ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Heeeeei matinalelor, ce faceti?
Ma da ne molipsim una de la alta cu CM?La mine tare putin e!am facut o obsesie pe tema asta, verificare la sangede fiecare data!In afara ca a venit la tzanc, deci este inca regulat a treia oara sunt necajita ca nu si-a dat drumul, oi fi tras frig,nu stiu.Zeno, Boo mai dati si-aici
Gabita mai vi de acasa, cand dai trezirea
De graviduta noastra draga ce mai stiti?Iar o alearga sefii?
Haideti fetelor:TREEEEZIREAAAA!Ca Gabita o fi deja la al 3lea ceai si voi nici un semn?!Puneti hartoagele in cui si dati cate un semn de viata!Jubicaaaa
Mai, parca Adifle trebuia sa mearga la dr. la Cluj la sfarsitul lunii sau Geo?Cred ca incep sa fac confuzie si numai din cauza voastra ca scrieti rar!
Pupici la toate fetele si o saptaman buna!
Vai di capu mieu, cata treaba am si ai trebuie si sa ma gandesc si la marea curatenie ca Duminica deja sunt Floriile!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Salutate fetelor,
Nu am mai scris de mult pentru ca am fost tare ocupata ,dar voi scrieti intr-un ritm de nu se poate tine nimeni dupa voi si purtati niste discutii foare interesante.
IOANA bafta la inseminare ,sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.
GABITU succes la FIV ,sa iti mearga bine tratamentul,sa iasa citiva embrioni frumosi si de calitate extra.
AVALON iti doresc sa scapi usor de laparoscopie ,sa nu ai emotii ca ii o nimica toata si sa primesti un rezultat bun ,mai bine orice decit endometrioza.
Eu am fost intre timp la Cluj la control si rezultatul este cit de cit bun.Daca initial dr. zicea sa iau dupa Diphereline si citeva luni de AC acum a spus ca nu crede ca este cazul si dupa ce imi vine menstruatia de 2-3 ori sa ma duc la el sa vada daca am ovulatie .Mai trebuie sa rezolv problema cu trompele ,pentru ca nu stiu daca sunt permeabile sau nu ,el a spus sa fac HSG iar eu am spus laparoscopie ,acuma pina prin august am timp sa ma hotarasc iar dupa aceea ma pun serios pe treaba.
Partea proasta este ca si acuma se vede pe un ovar un chistulet (~14mm) de endo.(spune ca ar putea fi si ceva cicatrice ,nu este sigur 100%,sau asa a zis ca sa ma linisteasca ,ca eram cam turata),zice ca ar putea fi prin mijlocul ovarului si de aceea nu l-a vazut la operatie dar nu crede ca imi v-a face probleme si oricum daca ma hotarasc sa fac FIV mai tirziu se poate face linistit si cu el acolo.Acuma nu stiu ce sa zic ,sper sa aiba dreptate ,pentru ca pe mine tare ma streseaza ca il stiu acolo.
In momentul de fata nu imi ramine decit sa stau sa astept sa imi vina menstruatia si pe urma mai vedem.
Multe,multe pupicuri pentru toate fetele ,sa va mearga numai bine ,poate ca berzele care apar in primavara aceasta o sa abuca niste bebici printre noi.PA,PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

adelamariasaru-mana...a fost fotograful talentat cred
nu prea am stare sa va scriu, muuulta treaba la serviciu si stres mare legat de laparo. maine merg la analize si poimanie la taiere
va mai scriu maine dupa ce ma intorc de la spital.
va pup fetelor, sa fiti cuminti

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Geo pot sa-ti spun ca si mie mi-a gasit un dr la ecografie doua chistulete de endo, asta dupa laparo si tratament cu Diphereline... asa ca ce sa mai spun, te inteleg ca esti stresata de existenta lui acolo, si eu sunt la fel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lucialu 'neata frumoaso. Am baut cam e ceaiuri pana v-ati pus voi in miscare dar sunt multumita de rezultat
Ralu t bafta cu analizele si cu laparo. O sa vezi ca o sa iti revi imedit. Nu iti fie frica este OK si apoi sunt situatii mai grele decat laparo.
Boo si Geo imi pare rau de chisturile voastre. Trebuie sa le tineti sub control si cred ca va fi bine. Geo ce grad al endo ai avut de iti recomanda FIv pe viitor, dupa HSG.
Pupici fetelor

Mergi la inceput

BOO stiu ca si tie ti-a gasit, noi suntem intr-o situatie asemanatoare,de aceea te si urmaresc ,astept si eu cu nerabdare sa vad cind iti vine menstruatia si mai departe ce o sa-ti faca ovarele si chistuletele alea nenorocite de care nu mai scapam odata.PA

Mergi la inceput

GABITU am avut endometrioza gr3 ,rezectie partiala de ovar bilateral,aderente pe ovare,trompe,uter,ligamentele utero-sactate,am fost operata clasic in 2006 ,am luat DIphereline 6 luni si am mai fost operata si laparoscopic in 2005 si atunci am luat Dipherelin 3 luni.Medicul a spuc ca imi recomanda FIV dar daca vreau sa incerc pot sa mai astept ,poate iese ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Geo draga mea la mine a fost ceva asemanator dar mult mai grav si cu tot cu HSG, desi m-am monitorizat si am cand trebuie nu a iesit. Sfatul meu este sa incerci 3 luni iar dupa se te reorientezi. La mine de la rezectia pe ovare acum, la incercarea de FIV am probleme cu hormonalele. Se pare ca un ovar are insufiecienta ovariana. Tu faci cum vrei dar mie imi pare rau ca nu am incercat mai din timp. Eu am facut HSG si dupa aia am incercat 1 an si nimik. 1 an a mai durat pana m-am dumirit cu FIv-ul si acum sunt in plina pregatire.
Multa, multa sanatate si numai idei bune sa ai.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Hop si io la o cafea (ca mi-am uitat borcanul de inka acasa ) Io sunt z2 si sunt ciufuta! Glumesc

Va pupacesc pe toate.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Geo

Zenosunt in aceeasi stare cu tine asa ca hai sa ne luam de mana si sa plecam la o plimbare

Fetelor ma duc sa mananc, ca mi-e o foooame groaznica. Am paste din orez cu sos de rosii. Sa stiti ca sunt chiar bune, nu se simte diferenta fata de cele normale, din grau sau ce-or fi ele .. De la Riso Scotti, puteti incerca.

Poze

Mergi la inceput