intrebare
buna tuturor,
de vreo citeva zile citesc ore in sir despre bebelusi, sarcina, cm...cred ca luna asta mi-a intirziat , de fapt nu stiu sigur pt ca am cm neregulat...incepind cu 3 sept 2006 mi-a venit la 32, 36, 30, 32, 37 zile...ultima oara pe 17 feb 2007....pe 10 martie am facut dragoste cu prietenul meu si inainte de a ejacula a iesit...el a strins mina imediat dar am observat pe vf-ul penisului o picatura.....acum este 23 martie, am facut un test de sarcina care a iesit negativ....nu am simptomele obisnuite dinaintea ciclului adica sani grei, cosuri....de fapt in afara de o constipatie de vreo 2 zile si o usoara senzatie ca am ovare nu simt nimic....obosita sunt mereu, nu e ceva nou...nu stiu ce sa cred....nu a fost nimic planificat, dar de cind citesc toate experientele voastre, imi doresc si eu sa vina barza....ce parere aveti? sunt sau nu insarcinata? cind sa mai repet testul? e posibil sa fiu insarcinata? nu am luat niciodata anticonceptionale, am folosit de fiecare data prezervativul...atunci, pe 10 martie nu ne mai vazusem de o sapt si de asta nu a mai avut rabdare...va multumesc mult....va spun sincer ca mi se invirte capul
Raspunsuri
martha78 spune:
Asteapta cateva zile si repeta testul sau mai bine poti face un test la sange. Succes si sa fie cum iti doresti!
ma fac din ce in ce mai mare
uta_ciun spune:
multumesc mult martha ca ai raspuns
am inceput sa pling cind am vazut ca mi-a raspusn cineva...abia ma dumiresc cum se foloseste forumul...nici nu eram sigura ca am trimis...am fost azi, 24 martie la clinica studenteasca de aici si mi-au facut tot test de urina, negativ...au zis ca si cel de singe are aceeasi acuratete...de fapt asigurarea mea de sanatate nu le acopera pe amindoua si cred ca mi-au facut testul de urina a e mai ieftin....in orice caz multumesc de raspuns
Avalon spune:
Uta_ciun incearca un test de sarcina din urina first response, am inteles ca detecteaza sarcina foarte devreme, la 11 zile de la conceptie.
uta_ciun spune:
buna, nu a mai fost nevoie de alte teste ca pe 25 mi-a venit...cu dureri ingrozitoare si varsaturi...multumesc de raspunsuri
Tia spune:
buna, am vazut ca ai scris si la subiectul Vine barza, voi inchide acest subiect. multumesc.