ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

iOANADURERI(JENA)poate fii si dupa ovulatie...aici exista progesteron inj.cu reteta e cam prost dar mizez pe faptul ca ma cunoaste farmacista si cu putin noroc cine stie....cred ca trebuie sa imi dai nr.tau de tel.in caz de reusita te sun sa iti spun si eventual sa imi dai adresa sa ti le trimit imediat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor. Eu sunt noua p aici dar sper sa ma primiti si p mine in gasca voasta. Sunt din Giurgiu si am si eu o groaza de probleme...poate l rezolvam si cine stie... poate dar cand? ca nu mai pot bang]
Am o problemuta mai complicata. D 2 ani fac tratament si nimik...
Acum d 3 luni fac tratament cu menogon, dar cu toate ca am foliculi...nu s intampla nimik.. acum este mult mai rau. Am avut multi foliculi, dintre care 3 cu dimensiunile 31/31, endometrul d 8 mm, dar degeaba ca nu s-au spart. P langa doza de 10.000 unitati d pregnil am mai facut una d 5.000 unitati. Sper sa s fi spart acum, daca nu........DECORTICARE
Am o intrebare: a facut cineva? Este urata operatia?
In speranta ca imi veti raspunde si ca ma veti primi in gasca voastra VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata feteleor, gata ceaiul?
Mai da ce de lume ieri seara..... Si eu acasa intr-o stare naspa de oboseala....
Lucialu chiar imi lipsesti. Hai organizeazate mai repede. Imi este dor de tine .
Ioana progesteronul de da pe reteta si la Szeged. Ma gandesc ca poate vorbesti cu cineva de la FIV. Multe dintre fete au facut rost din Ungaria. Hai ca semnele sunt bune. Poate iese cu ochisori .
Adelamaria bine ai revenit. Sa nu ne parasesti de tot. Trebuie sa bem si noi dupa tine. Cand ne vedem?
Zeno sper ca ti-ai revenit .
Boo-Oana ce ai mai facut bun si cum stau din burtik. Poate nu mai vine din motiv de ochisori .
Geo multa sanatate si cat mai repede bebe.
Noname nu cred ca este tocmai topicul potrivit pentru intrebarea ta. Poate totusi fetele stiu sa iti raspunda la intrebare.
Liliana mult succes cu stimularea si poate ne vedem la tine in oras. Sa-ti arati talentele de ghid experimentat acum .
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Neata!

Gabitu, ma simt bine acum, cred ca am identificat de la ce m-am simtit rau. Sunt convinsa ca a fost de la Utrogestan, pentru ca asa s-a intamplat si luna trecuta. Dar ciudat este ca apar starile astea dupa ce opresc Utrogestanul, nu in timp ce il iau. In fine, vineri ma duc la homeopat. Tu ce mai faci?

Pupicei la toata lumea.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata
Lucialu, multumesc, am reusit sa-mi fac programare la Tutu pe 20 aprilie, sunt f. curioasa sa vad care este parerea dansului. intre timp sa pare ca s-a oprit si sangerarea asa ca sunt mai linistita.
fetelor, porumb si malai putem manca?
va pup pe toate si va urez o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Saluti a tutti !! Ma pregatesc pentru concediu de la vara cand vrem sa vedem Italia .. Liliana, here we come

Gabitu ce sa fac ?? mai nimic, aseara am fost la masaj, ora mea de relaxare..
Azi ma duc la dr si de abia astept sa-i arat analizele sa-mi spuna ce am. Si sa termin odata cu toate problemele.
De burtik nu stiu ce sa zic, ma doare asa din cand in cand. Azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori cu calduri si ma tot intorceam de pe o parte pe alta. Cand m-am pus pe burta simteam ca ma apasa asa inauntru. Nu stiu de ce, poate se pregateste cm-ul ... Sper. Ca altceva nu cred, va spuneam ca am facut vineri un test si a iesit negativ. Am facut seara, pe ala Sure (parca asa il cheama), de zice ca poti sa-l faci oricand.

si revin ca am un pic de treaba

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zenobia ce sa fac? Astept sa vina invazia rosie ca sa repet FSH si LH, sa incept AC si sa sun la clinica sa ma programez la o noua consultatie. Intre timp iau Elevit. Am citit ca este foarte bune pentru perioada prenatala si primele 3 luni de sarcina.
Boo suna superrrr. As veni si eu dar din pacate noi anul asta nu ne prea putem face planuri. Pana in iunie in nici un caz, suntem cu FIV-ul. Nu imi pare rau, macar sa fie bine. Sa ne spui ca a zis dostorul. Bafta multa
Cristy poti manca malai si porumb. Eu asa stiu, Nu avem voie grau si secara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna dimineata fetelor,o zi buna va doresc tuturor,sa ne fie moralul macar cum este afara.
BOO ,succes la doctor ,suntem si noi curioase de rezultatul analizelor tale.
Va pup,pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna,
sigur voi ati mai scris, dar daca cineva mai poate repeta sau sa imi dea un link unde s-a discutat, as avea citeva intrebari:
-endometrioza se poate descoperi numai in urma unei interventii gen laparoscopie?
-o echografie cu un aparat mai performant, eco 3D sau eco la Iosup poate vizualiza endometrioza sau ceva suspect care sa duca cu gindul la endometrioza?
-Gabitu ce fel de dureri aveai? cind se accentuau?

Multa sanatate va doresc,
MadalinaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna Boo, Geo30, Gabitu si tuturor fetelor de aici!

Multumesc pentru raspunsuri, ce bine e ca exista acest forum si ce bine ca existati voi, fetelor! Mai multe am aflat de la voi, decat de la doctori!

Boo….super poze si bafta cu revenirea cm-ului!
Te inteleg cu perpelitul noaptea, parca mie mi-a mai trecut, adica ma trezesc in continuare noaptea si sint ba umeda, ba fleasca, dar parca am o stare generala mai buna; oricum observ ca starile de nervozitate apar tot inaintea datei cand ar fi trebuit sa vina cm in mod normal.

Mai am si eu 2 intrebari de tampitica pt. toate fetele
1. Se poate sa ramanem insarcinate inainte de a ne reveni cm-ul dupa Diphereline? Practic eu nu stiu acum daca sa ma protejez sau nu, ca am uitat sa intreb. Avand in vedere ca e un tratament PREOPERATOR pentru mine, logic ar fi mai intai operatie si dupa bb. Dar mie T mi-a zis ca sint 3 variante in cazul meu:
a. fibroamele dau inapoi atat de mult incat sa incerc sa fac un bb imediat .....(dar cand anume???)
b. fac operatie laparo ca sa-l scoata macar pe cel istmic si pe urma bb
c. operatie clasica

2. Ce este AC?

Va pup pe toate si scuze pt. miile de intrebari si pt. incoerenta mesajului, dar sint la servici si mai lucrez si cu japonezi, asa ca va dati seama!

Mergi la inceput