FIV 111
Raspunsuri - Pagina 26
KoraPop spune:
"Si mi-a dat si niste poze, ma uit si ma intreb daca seamana mai mult cu mine, asa, din profil." Sheri mor de ras ,esti atat de haioasa!!!!!!!!Sa iti traiasca voinicelul si sa se faca mare,frumos si nebunatic ca si tine
Fetelor iarasi am completat listuta,cine mai doreste,cine mai pofteste?
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
MARTIE – APRILIE 2007
Sheritra FIV nr. 2 reusit cu un la Giulesti cu dr. B. Marinescu + Cocei
M Oana FIV reusit la Giulesti cu dr. B. Marinescu + Dascalescu
Dana_p FIV reusit la Giulesti
Mihuta FIV reusit in Turcia
MadalinaM FIV nereusit la Giulesti
VENERA H FIV nereusit
MARRINA FIV nereusit
DARIELA FIV nereusit la Giulesti
CRIS ET nereusit la Giulesti cu dr. Cezara Bucur
Mirela1 in asteptarea rezultatului FIV
Pussi FIV nr. 2 in Ungaria, clinica Kaali cu dr. Zadori,in asteptare rezultat DOAMNE AJUTA!
lilianaFi FIV in Italia
Delia21in asteptarea rezultatului FIV
Monilland FIV reusit la Cj,dar sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani
listuta trebuie completata...
Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
Sheri, sa-ti traiasca samburelu', sa creasca mare si sanatos sau sanatoasa! Ma bucur ca totul e bine si in limite 'legale' cum spui. Sarcina usoara in continuare! burtik!
pussi spune:
koraharnicuta fata..vin cu completari:
la subsemnata..pui DOAMNE AJUTA si vezi ca si eu sunt in asteptari dupa SHERITA ..dar mai asteptam...
MIHUTA
VENERA H FIV nereusit
MARRINA FIV nereusit
DARIELA FIV nereusit
CRIS Et nereusit
cine stie mai multe..spor la scris..
Shericutilorne-ai ridicat moralul pe azi..l-am pus is pe tatic sa citeasca..sa stie ce comori am eu in burtic..si sa ma rasfete mai tare!! ..In alta ordine de idei ma bucur ca Sheribebe e bine si sanatos... poate avea si el emoti ca-l vedea mamica live...
PUSSI
KoraPop spune:
Pussi Multumesc de ajutor!!!!Doamne ajuta si pt tine si pt toate fetele!!!!
Danuta pe unde esti,il alinti pe bebe??Cand ai timp pune listutele pe prima pagina te rog!
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
ZOUZOUNAKIsi eu am vazut acum intrebarea...prea tirziu ti-a raspuns perfect GALUSCUTA...eu am schema urmatoare de tratament data de dr.care imi face fiv -ul:
-PRONTOGEST 100mg fiole im:1/4 fiola din ziua cu recoltarea ovulelor - 3 zile;1/2 fiola im din zilele urmatoare pina la test beta hCG...
Acum am si eu o intrebare:care e situl farmaciei care vinde on-line PRONTOGEST...eu am intrebat aici la mai multe farmacii si mi-au zis toti clar ca nu se vinde fara reteta italieneasca....mie mi le dau de la centru ....tot tratamentul il dau ei,nu se cumpara nimic din farmacii....eu as fii vrut sa cumpar unei prietene de acasa dar...
KoraPop spune:
liliana ce mai faci,in a cata zi de stimulare esti?la eco ai mai fost?ce dimensiuni au foliculii,endometrul?povesteste-ne mai multe...ce "pilule" iei intre timp etc?Bafta multa!Cand e punctia?
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
KORA....sunt in z.9 de stimulare,in z.7.aveam 2foliculi de 11mm/stg, 2 de 10mm/dr si citiva mai mici bilateral...endometru e cam subtire,an.hormonale pt ac.per.sint O.K.,vineri ma duc la un nou control...ca trat.fac:suprefact(un fel de diphereline)o,2dim.+puregon:150seara...in plus mai iau coenzimaQ10,vit.E+C+Zn+Mg+Se+vitA,acid folic+Fe+DHA(omega 3)...inainte cu o zi de rec.ovulelor voi incepe remediul homeopatic:Arnica:3/zi pina in ziua ET ...ma chinuiesc sa beau multa apa......stiu ca mai ai citeva zile si incepi si tu.....bafta...sa fie totul conform planului....sa se lase cu bb... sa ii porti noroc si lui Tutu la inceput de un nou drum
galuscuta spune:
Si eu m-am uitat pe net dupa PRONTOGEST dar vad ca se da cu reteta non ripetibile...diseara o intreb pe farmacista daca sunt valabile retete romanesti .On line nici eu nu am vazut ...
galuscuta
Sheritra spune:
Aldolino merci frumos, ca sa zic asa "lA CAT MAI MULTI SAMBUREI" primavara aceasta, ca se anunta manoasa.
Kora incetisor-incetisor te apropii de start, mai rotesti bratele, mai invarti gatul, scutura picioarele, mai ia o gura de apa, ca acus trage Tutu cu chistolu in aer si te lasa graviduta !
Pussi , asa-asa, las' sa vada si sotul ce scrie, ca peste o saptamana o sa vada si mai bine ! Si poate atunci iti faci timp sa vii si pe la noi la capitala, te ducem prin carciumi, ne veselim, iti facem cunostinta cu madam Geta (sa-ti scuipi inainte in san de sperietura si deochi)!
Shery 8+