Inseminare (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

brunetaeta acum am citit ce ai scris, FELICITARI ma bucur asa mult pentru tine. Sa dea DD sa fie bine si sa ai un bebe sanatos si frumos.

Sa ne mai povestesti cum decurg treburile. Te cred ca esti super fericita. Bravo ai reusit, cu siguranta vom reusi si noi si nu o sa ne pierdem speranta.

breaz desi nu am facut cunostinta vreau sa iti urez si tie un bebe sanatos si frumos.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, bine ai venit, imi pare rau ca nu v-ati intors 3 din vacanta!
eu am zis sa mai incerc o IA si dupa mai vedem, de fapt cezara a zis sa mergem mai departe! o sa te rog sa-mi trimit pe PM analizele si costurile de la analize si tratament. sa-mi fac si eu o idee.
eta, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos. stim toate ca stresul este un dusman, dar la cat de mare e dorinta noastra, parca nu putem sa stam linistite si sa asteptam minunea. am impresia ca daca nu fac nimic pentru asta nu o sa reusesc.
breaz, da-ne detalii despre IA de la cluj. la ce dr ai facut?
va pup pe toate!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Breaz si Brunetaeta FELICITARI fetelor!! Sarcini usoare si bebici sanatosi va doresc!!
Jully i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit, se pare ca ai suferit un avort spontan. Si dr. Ion ce ti-a spus sa faci in continuare, daca la eco nu se vede nimic si beta scade. Eu stiu ca nu trebuie sa stai asa pina nu stii sigur daca a fost extrauterina, sau pur si simplu avort spontan. Daca e ultima varianta, atunci nu e nevoie de chiuretaj, sarcina se elimina singura. I-mi pare tare rau pentru ce-ai patit, dar nu fi trista iubita, considera ca a fost un semn ca SE POATE!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Brunetaeta, felicitari!Ma bucur din suflet pentru tine pentru ca ne dai speranta cu care putem merge mai departe!
Sarcina usoara si un bb sanatos!
Da miky, poate facem impreuna fiv, eu o sa fac fiv luna viitoare doar daca ajung iar la hiperstimulare. Nu stiu un des sa fac, in principiu as vrea la Giuki cu cocei si marinescu , sa vad cum ajung la marinescu.
Va pupic pe toate , fara de exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Ioana, multumesc. Dr. Ion a zis ca singurul lucru pe care-l am de facut este sa astept sa vina ciclul, fiindca se pare ca se elimina singura. Am fost socata in prima faza cand am vazut cele doua liniute pe care le asteptam de atata timp, pentru ca a fost o surpriza, dar nu m-am putut bucura deloc fiindca deja aveam pete si stiam ca e semn rau, ma gandeam in special, la SEU. De fapt nici acum nu stiu unde a fost. Mai mult decat atat, luasem stimulente si nu stiu daca era ok in cazul unei sarcini. Dar sa stii ca incerc sa ma gandesc doar la partea buna, adica, la faptul ca poate a inceput "fabricuta" sa functioneze.
Tu ce planuri de atac ai? Mai faci inseminare sau incerci pe cale naturala?
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

JULLY sincer imi pare rau de avortul spontan,capul sus o sa reusesti iarasi
BREAZ si BRUNETAETA felicitariiii
DONATINO sa dea DD sa reusesti la urmatoarea IA sa ramii
Intrebai de vechea gasca se pare ca toate ne-am indreptat cu pasi repezi la FIV,caci aici nu prea am vazut reusite anul asta.
MICKY,CATTY,FELICIA,IOANATUGS,LORELEI,ALID si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salut fetelor,

Kitty, eu nu am apucat sa fac inseminare. a fost prima luna de tratament cu clomifen si pe cind m-am dus la inseminare nu am reusit ca nu a fost buna spermograma. Insa se pare ca am ramas natural.eu merg la dr Cruciat si sint foarte multumita de el. miine ma duc din nou la ecograf sa vad daca se vede ceva, ultima data cind am fost sarcina avea 2 saptamini si 2 zile deci banuiesc ca era prea mica. miine se implinesc trei saptamini. pina nu imi confirma dr sarcina nu sint prea linistita.in cluj inseminarea costa 2,800,000.
Eta felicitari si tie si sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.Spune-mi si mie cam la cit timp de la ovulatie ti s-a vazut la ecograf sarcina? tine-ma si pe mine la curent cum te simti.
Micky,Ioana, Aurel va multumesc mult de urare, si va doresc la toate sa vi se implineasca visul cit mai curind.

Va pup si va astept cu vesti bune.
carmen

Mergi la inceput

Fetelor,

Am fost la ecograf astazi si s-a vazut. Cica s-ar putea sa fie doi, inca nu se vede foarte bine, dar erau doua punte negre pe ecograf. Mi-a dat tratament, utrogestan ca sa se fixeze. Acuma mai merg pe 19 mai cind e medicul de garda.

V-am pupat si doamne da sa aveti parte toate de fericirea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

breaz, eu aveam abia 2 saptamani de la conceptie cand am fost la ecograf si s-a vazut punctuletul de 3,7 mm.
Si eu la fel, nu puteam sa ma bucur, desi aveam 5 teste pozitive, pana nu mi-a confirmat dr. ca este sarcina asezata acolo unde trebuie.
Tu simti ceva, eu doar cateva intepaturi sub burta, insa in rest nimic, nici macar la sani ?

Mergi la inceput

Servus
Eta, si la mine e la fel, nu simt nimica in afara de niste intepaturi prin burta si ceva dureri de ovare citeodata da nesemnificativ. Probabil ca daca n-as sti ca-s insarcinata nu le-as baga in seama. Sinii mi s-au umflat un pic da nu ma dor, n-am nici greturi. Am senzatia ca parca abia astept sa am simptome cu caru ca sa fiu sigura ca e bine. In schimb mi s-a intarit un pic burta jos.
Tu practic acuma cite saptamini de la conceptie ai? Cind mai trebuie sa mergi la ecograf?
Sa ma tii in continuare la curent cu simptomele tale.

Carmen

Mergi la inceput