu moralul sus Adelina cum vrei sa fie? te simte ca esti stresata! hai incearca sa te aduni
Am citit mesajul tau si nu mai sunt buna de nimic...serios...de cnad te stiu nu te-am vazut asa demoralizata si NU-MI PLACEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput